- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Dortmund - Alt uygun gözüküyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Everton mac 3-2 oldugunda yavastan tirsmaya baslamistim ama Lukaku reis cikti 3 dakika da 2 gol daha dösedi 5-2 oldu rahatladim.
Su an keyiften resmen koltuga yayildim iyice.
5-3 oldu biraz bırak o rahatlığı.
90+2 deyiz.
6-3 bitti zaten iyisin hadi.Handikap oynadın sanmıştım.
Akşam maçlarına tahminin var mıYok düz galibiyet oynadim Everton'un ipiyle kuyuya inilmez. MS1 oynarken bile bin kere düsündüm bunlar kadar dengesiz bir takim yok dünyada.
Bu yüzden de oranlari iyi oluyor genelde Everton'un. Faydalanmak istersen maclari kolay üst oluyor ayrica![]()
Yok düz galibiyet oynadim Everton'un ipiyle kuyuya inilmez. MS1 oynarken bile bin kere düsündüm bunlar kadar dengesiz bir takim yok dünyada.
Bu yüzden de oranlari iyi oluyor genelde Everton'un. Faydalanmak istersen maclari kolay üst oluyor ayrica![]()
TGS oynayayım diyorum da o da sıkıntı yav,bir maçları 2-3 gol bir maçları 4-6 falan.
TGS ne demek?
Diyorum ya dengesiz takimin teki Everton.
Akşam maçlarına tahminin var mı
Toplam gol sayısı.
Haa tamam. Ben o toplara girmiyorum genelde, direkt sonuc odakli oynarim ben ya da üst/alt.
Bazen x gol atar + takimi kazanir da oynuyorum. En son oynadigimda stoper Marquez gol atar+ Meksika kazanir oynamistim 22 orani mi ne vardi, o da gelmisti ama öylesine goygoya oynadigim icin 1€ ile oynamistim sadece.
İllegalde oynuyorsan 1xbeti önereyim ozaman taç bahsi falan bile varHep para kazanmak için oynamıyorum zaten,eğlencesine yüklü girmeden oynadığım da oluyor.Ondan farklı seçenekler denemek güzel oluyor.
Isteydim paylasamadim kuponu. Bugünkü kuponum:
Chelsea MS1 (kazandi)
Gladbach MS1 (su an durum 2:0)
Hoffenheim MS1 ( su an durum 2:0)
Galatasaray MS2
Everton MS1 (su an durum 3:0)
Hep para kazanmak için oynamıyorum zaten,eğlencesine yüklü girmeden oynadığım da oluyor.Ondan farklı seçenekler denemek güzel oluyor.
BesiktasYarın için kuponu olan varmı arkadaşlar