Taner Aşkın: "Bu taraftar hareketi çok büyük bir tehlike!"

lan Şu Aydın Aslan Denen Trolü sınırsız banlayın yeter artık lan... Millet bunların ağız kokusunu çekmek zorunda mı kardeşim ?? bu Troller yüzünde ınsanlar forumdan soğuyor

yeter herşeyin bir sınırı adabı var.. cocuk musunuz lan ?

Harbiden üşüyoruz bazen. Katılıyorum sana kardeşim.

Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Taner aşkın korkma titre.
Bir gün ansızın gelebiliriz.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Şu troller de olmasa iyiydi.

Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Biri benim iste. Ilk hatirladigim sampiyonlugumuzda 17 yasimda idim ve eskisehir macinda tabeladaki saat 89.57 iken hakem eskisehire o duran topu kullandirmayip bizi sampiyon ilan ettiginde o staddaki 40 bin kisiden biri bendim !!! ;)

Bjk yemlemisti eskisehirlileri itiraz ediyordu hakeme serefsizler neden erken bitirdin diye! 1 sene evvel de biz nagmağlup 2. Olmus ve kahrolmustuk. Bjk o yil da saglam yemlemisti. Simdi bjk li durusu diye geyikleri gulerek dinliyorum hep! ;)

Son düzenleme:
bizden okadar çok korkuyorlarki işleri pilav yiyip puro içip istedikleri gibi galatasarayı yönetmek ama asıl sahibi olan bizlerden çooooooooook korkuyorlar en yakın divan ne zaman bilmiyorum ama orası basılmalı ve kürsüden onlar değil bizler konuşmalı

Kulüp taraftara açılınca demokratikleşeceğiz, müthiş yönetileceğiz falan romantik düşünceler.Gerçek taraftar sadece figuran olarak bulunur kongrede.Onlardan önce kongrede söz sahibi olmak isteyecek başkaları var.Kontrollü bir şekilde üye alımı yapılsın ama komple halka açıp önüne gelenin üye olması GS'ı bitirir.Önümüzde fb aziz yıldırım bjk yıldırım demirören gibi örnekler var.

Real Madrid'in Socios (üye) sistemine geçis yapmamiz lazim. Her 4 sene yeni baskan seçiyorlar. Her socio her sene belirli bir rakam ödeyerek kulübüne katki vermis oluyor. 2010'da 60 bin üyesi vardi. Real Madrid 2007-2011 arasi 190m avro kar yapti.

Real Madrid'in Socios (üye) sistemine geçis yapmamiz lazim. Her 4 sene yeni baskan seçiyorlar. Her socio her sene belirli bir rakam ödeyerek kulübüne katki vermis oluyor. 2010'da 60 bin üyesi vardi. Real Madrid 2007-2011 arasi 190m avro kar yapti.

[h=4]The Real Madrid Structure[/h]The socios, or the fans, control all aspects of the club (either directly or indirectly). They are the ones who vote for the President and Board of Directors of the club. As of the 2014 annual report, Real Madrid has around 91,000 members that paid on average €123 per year for member privileges. Any person who has been a member for over 50 years is exempt from paying membership fees.

It is not just enough to pay the requisite fee to obtain membership. Any prospective new members must also be recommended by two existing socios to finalize their application for membership. Membership privileges include the right to vote, as well as easier access to tickets. Like most fan groups, socios would be subject to disciplinary action for failure to pay any due fees or failing to adhere to a proper code of conduct.

....

Güzel sistemde takım ne zaman maddi krizde olsa gelir kaynağı olarak yönetim sadece taraftara yükleniyor.Onların tek derdi küçük olsun benim olsun ama ben zor düşünce de taraftar yetişsin.Katkıyı Galatasaray'a değil fosillere yapıyoruz.

Güzel sistemde takım ne zaman maddi krizde olsa gelir kaynağı olarak yönetim sadece taraftara yükleniyor.Onların tek derdi küçük olsun benim olsun ama ben zor düşünce de taraftar yetişsin.Katkıyı Galatasaray'a değil fosillere yapıyoruz.

Diyelim ki senelik 80 bin taraftar Kulüp Üyesi olur. Yillik 300TL gibi bir rakam öderler.

80k x 300TL = 24.000.000 TL

Transfer bütçe için çok para degil ama bir baslangiç

edit: dedigin gibi fosiller yardim etmiyorlar

Son düzenleme:
Diyelim ki senelik 80 bin taraftar Kulüp Üyesi olur. Yillik 300TL gibi bir rakam öderler.

80k x 300TL = 24.000.000 TL

Transfer bütçe için çok para degil ama bir baslangiç

edit: dedigin gibi fosiller yardim etmiyorlar

Başlangıç için iyi para ve bu tür şeyler daha da artırılabilir.Lise koca takımı aile şirketi gibi yönetiyor.En basit örneği de dursun efendinin yönetim şekli ile gördük.Kardeşini falan getirdi dedim yakında evde kim var kim yok doldurur takıma

Başlangıç için iyi para ve bu tür şeyler daha da artırılabilir.Lise koca takımı aile şirketi gibi yönetiyor.En basit örneği de dursun efendinin yönetim şekli ile gördük.Kardeşini falan getirdi dedim yakında evde kim var kim yok doldurur takıma

Bir yerde Inan Kiraç ülkenin en zengin adamlarindan birisi oldugunu okumustum. Bu kadar zengin adam neden G.Sarayi yardim etmiyor anlamak güç

Yav o değil de konuda lise falan diye tartışılıyor, hatta tartışmayı geçtim çok daha ağır şeyler söyleniyor ama bu açıklamayı yapan kişi GS lisesi mezunu bile değil...

İnsan gerçekten hayret ediyor bazı mesajlara.

Olur mu şükrü kulübü ele geçirirler sonra

lan Şu Aydın Aslan Denen Trolü sınırsız banlayın yeter artık lan... Millet bunların ağız kokusunu çekmek zorunda mı kardeşim ?? bu Troller yüzünde ınsanlar forumdan soğuyor

yeter herşeyin bir sınırı adabı var.. cocuk musunuz lan ?

Kuyruk acısımı var hayırdır moderator kardeşş

Para oksijen gibi bir şey değil ki Şükrü.Fenerliler neden veriyor diyecek olursan,onlar çok yüksek ihtimalle kara para aklıyor.

Tmm da en azindan Basketbol takimina sponsor olabilirdi bence.

Onca sene G.Saray kulübün içinde olan adamdan bu tip seyleri bekleyebiliriz

Hele Inan Kiraç gibi zengin adam

Geri
Üst Alt