Tanju Çolak: "Icardi hiç idman yapmıyor. Gücü, kuvveti yok. Futbola uzak gözüküyor"

Bu adamları yıllarca değer olarak gösterdiler bize. Allah'tan sosyal medya çıktı da kalitelerini görüyoruz.

Bunu Icardo'ya gösterip bu lawuğun 39 gollük rekorunu da kırdırmak lazım
Belki kokusunu aldı diye konuşuyor. Bu kafanın başka ürünü de kulübündeki rekoru kıracak Alex'i kadro dışı bırakarak takımdan uzaklaştıran Türk futbol tarihinin en itici, sevimsiz adamı Aykut Kocaman.

A Spor'da yorumcuyken dolarları bozdurun da dolar düşsün falan filan dedi.2 Dk sonra da torununun doğumu için yarın Amerika'ya gideceğini söyledi :D Pekte ciddiye alınacak birisi değil..

Kendini icardi ile bir tutuyor bu herhalde. Bugünün futbolunda prof futbol oynayabilir miydi tartışılır. 1980'lerin köy takımlarına gol atmaya benzemez.

39 golün tehlikede olduğunu anlayınca ben

Futbolculuğunu izlemedim, iyi golcüydü bildiğimiz kadarıyla fakat yorumculuk konusunda dinlerken beni en çok utandıran futbolcu eskisi kendisidir. IQ'su muhtemelen 90 dolaylarında.
Benim için başkası adına utanmak deyiminin vücut bulmuş hali Tanju'dur.

ne içiyor acaba.

bizde isteriz.

Samsunspor maçında karşı karşıya pozisyonda tam olarak hazır olmadığını gösterdi, gerçekleri yok saymayalım ama üstün yetenekleri sayesinde Real Madrid te bile olsa oynar.

Böyle abuk subuk konuşuyor diye herifin topçuluğuna b.k atmanın manası yok. Ben kendisini sevmem zaten kaçakçıdır ama bizde yaptıkları az buz şeyler değil. Evet beleşçi bir herifti ama atıyordu. Şampiyon kulüplerde yarı final oynadıysak kendisinin payı büyüktür. Ama futbolu bıraktıktan sonra sürekli herkesin hakkında iftiralar fesatlıklar uydurduğu için ne herhangi bir takımda ne de herhangi bir yerde başarılı olabildi. İcardiye çamur atmasının sebebi sanırım ilgi budalalığı.

Gol vuruşu dışında 5 metre top sürmemiş adam da gelmiş İcardi'yi suçluyor.

Ha birde tabi Galatsaray'dan Fenerbahçe'ye para için transfer olup ahkam kesmesi.

Git Cengiz vs hakkında konuş FB ile ilgili.

Olm bi git m.ö. altı üstü 2 sene futbol oynayıp duayen kesildiler başımıza.
Günümüz futbolunda sana roveşata çektirirler aynen. Günümüz stoperleri olsa 20 yaşında futbolu bırakırdın denyo

Sırf Metin Oktay’ın 38 maçlık rekorunu kırdı desinler diye bu lavuğa rakip takımın kalecisi kaleyi açıp gol attırıyordu.
Metin Oktay o 38 golü 26 maçta atmıştı.
Bu lavuk 38 maçta atmıştı.
Metin Oktay‘ın gol ortalaması 1.46
Bu lavuğun 1.02

Geri
Üst Alt