- 27 Ocak 2010
- 58.713
- 30.342
- 3.363
Bozdurduğu dolarlardan ne kadar zararda şu an tanju ağabey?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
39 golu galatasarayda oynarken attıSırf Metin Oktay’ın 38 maçlık rekorunu kırdı desinler diye bu lavuğa rakip takımın kalecisi kaleyi açıp gol attırıyordu.
Metin Oktay o 38 golü 26 maçta atmıştı.
Bu lavuk 38 maçta atmıştı.
Metin Oktay‘ın gol ortalaması 1.46
Bu lavuğun 1.02
1987-1988 sezonu Adanademirspor-Galatasaray 0-5 lik maçın 3.golünü seyredersen ne demek istediğimi anlarsın.39 golu galatasarayda oynarken attı
1987-1988 sezonu Adanademirspor-Galatasaray 0-5 lik maçın 3.golünü seyredersen ne demek istediğimi anlarsın.
Bunu Icardo'ya gösterip bu lawuğun 39 gollük rekorunu da kırdırmak lazım
Icardo'nun 40 atması demek şampiyon olmamız demek.En azından rekoru bizdeyken kırdığı için sorun yok bence.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Tanju Çolak: "Icardi, tamam değişik goller de atıyor ama çıksın benim gibi bir röveşata ya da vole atsın da görelim"
Tanju Çolak: "Icardi'yi tebrik ediyorum, 'bravo' diyorum. Rekorlar da zaten kırılmak içindir. Ancak bana göre Icardi hiç idman yapmıyor. Gücü, kuvveti yok. Futbola uzak gözüküyor. Samsunspor maçını ben de izledim. Sahada çok hareketsizdi. 90 dakika ne yaptı?"
Bugunun topculari da o gunun futbolunun sertligini kaldiramazdi.Eski maçların özetini izledim de günümüz futbolu için değerlendirmek gerekirse bayağı kazma bir oyun tarzı varmış