Tanju Çolak: "Icardi hiç idman yapmıyor. Gücü, kuvveti yok. Futbola uzak gözüküyor"

Bozdurduğu dolarlardan ne kadar zararda şu an tanju ağabey?

Sırf Metin Oktay’ın 38 maçlık rekorunu kırdı desinler diye bu lavuğa rakip takımın kalecisi kaleyi açıp gol attırıyordu.
Metin Oktay o 38 golü 26 maçta atmıştı.
Bu lavuk 38 maçta atmıştı.
Metin Oktay‘ın gol ortalaması 1.46
Bu lavuğun 1.02
39 golu galatasarayda oynarken attı

bunun kemerburgaz temel atma töreninden bir ayrılışı var komedi tam bir gereksiz

Zaten fit olsa minimum 45 gol atacak. Bazi maclarda oynamayacagi icin 30 - 35 arasi bekliyorum.

Faal futbolcuyken, sıkı idman ve biraz beslenmesine dikkat etmek zor geldiği icin ameliyatla yağlarını aldırmıştı müptezel herif...

Istatistiklerine baktim da fener formasiyla resmi var 😁😁😁

Bu arada 196 macta 174 gol 34 - 36 assist gibi gordum. Eger dogruysa muazzam istatistik.

Vay be hic dikkat etmemistim. 39 gol attigi sezon 8 de asist yapmis.
Adamin istatistikleri Ronaldo ve Messi gibi. Gol ve asistleri mac sayisindan daha fazla 😁
Galatasaray : 146 mac 132 gol 25 asist

Tanju Çolak: "Icardi, tamam değişik goller de atıyor ama çıksın benim gibi bir röveşata ya da vole atsın da görelim"

Tanju Çolak: "Icardi'yi tebrik ediyorum, 'bravo' diyorum. Rekorlar da zaten kırılmak içindir. Ancak bana göre Icardi hiç idman yapmıyor. Gücü, kuvveti yok. Futbola uzak gözüküyor. Samsunspor maçını ben de izledim. Sahada çok hareketsizdi. 90 dakika ne yaptı?"

Eski maçların özetini izledim de günümüz futbolu için değerlendirmek gerekirse bayağı kazma bir oyun tarzı varmış

Geri
Üst Alt