Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.784
- 5.233
- 1.713
O konuda bir sey demedim canim. En azindan gol rekoru bize ait demek istedim.Icardo'nun 40 atması demek şampiyon olmamız demek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konuda bir sey demedim canim. En azindan gol rekoru bize ait demek istedim.Icardo'nun 40 atması demek şampiyon olmamız demek.
gomis kaç atmıştıO konuda bir sey demedim canim. En azindan gol rekoru bize ait demek istedim.
29 gol ile gol krali olmustu ve bir sezonda en cok gol atan yabanci olmustu ama sonra Diagne 30 golle gecti sanirim.gomis kaç atmıştı
Hocam kişilik olarak mı diyorsun,golcülük olarakmı zikrediyorsun söylemlerini?Bu adamları yıllarca değer olarak gösterdiler bize. Allah'tan sosyal medya çıktı da kalitelerini görüyoruz.
Tamamen görüşlerinden konuşmalarından bahsediyorum. Ulaşabilirlik bu kadar çok değilken gözümüzde kıymetli gördüğümüz birçok ünlü karakter sosyal medyanın gelişmesi ile birlikte görüşlerini söylemeye başladığında gözümüzden çok düştü. Tanju Çolak da Hakan Şükür de çok kaliteli değerli futbol adamlarıdır. Ama sadece futbollari.Hocam kişilik olarak mı diyorsun,golcülük olarakmı zikrediyorsun söylemlerini?
Kişilik olarak söylüyor isen lafım yok ama futbolculuk olarak söylüyorsan takımımıza gelmiş geçmiş en iyi golcüden bahsediyoruz.Farkındayız değilmi , konuşmaları apayrı ama fuybolculuğunu izlemek için sabah 06.00 da maçına giderdik.Üzerine konuşulacak çok şey var ama lütfen değer olduklarını unutmayalım.Tanju Çolak hakkında okadar konuşulacak şey var ki? FB 'ye nasıl gittiği vs.vs.vs. ama atmış olduğu goller sayeseinde mutluluktan uçardık onu bahsedeyim dedim.Konuşmaları , söylemleri , bugüne kadar futbolculuğu sonrası hiçbir değer katmayıp ,alemdende değer görmemesi o apatrı bir olay .ikisi çooook farklı .Hemde dağlar kadar.Belirtmek istedim.
%100 katılıyorum zaten bahsetmiştim.Hemfikiriz .Özellikle Tanju Çolak nezlinde.Tamamen görüşlerinden konuşmalarından bahsediyorum. Ulaşabilirlik bu kadar çok değilken gözümüzde kıymetli gördüğümüz birçok ünlü karakter sosyal medyanın gelişmesi ile birlikte görüşlerini söylemeye başladığında gözümüzden çok düştü. Tanju Çolak da Hakan Şükür de çok kaliteli değerli futbol adamlarıdır. Ama sadece futbollari.
şimdiki topçular gibi tecavuzden yatsa daha mı iyisenin iq nu bayıltarak gondikliyim. dolandırıcılıktan içeride yatmış adamın söylediklerine bak
takımında var mı amadşimdiki topçular gibi tecavuzden yatsa daha mı iyi
Aslında öyle değil.Hiçbir kanaldan teklif gitmeyince , hiçbir gazeteden röportaj isteği gitmeyince , kendisini hatırlatma içgüdüsü tüm mesele bu.Bu arkadaş erkek ama menapoza girmiş gibi triplerde. Adam şu kariyeri ile bu yaşta sarı-kırmızı ile efsane olmaya geldim diyor. Al sana rövaşata golü. Bu camiasız ise suyun karşı tarafına hiç utanmadan transfer olup Galatasarayı ağzına alıyor.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray