Tanju Çolak: "Icardi hiç idman yapmıyor. Gücü, kuvveti yok. Futbola uzak gözüküyor"

ilk cümledeki egoistliği dışında çok da yanlış bişey söylememiş. icardi'nin geçen yılki fiziksel durumundan çok uzak olduğu ortada. kendini toparlarsa ne ala ama ben ortamı bu halimle bile donunda sallarım derse sıkıntı yaşayabilir ilerki haftalarda.

Bu adamları yıllarca değer olarak gösterdiler bize. Allah'tan sosyal medya çıktı da kalitelerini görüyoruz.
Hocam kişilik olarak mı diyorsun,golcülük olarakmı zikrediyorsun söylemlerini?
Kişilik olarak söylüyor isen lafım yok ama futbolculuk olarak söylüyorsan takımımıza gelmiş geçmiş en iyi golcüden bahsediyoruz.Farkındayız değilmi , konuşmaları apayrı ama fuybolculuğunu izlemek için sabah 06.00 da maçına giderdik.Üzerine konuşulacak çok şey var ama lütfen değer olduklarını unutmayalım.Tanju Çolak hakkında okadar konuşulacak şey var ki? FB 'ye nasıl gittiği vs.vs.vs. ama atmış olduğu goller sayeseinde mutluluktan uçardık onu bahsedeyim dedim.Konuşmaları , söylemleri , bugüne kadar futbolculuğu sonrası hiçbir değer katmayıp ,alemdende değer görmemesi o apatrı bir olay .ikisi çooook farklı .Hemde dağlar kadar.Belirtmek istedim.

Hocam kişilik olarak mı diyorsun,golcülük olarakmı zikrediyorsun söylemlerini?
Kişilik olarak söylüyor isen lafım yok ama futbolculuk olarak söylüyorsan takımımıza gelmiş geçmiş en iyi golcüden bahsediyoruz.Farkındayız değilmi , konuşmaları apayrı ama fuybolculuğunu izlemek için sabah 06.00 da maçına giderdik.Üzerine konuşulacak çok şey var ama lütfen değer olduklarını unutmayalım.Tanju Çolak hakkında okadar konuşulacak şey var ki? FB 'ye nasıl gittiği vs.vs.vs. ama atmış olduğu goller sayeseinde mutluluktan uçardık onu bahsedeyim dedim.Konuşmaları , söylemleri , bugüne kadar futbolculuğu sonrası hiçbir değer katmayıp ,alemdende değer görmemesi o apatrı bir olay .ikisi çooook farklı .Hemde dağlar kadar.Belirtmek istedim.
Tamamen görüşlerinden konuşmalarından bahsediyorum. Ulaşabilirlik bu kadar çok değilken gözümüzde kıymetli gördüğümüz birçok ünlü karakter sosyal medyanın gelişmesi ile birlikte görüşlerini söylemeye başladığında gözümüzden çok düştü. Tanju Çolak da Hakan Şükür de çok kaliteli değerli futbol adamlarıdır. Ama sadece futbollari.

Tamamen görüşlerinden konuşmalarından bahsediyorum. Ulaşabilirlik bu kadar çok değilken gözümüzde kıymetli gördüğümüz birçok ünlü karakter sosyal medyanın gelişmesi ile birlikte görüşlerini söylemeye başladığında gözümüzden çok düştü. Tanju Çolak da Hakan Şükür de çok kaliteli değerli futbol adamlarıdır. Ama sadece futbollari.
%100 katılıyorum zaten bahsetmiştim.Hemfikiriz .Özellikle Tanju Çolak nezlinde.

Golleriyle buyuduk. Ceza sahasi icinde cok kabiliyetli, ornek tek vurus golcusuydu. Yanliz Aptallikta ve omurgasizlikta da ornek bir insan. Okullar da ders olarak okutulup 'boyle olmayin' denecek cinsten.

senin iq nu bayıltarak gondikliyim. dolandırıcılıktan içeride yatmış adamın söylediklerine bak

Bence gündeme gelmek , ilgi görmek adına yapılmış açıklamalar.Maalesef futbol büyüklüğü , sonrasında sebebini bilemediğimiz ikili ilişkilerdeki dezenformasyon sonrasi kulup kapısından içeriye girememeye kadar varan olaylar silsilesi.Boyle büyük bir futbolcunun icardiden önce ben neler yaptım da hiçbir kapıya giremez oldumu düşünmesi gerekli.

Bu arkadaş erkek ama menapoza girmiş gibi triplerde. Adam şu kariyeri ile bu yaşta sarı-kırmızı ile efsane olmaya geldim diyor. Al sana rövaşata golü. Bu camiasız ise suyun karşı tarafına hiç utanmadan transfer olup Galatasarayı ağzına alıyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Galatasaray efsanesi olacakken fener kestanesi olduğu için saçmalaması normal.

Bu arkadaş erkek ama menapoza girmiş gibi triplerde. Adam şu kariyeri ile bu yaşta sarı-kırmızı ile efsane olmaya geldim diyor. Al sana rövaşata golü. Bu camiasız ise suyun karşı tarafına hiç utanmadan transfer olup Galatasarayı ağzına alıyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Aslında öyle değil.Hiçbir kanaldan teklif gitmeyince , hiçbir gazeteden röportaj isteği gitmeyince , kendisini hatırlatma içgüdüsü tüm mesele bu.

Aslında bambaşka bir yerde olabilirdi, maalesef kendi etti kendi buldu.Zamanında gönlümüzün sultanı , şimdide adı neyse işte...

Ben mi yanlış izliyorum? Ayağına gelen her topu olumlu kullaniyor icardi, fiziksel olarak normal durumda, molde maçında attığımız 3. Golde rakip stoperi nasil mal ediyor bir izlesin Tanju, fiziksel olarak kötü bir oyuncu orda öyle ivmeyle gidemez.

Her neyse ağır çekimi saniye saniye sayıp bir insanın 8, 9 saniye havada kaldığına inanan bir zekayi fazla tartismayalim

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani Inter zamani ile kiyaslarsak, tabi ki kilo fazlasi var. Fakat adam Turkiye gibi ikinci sinif bir ligde cok vasat defansa karsi oynuyor, tam fit olmasini gerektiren bir durum yok. 30 yasinda, sonucta 2-3 sene bu haliyle her sene gol kralligina oynar. Elit bir topcu.

Fizik problemi SL'de olur, belki Kopenhagen'e karsi olmasa da Bayern & ManU karsisinda bu fizikle takim muhtesem oynamaz ise pek bir etki gosteremez malesef. Ama cani sagolsun, adam 120km/h giden topa kafayla vurup 90'a gol atiyor, antreman ile ugrasmak istese zaten gider Real Madrid'de oynar..

Geri
Üst Alt