tapelerin imha edilmesi

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
Komisyon Başkanvekili Ak Parti Bartın MilletvekiliYılmaz Tunç, yaptığı açıklamada bu kararı CMK uyarınca almak zorunda olduklarını belirterek, “3-4 gün içinde tapelerin tasnifi yapılacak. Muhalefet üyeleriyle bir araya gelip, tutanak tutularak imhaları gerçekleştirilecek” dedi.

Yabancı sınırının dün neden açıklandığını hala anlamayan var mı?

Hırsızlık dosyalarının imha edilmesi karşılığında anlaşma
Şike dosyalarının imha edilmesi karşılığında anlaşma
Kürt devletinin kurulması karşılığında anlaşma
vb.
vb.
vb.
sonsuzluk işareti.

Boka en dibine kadar batmışız. küfür.........................................................................................

Bu arada aziz köpeğinin yeniden yargılanması adam öldükten sonra mı başlayacak?

Yabancı kuralı zaten acıklanacakdı bugünlerde. Bu aylar önce belliydi.
Asıl konuya gelince. Allah bunların hepsinin belasını verir inşallah. Oy verenlerinde akıl verir inşallah.
Din perdesini kunlanan ahlak yoksunları, hırsızlar ve vatan ve Millet hainleri !!!

aklarlar böyle adam gibi muhalefet olsa da oy versek
bakkal yönetemeyecek kılıçdaroğlu bahçeli gibi adamlar en büyük muhalefet partileri adamların zaten başa gelmek gibi bir düşüncesi yok

bu gibi adamlar gidip adam gibi muhalefet gelmedikçe oy vermeye gitmek yok.
bu adamlara oy verip muhalefet yapanlarda da en az onlar kadar suç var

edit: şike olaylarında da kimse rte diye ağlamasın
hem kılıçdaroğlunun hem bahçelinin hem genelkurmay başkanının (ne alakaysa artık) hem hsyk başkanının imzası var yeniden yargılama için

Son düzenleme:
aklarlar böyle adam gibi muhalefet olsa da oy versek
bakkal yönetemeyecek kılıçdaroğlu bahçeli gibi adamlar en büyük muhalefet partileri adamların zaten başa gelmek gibi bir düşüncesi yok

bu gibi adamlar gidip adam gibi muhalefet gelmedikçe oy vermeye gitmek yok.
bu adamlara oy verip muhalefet yapanlarda da en az onlar kadar suç var

edit: şike olaylarında da kimse rte diye ağlamasın
hem kılıçdaroğlunun hem bahçelinin hem genelkurmay başkanının (ne alakaysa artık) hem hsyk başkanının imzası var yeniden yargılama için

Şike olayı aslında net bir resim gösterdi. Oy için şereflerini satmayacak partiler yok Türkiyede.
Akcıların ama genel anlamda çok çok daha büyük şerefsizliğe imza atıyorlar siyaset anlamında.
Ayakkkabı kutu meseleside değil bu.
Din , Allah deyip din perdesini kunlanarak şerefsisce yalan dolan politikası ile saf milletimizin kanına girdiler.
Kendilerine peygamber dedirtiler köşe yazılarınıda kunlanarak. Pkk ile olaylarına ve sözde çözüm sürecine girmek bile istemiyorum şimdi.
Yada, ülke borcu bu son 12 yılda 90 milyar dollardan 400 milyar dolları gecmesi. Gelişme?
Dollar rekor seviyede. Asgari maaş tablosu aclık sınırında. Yol yapılmış... 400 milyar dollaaaaar. La uzay yolumu yaptınız?

Son düzenleme:
Kendileri çaldılar,
kendileri yediler,
kendi kendilerini akladılar.
Bu iş işte bu kadar basittir malesef bu durumda suçlu kimdir? elbette ilk başta akp seçmenidir fakat onlar için bunların hepsi montaj falan. Olsun biz yinede onları seviyoruz aslında baş suçlu bu insanları koyun, kömürcü, makarnacı diye adlandırıp toplumun dışına itmeye çalışan muhalefet yapmayı beceremeyen chp ve chplilerdir.
Benim artık umudum kalmadı bu saatten sonra akp iki türlü gider ya askeri darbe yada iç savaş sonucu çıkan halk darbesi.

Kendileri çaldılar,
kendileri yediler,
Bu iş işte bu kadar basittir malesef bu durumda suçlu kimdir? elbette ilk başta akp seçmenidir fakat onlar için bunların hepsi montaj falan. Olsun biz yinede onları seviyoruz aslında baş suçlu bu insanları koyun, kömürcü, makarnacı diye adlandırıp toplumun dışına itmeye çalışan muhalefet yapmayı beceremeyen chp ve chplilerdir.
Benim artık umudum kalmadı bu saatten sonra akp iki türlü gider ya askeri darbe yada iç savaş sonucu çıkan halk darbesi.

Asker de onların emrinde, unutalım bunu bence.
Halk darbesi? Ancak halkın büyük bölümü ac kalırsa ciddi anlamda yoksa bir şey olmaz. Ülkeyi bölseler bile bir şey olurmu emin değilim vallahi.
Ahmet, mehmetin canı çok daha kıymetli. Kendisi iyise ve idarelik nefes alıp yaşaya biliyorsa darbeyle işi olmaz kolay kolay.
Bu durumu yargılamakda istemiyorum. Ben bile darbe eylemine bir baba olarak katılırmıydım hiç ama hiç emin değilim.

Şike olayı aslında net bir resim gösterdi. Oy için şereflerini satmayacak partiler yok Türkiyede.
Akcıların ama genel anlamda çok çok daha büyük şerefsizliğe imza atıyorlar siyaset anlamında.
Ayakkkabı kutu meseleside değil bu.
Din , Allah deyip din perdesini kunlanarak şerefsisce yalan dolan politikası ile saf milletimizin kanına girdiler.
Kendilerine peygamber dedirtiler köşe yazılarınıda kunlanarak. Pkk ile olaylarına ve sözde çözüm sürecine girmek bile istemiyorum şimdi.
Yada, ülke borcu bu son 12 yılda 90 milyar dollardan 400 milyar dolları gecmesi. Gelişme?
Dollar rekor seviyede. Asgari maaş tablosu aclık sınırında. Yol yapılmış... 400 milyar dollaaaaar. La uzay yolumu yaptınız?
bu yeniden yargılanmaya bir tek demirtaş karşı çıktı onunda ne olduğunu herkes biliyor zaten

Asker de onların emrinde, unutalım bunu bence.
Halk darbesi? Ancak halkın büyük bölümü ac kalırsa ciddi anlamda yoksa bir şey olmaz. Ülkeyi bölseler bile bir şey olurmu emin değilim vallahi.
Ahmet, mehmetin canı çok daha kıymetli. Kendisi iyise ve idarelik nefes alıp yaşaya biliyorsa darbeyle işi olmaz kolay kolay.
Bu durumu yargılamakda istemiyorum. Ben bile darbe eylemine bir baba olarak katılırmıydım hiç ama hiç emin değilim.

Zaten ekonomik koşullar kötüye gittiği taktirde halk darbesi mümkün olur bence. onun dışında asla ve asla olmaz. Gezi gibi şeyler değil darbe yapamaz, çünkü pasif eylemler bunlar. Sadece iktidarı korkutur.
Asker onların elinde değil genel kurmay başkanı onların elinde bence. Buda askerin tamamının elinde olduğunun göstergesi değil...
Ülke bölünme olayı ise nisan-mayıs gibi göreceğiz. Çünkü malum terör örgütü içerdekini çıkarmak için herşeyi yapıyor mit de kabul etti deniliyor. O içerdeki çıkarsa bence ahmet mehmet canını düşünmeden vatanı savunmak için sokaklara çıkar.
Buda kötü gerçi, iki ucu boklu değnek.

Kendileri çaldılar,
kendileri yediler,
Bu iş işte bu kadar basittir malesef bu durumda suçlu kimdir? elbette ilk başta akp seçmenidir fakat onlar için bunların hepsi montaj falan.
Olsun biz yinede onları seviyoruz aslında baş suçlu bu insanları koyun, kömürcü, makarnacı diye adlandırıp toplumun dışına itmeye çalışan muhalefet yapmayı beceremeyen chp ve chplilerdir.

Sonuna kadar katılıyorum.
AKP dindar kesime hitap ettiğini ve buradan oy topladığını defalarca beyan etti ve hepimiz de biliyoruz.
CHP'nin söylemi " AKP dindar kesimin partisi" bunu gerek ima gerek açıkça defalarca söyledi..
Peki arasında ne fark var.
Yani CHP adeta AKP oy toplayıcılığı yaptı. Kararsız kesime " Kardeşim biz de din karşıtı değiliz. İnançlı kesime saygılıyız. Biz anti-dinci parti değiliz" demedi ki.
Demeye çalıştı çarşaflılara rozet taktı ve fiyaskoyla sonuçlandı malum.
AKP nin söylediğini CHP de söyledi. Avukatlığını yaptı bir anlamda. İşte o kararsız kesim CHP nin de yönlendirmesiyle !!! AKP ye oy verdi.

Zaten ekonomik koşullar kötüye gittiği taktirde halk darbesi mümkün olur bence. onun dışında asla ve asla olmaz. Gezi gibi şeyler değil darbe yapamaz, çünkü pasif eylemler bunlar. Sadece iktidarı korkutur.
Asker onların elinde değil genel kurmay başkanı onların elinde bence. Buda askerin tamamının elinde olduğunun göstergesi değil...
Ülke bölünme olayı ise nisan-mayıs gibi göreceğiz. Çünkü malum terör örgütü içerdekini çıkarmak için herşeyi yapıyor mit de kabul etti deniliyor. O içerdeki çıkarsa bence ahmet mehmet canını düşünmeden vatanı savunmak için sokaklara çıkar.
Buda kötü gerçi, iki ucu boklu değnek.

ben buna inanmıyorum işte bizim milletin %70i sahte milliyetçi daha doğrusu milliyetçiyim diyen kesimin.
içerdeki de çıksa doğuda kürt devleti kurulup başına malum kişide geçse yine birşey olacağını sanmıyorum

B6oB7v3IAAIe4pH.jpg:large

Sonuna kadar katılıyorum.
AKP dindar kesime hitap ettiğini ve buradan oy topladığını defalarca beyan etti ve hepimiz de biliyoruz.
CHP'nin söylemi " AKP dindar kesimin partisi" bunu gerek ima gerek açıkça defalarca söyledi..
Peki arasında ne fark var.
Yani CHP adeta AKP oy toplayıcılığı yaptı. Kararsız kesime " Kardeşim biz de din karşıtı değiliz. İnançlı kesime saygılıyız. Biz anti-dinci parti değiliz" demedi ki.
Demeye çalıştı çarşaflılara rozet taktı ve fiyaskoyla sonuçlandı malum.
AKP nin söylediğini CHP de söyledi. Avukatlığını yaptı bir anlamda. İşte o kararsız kesim CHP nin de yönlendirmesiyle !!! AKP ye oy verdi.

Aynen öyle abi. Chp kendine bir özeleştiri vermektense hala aynı yoluna devam ediyor.
Bugün akp ne diyor? metro yaptım, yol yaptım, hasteneleri güzelleştirdim falan. Bunları biz biliyoruz zaten yapmak zorundasın. Ama malesef chp iktidarda iken bunları yapmayınca halkda bunları yapmanın lüks olduğunu sanıyor ve akpde bunu seçim propagandası olarak kullanıyor.
CHP iktidarda iken eğer milletin başörtüsü ile uğraşıp başörtülü bir kadını meclis'de aşşağılayarak kovmaya çalısacağına hizmet etseydi şuan akp iktidarda falan olmazdı.
Görüyoruz chp hala değişmedi.
İkinci bir kısımda CHp akpnin oy depolarına giriş yapamıyor istanbuldan örnek veriyorum; esenler, bağcılar, bahçelievler, güngören, zeytinburnu gibi varoş bölgelerden akp en az her seçim %60 oy çıkartıyor. İnanın ki bunu ev ev kapı kapı gezerek yapıyorlar bana bile geldiler. Her mahallede seçim irtibat büroları var bu bürolar inanılmaz çalışıyor.
Peki chp ne yapıyor?
Chp kendi kaleleri kadıköy, beşiktaş da çalışmalar yapıyor. La kardeşim zaten oralar senin bırak orayı az varoşlara halkın içine gir. Parti isminde geçen "halk" kelimesine laik ol.

ben buna inanmıyorum işte bizim milletin %70i sahte milliyetçi daha doğrusu milliyetçiyim diyen kesimin.
içerdeki de çıksa doğuda kürt devleti kurulup başına malum kişide geçse yine birşey olacağını sanmıyorum
Bence olay öyle değil.
O çip serbest bırakılırsa iç savaş kesin çıkar.
Zaten çıkartacaklar orası başka.
Demirtaş'ın son açıklamalarına bakılırsa bu savaş 2015 yılında kesin çıkacak.
akp açılım ve çözüm süreciyle ülkeyi öyle bir duruma getirdi en ufak bir kıvılcıma bakar.
Milliyetçi kesimde örgütlenme sıfır yoksa çoktan savaş çıkardı.
Ulan dindar taklidi yapan herif kendi bireysel çıkarları uğruna 80 milyonu savaşacak duruma getirdi ve bu adamı ''Gerçek müslüman'' sanan milyonlar var.
En acısı da bu.

Artık zaman o zaman değil, adam gibi muhalefet olsa da oy versek dönemi geldi de geçti bile,

artık zaman kim ne olursa olsun muhalefeti desteklem zamanı, muhalefetten kastım MHP ve CHP,

mevcut düzenden ve sistemden rahatsız olan ne kadar vatandaş varsa tamamı oylarını bu iki partiye vermeli,

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu da adam gibi bir araya gelip anlaşmalılar, olası bir koalisyon hükümetinin planları yapılmalı derhal,

olası koalisyon hükümetine göre tüm temeller atılmalı, ona göre vatandaş ve parti örgütleri yönlendirilmeli,

MHP ve CHP ortak hareket etmeden ve koalisyon tarzı bir oluşum olmadan bu düzeni yıkmak imkansız..

Aynen öyle abi. Chp kendine bir özeleştiri vermektense hala aynı yoluna devam ediyor.
Bugün akp ne diyor? metro yaptım, yol yaptım, hasteneleri güzelleştirdim falan. Bunları biz biliyoruz zaten yapmak zorundasın. Ama malesef chp iktidarda iken bunları yapmayınca halkda bunları yapmanın lüks olduğunu sanıyor ve akpde bunu seçim propagandası olarak kullanıyor.
CHP iktidarda iken eğer milletin başörtüsü ile uğraşıp başörtülü bir kadını meclis'de aşşağılayarak kovmaya çalısacağına hizmet etseydi şuan akp iktidarda falan olmazdı.
Görüyoruz chp hala değişmedi.
İkinci bir kısımda CHp akpnin oy depolarına giriş yapamıyor istanbuldan örnek veriyorum; esenler, bağcılar, bahçelievler, güngören, zeytinburnu gibi varoş bölgelerden akp en az her seçim %60 oy çıkartıyor. İnanın ki bunu ev ev kapı kapı gezerek yapıyorlar bana bile geldiler. Her mahallede seçim irtibat büroları var bu bürolar inanılmaz çalışıyor.
Peki chp ne yapıyor?
Chp kendi kaleleri kadıköy, beşiktaş da çalışmalar yapıyor. La kardeşim zaten oralar senin bırak orayı az varoşlara halkın içine gir. Parti isminde geçen "halk" kelimesine laik ol.

Dertleri "aman işbankası elimizden gitmesin"

yani aslında bugün akp yi evet eleştiriyoruz yiyorlar diye.

peki işbankasının yaklaşık %30 hissesi kime gidiyor ?

ha chp bu hisseyi almayıp devlete bıraksa onu da yiyen yiyecek orası ayrı

Geri
Üst Alt