Aynen öyle abi. Chp kendine bir özeleştiri vermektense hala aynı yoluna devam ediyor.
Bugün akp ne diyor? metro yaptım, yol yaptım, hasteneleri güzelleştirdim falan. Bunları biz biliyoruz zaten yapmak zorundasın. Ama malesef chp iktidarda iken bunları yapmayınca halkda bunları yapmanın lüks olduğunu sanıyor ve akpde bunu seçim propagandası olarak kullanıyor.
CHP iktidarda iken eğer milletin başörtüsü ile uğraşıp başörtülü bir kadını meclis'de aşşağılayarak kovmaya çalısacağına hizmet etseydi şuan akp iktidarda falan olmazdı.
Görüyoruz chp hala değişmedi.
İkinci bir kısımda CHp akpnin oy depolarına giriş yapamıyor istanbuldan örnek veriyorum; esenler, bağcılar, bahçelievler, güngören, zeytinburnu gibi varoş bölgelerden akp en az her seçim %60 oy çıkartıyor. İnanın ki bunu ev ev kapı kapı gezerek yapıyorlar bana bile geldiler. Her mahallede seçim irtibat büroları var bu bürolar inanılmaz çalışıyor.
Peki chp ne yapıyor?
Chp kendi kaleleri kadıköy, beşiktaş da çalışmalar yapıyor. La kardeşim zaten oralar senin bırak orayı az varoşlara halkın içine gir. Parti isminde geçen "halk" kelimesine laik ol.