tapelerin imha edilmesi

89MRrW.jpg

''Doğru olsa bile inanan yok '' :D

bugün olan saldırının bunla alakası olmadığını düşünsem de yine buraya yazmak istedim...

Kişinin kimliği açıklandı ben herhangi bir örgüt ile bağlantısı olsa da örgütle alakalı değil tamamen iç veya dış güçlerin talimatıyla gerçekleşmiş bir eylem olarak görüyorum, ve bu olayla ilgili 2 önemli şey var
1. önemli şey bu kişinin daha önce Çağdaş Hukukçular Derneği tarafından yapılan basın toplantısına katılması bu konuda ÇHD'nin bir özür yayınlaması gerekiyor yanılmışız demesi lazım...
2. önemli şey daha önce fotoğrafı canlı bomba listesinde olan birini polis nasıl takip edemiyor? Bu kadar rahat dolaşıyor ve canlı bomba eylemi yapıyor bu istihbarat ne işe yarar?

Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan bu Ülkeyi ileriye tasimaya devam edecek, ne iftiralar nede Darbe girisimleri onu durdurabilir!
Adam bu yola bas koymus, ister Gezi Teröristleri yeniden hortlasin istersede baska birsey icat edilsin.
Millet bu adamin yaninda oldugu sürece elinizden geleni ardiniza koymayin, ne yaparsaniz yapin BASARAMAYACAKSINIZ Basarili olamayacaksiniz!
Bu yaptiginiz Argo sakalar bel alti vurmalar acziyetinizin en acik göstergesi, catlasanizda patlasanizda inanamasanizda, Bu millet tayyipi seveyi.

https://www.youtube.com/watch?v=GVWSb-Herp4

Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan bu Ülkeyi ileriye tasimaya devam edecek, ne iftiralar nede Darbe girisimleri onu durdurabilir!
Adam bu yola bas koymus, ister Gezi Teröristleri yeniden hortlasin istersede baska birsey icat edilsin.
Millet bu adamin yaninda oldugu sürece elinizden geleni ardiniza koymayin, ne yaparsaniz yapin BASARAMAYACAKSINIZ Basarili olamayacaksiniz!
Bu yaptiginiz Argo sakalar bel alti vurmalar acziyetinizin en acik göstergesi, catlasanizda patlasanizda inanamasanizda, Bu millet tayyipi seveyi.

Bu millet seveyimi? hm.. Sevmeyenler bu milleten saymıyorsunuz herhalde sayın vatandaşımız. Neyse..

Selam AK fistül. Marburg da havalar nasil? Oksijen eksikligi varmis oralarda, dogrumu? :)

Muhsin Yazıcıoğlu gibi vatansever bir lideri bile şehit ettiler.. Bunlar %10'u bu sebeple savunuyor.

Paralel safsatasına inanmıyorum. Hırsızlığı ikisi beraber yapmış, ülkede taş üstünde taş bırakmamıştır. Ak olduğu iddia edilen parti pastanın tamamına göz dikince anlaşmazlık oldu.

Amerika'ya gidip bizzat Gülen'le Namaz kılan, yemek yiyen, sohbet edenler kimdi? Sana laf atanlar seni güllerle karşılayacak diyen kimdi?

Cemaat'in iktidar olmasına yardımcı olduğu malum partinin kurucularından bir tanesi bu oluşumun, yani Gülen'in adamlarını bizzat biz yerleştirdik demesini unutmadık.

BİR DE FUATAVNİ GERÇEĞİ VAR.. BU ADAM ÇOK KRİTİK BİR İNSAN!

Not: Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım rica ediyorum. LÜTFEN. Kilit vurmak istemiyorum.

Birbirinizi kırmayın beyler. Herkesin görüşüne düşüncesine saygı olsun.

Selam AK fistül. Marburg da havalar nasil? Oksijen eksikligi varmis oralarda, dogrumu? :)

Güzel demekki benim Yazilarimi takip ediyosun, Marburgta kaldigimi bildigine göre. :D
Burda Oksijen bolca mevcut, sizin cevreye yakinda AK Partili Belediye Oksijen yardim noktalari acacakmis sayet ihtiyac duyarsan faydalanabilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel demekki benim Yazilarimi takip ediyosun, Marburgta kaldigimi bildigine göre. :D
Burda Oksijen bolca mevcut, sizin cevreye yakinda AK Partili Belediye Oksijen yardim noktalari acacakmis sayet ihtiyac duyarsan faydalanabilirsin.

Forumdaki diğer AK Partiye oy vermiş arkadaşlara saygım var dua et yoksa şuna sağlam bir laf yapıştırırdım... IQ seviyene göre espriler yapmaya devam et bir anda IQ seviyesi yüksek biri gelir benim gibi düşünceli de olmaz öyle bir laf çakar ki neye uğradığını şaşırırsın, en iyisi mi sen Ke-MAL falan yaz ondan fazlasını bünyen kaldırmaz.

Forumdaki diğer AK Partiye oy vermiş arkadaşlara saygım var dua et yoksa şuna sağlam bir laf yapıştırırdım... IQ seviyene göre espriler yapmaya devam et bir anda IQ seviyesi yüksek biri gelir benim gibi düşünceli de olmaz öyle bir laf çakar ki neye uğradığını şaşırırsın, en iyisi mi sen Ke-MAL falan yaz ondan fazlasını bünyen kaldırmaz.

...

Hahaha Ak Sukru atarlandi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bugün olan saldırının bunla alakası olmadığını düşünsem de yine buraya yazmak istedim...

Kişinin kimliği açıklandı ben herhangi bir örgüt ile bağlantısı olsa da örgütle alakalı değil tamamen iç veya dış güçlerin talimatıyla gerçekleşmiş bir eylem olarak görüyorum, ve bu olayla ilgili 2 önemli şey var
1. önemli şey bu kişinin daha önce Çağdaş Hukukçular Derneği tarafından yapılan basın toplantısına katılması bu konuda ÇHD'nin bir özür yayınlaması gerekiyor yanılmışız demesi lazım...
2. önemli şey daha önce fotoğrafı canlı bomba listesinde olan birini polis nasıl takip edemiyor? Bu kadar rahat dolaşıyor ve canlı bomba eylemi yapıyor bu istihbarat ne işe yarar?

Turist kılığına girmiş hatta karakolun 200 0mt falan yakınında karakolun adresini sormuş

KeMAList Kardes...

Yanlis anlamisin, komur`u degil, makarna`yi yiyecekdin !!

IQ Seviyeni yesinler, yapistiracagin Lafi alir münasip biryerine...koymam merak etme.
ke-MAL yazmamdan rahatsiz olanlar kendi yazdiklari seviyesiz kelimelere baksinlar, ben sadece sizin dilinizi kullandim.
Yüksek IQlü yüce insan Güray....seni Porselen gibi bin parcaya ayirmadan en iyisi sus!

Ha şöyle IQ seviyene göre espriler yap gülüp geçelim ;)

ne kemalistim nede tayyipçi.sadece vatanını seven normal bir vatandaşım. hırsızlardan nefret ediyorum, ayrıca soygunculardan tiksinmem için bir gruba ait olmam gerekmiyor. özellikle hırsızlara ve bunlara destek olan sözde müslümanlara sesleniyorum, lütfen bu dini daha fazla kirletmeyin

Geri
Üst Alt