tapelerin imha edilmesi

Adama, bak darbe diyordunuz ama polisin koyduğu iddia edilen paralar faizleriyle geri ödendi hatta montaj denilen kasetler yüzünden hukuksuz dinleme diyerek onlarcası tutuklandı ve şimdi imha edilecek diyorsun. Adam aynı zırvalarla cevap vermeye devam ediyor. Biri benim aklımla bu kadar göstere göstere alay etse, hadi lan oradan derdim. Ama adam aklınızla alay ettikçe alkışlıyorsunuz.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel demekki benim Yazilarimi takip ediyosun, Marburgta kaldigimi bildigine göre. :D
Burda Oksijen bolca mevcut, sizin cevreye yakinda AK Partili Belediye Oksijen yardim noktalari acacakmis sayet ihtiyac duyarsan faydalanabilirsin.
KeMAList Kardes...
Hic biR partiye sempati duymuyorum diyorsun sirf buradakilere muhalefet olmak istiyorum diyorsun vs. Ozaman Adam gibi tartis ve troll'ugu birak... Capulcu mapulcu postlar attip Milleti germeye hakkin yok.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar lütfen sakin olalim, bir birimize saygi gösterelim, bir birimizi kirmayalim.

Bana burdan küfür eden Anneyi Babayi karistiran herkese laflarini iade ediyorum.

apolitik bakiyorum konuya ..

Ne kadar cok kalp kirmak isteyen ne kadar cok klavyede kufur eden insan var

Beyler biz burda birbirimize saygi duyamiyorken disardaki yasantimizda ailemizle nasil anlasip konusuyoruz. Bukadar mi zor efendi olmak.

Sevmiyorsan adamin gorusunu ignore et gec neden ceza aliyorsun hosuna mi gidiyo ceza yemek.

HTC One cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt