Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adama, bak darbe diyordunuz ama polisin koyduğu iddia edilen paralar faizleriyle geri ödendi hatta montaj denilen kasetler yüzünden hukuksuz dinleme diyerek onlarcası tutuklandı ve şimdi imha edilecek diyorsun. Adam aynı zırvalarla cevap vermeye devam ediyor. Biri benim aklımla bu kadar göstere göstere alay etse, hadi lan oradan derdim. Ama adam aklınızla alay ettikçe alkışlıyorsunuz.
Güzel demekki benim Yazilarimi takip ediyosun, Marburgta kaldigimi bildigine göre.
Burda Oksijen bolca mevcut, sizin cevreye yakinda AK Partili Belediye Oksijen yardim noktalari acacakmis sayet ihtiyac duyarsan faydalanabilirsin.
KeMAList Kardes...
Hic biR partiye sempati duymuyorum diyorsun sirf buradakilere muhalefet olmak istiyorum diyorsun vs. Ozaman Adam gibi tartis ve troll'ugu birak... Capulcu mapulcu postlar attip Milleti germeye hakkin yok.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.