tapelerin imha edilmesi

Artık zaman o zaman değil, adam gibi muhalefet olsa da oy versek dönemi geldi de geçti bile,

artık zaman kim ne olursa olsun muhalefeti desteklem zamanı, muhalefetten kastım MHP ve CHP,

mevcut düzenden ve sistemden rahatsız olan ne kadar vatandaş varsa tamamı oylarını bu iki partiye vermeli,

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu da adam gibi bir araya gelip anlaşmalılar, olası bir koalisyon hükümetinin planları yapılmalı derhal,

olası koalisyon hükümetine göre tüm temeller atılmalı, ona göre vatandaş ve parti örgütleri yönlendirilmeli,

MHP ve CHP ortak hareket etmeden ve koalisyon tarzı bir oluşum olmadan bu düzeni yıkmak imkansız..

ne kılıçdaroğlunun ne bahçelinin başa geçmek gibi bir amacı yok geçiniz bu işleri
adamlardaki düşünce azıcık aşım ağrısız başım

ben size şunu net şekilde söylüyorum "oy verenler" eğer bu adamlara tepki gösterip göndermezlerse mhp chp 100 yıl daha muhalefet olarak kalacak. Oy verenler ve bizler de hala hükümetin yaptıklarına sövmeye devam edecez

arkadaş 50-60 yıldır ne değişti de şimdi değişecek bu adamlar oldum olası muhalefet
50-60 yılı bırak 13 senedir kendi kalelerini bile kaybetme noktasına gelmiş adamlar mı iktidar olacak yapmayın gözünüzü seveyim.
böyle devam ettikçe daha çok söversiniz

aklarlar böyle adam gibi muhalefet olsa da oy versek
bakkal yönetemeyecek kılıçdaroğlu bahçeli gibi adamlar en büyük muhalefet partileri adamların zaten başa gelmek gibi bir düşüncesi yok

bu gibi adamlar gidip adam gibi muhalefet gelmedikçe oy vermeye gitmek yok.
bu adamlara oy verip muhalefet yapanlarda da en az onlar kadar suç var

edit: şike olaylarında da kimse rte diye ağlamasın
hem kılıçdaroğlunun hem bahçelinin hem genelkurmay başkanının (ne alakaysa artık) hem hsyk başkanının imzası var yeniden yargılama için

Muhsin Yazcicioglu vardi, onuda Sehid ettiler.

Bizdeki elektronik kopyaları da kaldırtsınlar güçleri yetiyorsa.

laan?

tek çare sokakta muhalefet.hukukun adaletin demokrasinin olmadığı yerde mecliste muhalefet yapılmaz!!! muhalefet vekilleri maçaları yiyorsa topluca istifa ederler!!

Aynen öyle abi. Chp kendine bir özeleştiri vermektense hala aynı yoluna devam ediyor.
Bugün akp ne diyor? metro yaptım, yol yaptım, hasteneleri güzelleştirdim falan. Bunları biz biliyoruz zaten yapmak zorundasın. Ama malesef chp iktidarda iken bunları yapmayınca halkda bunları yapmanın lüks olduğunu sanıyor ve akpde bunu seçim propagandası olarak kullanıyor.
CHP iktidarda iken eğer milletin başörtüsü ile uğraşıp başörtülü bir kadını meclis'de aşşağılayarak kovmaya çalısacağına hizmet etseydi şuan akp iktidarda falan olmazdı.
Görüyoruz chp hala değişmedi.
İkinci bir kısımda CHp akpnin oy depolarına giriş yapamıyor istanbuldan örnek veriyorum; esenler, bağcılar, bahçelievler, güngören, zeytinburnu gibi varoş bölgelerden akp en az her seçim %60 oy çıkartıyor. İnanın ki bunu ev ev kapı kapı gezerek yapıyorlar bana bile geldiler. Her mahallede seçim irtibat büroları var bu bürolar inanılmaz çalışıyor.
Peki chp ne yapıyor?
Chp kendi kaleleri kadıköy, beşiktaş da çalışmalar yapıyor. La kardeşim zaten oralar senin bırak orayı az varoşlara halkın içine gir. Parti isminde geçen "halk" kelimesine laik ol.

İletide bir kaç yanlış nokta var onları düzeltmek lazım. Zira bu tarz yanlışlar tekrarlandıkça insanların aklında öyle kalıyor ve kaldıkça da insanların zihinlerine bu şekilde yerleşiyor. Son zamanlarda pek çok insan aynı şeyi söyler olduğu için bunun altını çizme gereği duydum. ''Merve Kavakçı'' olayı ile CHP'nin herhangi bir ilgisi yok. O olay DSP zamanında gerçekleşen bir olay. Eleştiri yaparken doğru bilgiler üzerinden bunu yapmak lazım.

İkinci olarak CHP'nin en son iktidar olduğu tarihi bir zahmet insanlar araştırıversin. Bunca yıldır, bu ülkede muhalefet partilerini, iktidar partilerinden daha fazla eleştirdiğimiz için dünya siyaset tarihine geçtik. Gören de zannedecek ki, tüm olumsuz icraatların altında CHP parmağı var.

CHP çalışmıyor efsanesinin de miadı doldu. Normal bir siyasi manzara yok artık. Tamamen kutuplaşmış halk kitleleri var. Olağanüstü zamanlar bu zamanlar. Kendi içerisinde yaşanacak ve bir şekilde hesaplaşma ile bitecek. Ortada normal bir siyasi manzara varmış, CHP halk kitlelerine ulaşamıyormuş gibi bir çıkarım yapmak dahi ülkede yaşanan anormalliği yok saymak anlamına gelir ki, bu da ziyadesi ile gerçekçilikten uzak olur. Normal bir siyasi zemin olsa, söylenenlere hak vereceğim lakin olayları mevcut siyasi düzen üzerinden değerlendirmek lazım. Ülkede batı tarzı demokrasi var, kurumlar işliyor ve seçimler de bu şekilde yapılıyormuş gibi muhalefet partilerini eleştirdikçe bu düzenin değirmenine su taşımaktan başka bir şey yapmamış olursunuz.

Dertleri "aman işbankası elimizden gitmesin"

yani aslında bugün akp yi evet eleştiriyoruz yiyorlar diye.

peki işbankasının yaklaşık %30 hissesi kime gidiyor ?

ha chp bu hisseyi almayıp devlete bıraksa onu da yiyen yiyecek orası ayrı

Bu da ayrı bir efsane :) CHP'nin %28.1 hissesi var bu doğrudur. Ama CHP sadece yönetim kuruluna üye atayabiliyor. Bu da 4 kişi ile sınırlı. CHP İş Bankası'ndan kâr payı almıyor. Alamaz da zaten. Mustafa Kemal'in vasiyetine göre kâr paylarının TTK ve TDK'ya aktarılması lazım. Onları da nethekim paşa kapattığı ve sonrasında devlete eklemlediği için vasiyetteki esaslara uygunsuzluk ortaya çıktı. O paralarda İş Bankasında özel bir fonda birikiyor. Ez cümle ''İş Bankası''ndan CHP birilerinin iddia ettiği gibi para falan almıyor.

Artı şunu da söylemeden geçemeyeceğim; Başlık yolsuzluk tapeleri ile ilgili ve yine konu dönüp dolaşıp, muhalefete gelebiliyor ya, işte nasıl bir algı yönetiminin içinde olduğumuzu görün :) İnsanlardaki muhalefete muhalefet etme kolaycılığı ve rahatlığının geldiği son nokta da burası. Öbür türlüsü biraz sıkıntılı oluyor tabi :)

Son düzenleme:
İleride haklarında kitap yazılacak bugünlerin tıpkı 80lerdeki gibi bugün savunanlar koyu AKPlilerin çoğu o gün mağdur olmuştuk bize şöyle yapmışlardı böyle yapmışlardı diyecekler...

Adamlar TIB binasini yikmayi dusunuyor dusunun artik ne kadar battilar yolsuzluga.

Genel kurulda oylama yapilacak 1 ay icinde. Olmaz ama diyelim ki yuce divan karari cikti o zaman neye gore yargilanacaklar deliller yok edilince ?

Bozaglarina kadar yolsuzluga battilar. Bundan sonra da hic bir yolsuzluk yapani cezalandiramazlar. Adama derler sen yaparken iyi de ben yapinca mi sorun oluyo ?

Elbet uyanacak insanlarimiz. Gorecekler bunlarin ne halt oldugunu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne cahil halkız.

Davutoğlu: 'Ak Parti Yolsuzlukla Mücadelenin de Ta Kendisidir'
'Ak Parti Yolsuzlukla Mücadelenin de Ta Kendisidir' - onedio.com

Mevzuyu tamamen yanlış anlamış
YOLsuzluk

183426.jpg

Bu da ayrı bir efsane :) CHP'nin %28.1 hissesi var bu doğrudur. Ama CHP sadece yönetim kuruluna üye atayabiliyor. Bu da 4 kişi ile sınırlı. CHP İş Bankası'ndan kâr payı almıyor. Alamaz da zaten. Mustafa Kemal'in vasiyetine göre kâr paylarının TTK ve TDK'ya aktarılması lazım. Onları da nethekim paşa kapattığı ve sonrasında devlete eklemlediği için vasiyetteki esaslara uygunsuzluk ortaya çıktı. O paralarda İş Bankasında özel bir fonda birikiyor. Ez cümle ''İş Bankası''ndan CHP birilerinin iddia ettiği gibi para falan almıyor.

Üstadım,

Bilgilendirmeniz ve aynı şeyleri benim yazmama mani olduğunuz teşekkür ederim.

Konunun burası beni de ilgilendirdiği için ilave olarak şunu söyleyebilirim.
Ne CHP'nin 'Aman İş Bankası benim elimden gitmesin' gibi bir kaygısı var ne de İş Bankasının CHP de dahil herhangi bir siyasi parti ile işi ve ilgisi var.
Konu sadece, kağıt üzerinde Ulu Önderimizin vasiyetinden mütevellit dir.

Kendilerine her dokunulduğunda 'Darbe darbe' diye salya sümük mağduru oynayanların, neden hala darbeci netekim şerefsizinin getirmiş olduğu % 10'luk seçim barajına sırtlarını dayadığını bilen birisi açıklarsa aydınlanmış oluruz.
Öyle ya madem darbeden, darbelerden bu kadar muzdaripsiniz, mağdur oluyorsunuz, kaldırın o zaman darbe ürünü seçim barajını.

Kendilerine her dokunulduğunda 'Darbe darbe' diye salya sümük mağduru oynayanların, neden hala darbeci netekim şerefsizinin getirmiş olduğu % 10'luk seçim barajına sırtlarını dayadığını bilen birisi açıklarsa aydınlanmış oluruz.
Öyle ya madem darbeden, darbelerden bu kadar muzdaripsiniz, mağdur oluyorsunuz, kaldırın o zaman darbe ürünü seçim barajını.

Olur mu öyle şey ? Baraj darbelere karşı dayanabilmek için yapılmış, milli iradeyi koruyan önemli bir yapıdır. (!) Hem malumunuz olduğu üzere ''Zorunlu Din Dersleri'' de dinsiz(!) generaller tarafından yürürlüğe konmuş bir uygulama olmasına rağmen sevip saydığımız bir işleyiş halini almıştır. Hem kapı gibi YÖK'ümüz de halen darbelere karşı direnmektedir. MGK'da canı sıkıldıkça toplanıp yine darbelere karşı ayakta durmaya devam etmektedir. Darbe ürünü ne kadar kurum, yapı ve yasa varsa, darbelere karşı direnerek demokrasimize taze kan pompalamaktadır. Bu sebeple darbelere karşı isek, darbe ürünü olan her şeye sahip çıkmak zorundayız. Aksi halde darbeci oluruz ki, böyle bir yafta bizim gibi demokraaasi aşığı bir toplumda hoş karşılanmaz. Zannımca bizleri böyle bir melanet'ten korumak amacıyla hüsnüniyetle hareket etmektedirler.

Geri
Üst Alt