Artık zaman o zaman değil, adam gibi muhalefet olsa da oy versek dönemi geldi de geçti bile,
artık zaman kim ne olursa olsun muhalefeti desteklem zamanı, muhalefetten kastım MHP ve CHP,
mevcut düzenden ve sistemden rahatsız olan ne kadar vatandaş varsa tamamı oylarını bu iki partiye vermeli,
Bahçeli ve Kılıçdaroğlu da adam gibi bir araya gelip anlaşmalılar, olası bir koalisyon hükümetinin planları yapılmalı derhal,
olası koalisyon hükümetine göre tüm temeller atılmalı, ona göre vatandaş ve parti örgütleri yönlendirilmeli,
MHP ve CHP ortak hareket etmeden ve koalisyon tarzı bir oluşum olmadan bu düzeni yıkmak imkansız..
ne kılıçdaroğlunun ne bahçelinin başa geçmek gibi bir amacı yok geçiniz bu işleri
adamlardaki düşünce azıcık aşım ağrısız başım
ben size şunu net şekilde söylüyorum "oy verenler" eğer bu adamlara tepki gösterip göndermezlerse mhp chp 100 yıl daha muhalefet olarak kalacak. Oy verenler ve bizler de hala hükümetin yaptıklarına sövmeye devam edecez
arkadaş 50-60 yıldır ne değişti de şimdi değişecek bu adamlar oldum olası muhalefet
50-60 yılı bırak 13 senedir kendi kalelerini bile kaybetme noktasına gelmiş adamlar mı iktidar olacak yapmayın gözünüzü seveyim.
böyle devam ettikçe daha çok söversiniz