Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

Son gün Almeida'yı alacağız diye korkuyordum. Direkten döndük resmen, Pandev çok verimli bir adam olur. Dzemaili'yle Tarık da beklentimizin altında kalmazlarsa güzel 3 transfer yaptık. Hatta şampiyonluk hamlesi bile olabilir bu. Geç oldu ama inşallah iyi oldu.

Hakkımızda hayırlısı.

Bruma oynar her türlü.

Son 30 dakika, ilk 60 dakika olur bilmem ama oynaması lazım o çocuğun.

Dün geldiğinden beri ilk defa geliştiğini gözlemledim. Yetenek zaten vardı ama fiziki açıdan güçlenmiş.

Tercih sıkıntısı hala devam ediyor ama düzeltmesi için tecrübe lazım.

Biri bu cocuga altyapida sen Ronaldo gibi sol kanat oyuncusunun demis diye düsünyorum, yoksa sol kanatta oynamak istemesinin bir aciklamasi olamaz.

Bu cocuk sag kanatta asist krali olur. Sol ayagi cogu pozisyonda bacagina baglanmis kütük gibi kaliyor.

Nasil Gerets ilk sezonunda dahi bir görüs ile yillardir sol kanat oynayan Hasan Sasi sag kanata cekip ondan 20 asistlik bir verim aldiysa, bizde bunu Bruma dan alabiliriz diye düsünyorum.

Önemli olan dikiş tutması, ne kadar iyi oyuncu olursa olsun tutmayınca fayda veremiyor.

İsme yedek olmasına değilde tutup tutmamasına bakın bence

Futbolcu dediğin yakışıklı olacak. Şu tipe bak..

images

Yakisikli topcu istiyorsan Burak ile Selcuk beyefendiye baka dur tüm mac o zaman. Te allahim kafaya bak.

Beyler nasıl süper vs. diyorsunuz Pandev ve Dzemaili'ye?

Bunlar Napoli'de ilk 11'e girme ihtimali olmayan ve Napoli'nin elinden çıkartmak istediği oyuncular. Bizdeki Eboue pozisyonundalar hemen hemen.

Napoli kim? Şampiyonlar Ligi'ne bile girmekten aciz bir takım. Biz kimiz? 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılan, geçen sene son 16, bir önceki sene son 8 yapmışız.

İkisi de düşüte futbolcular, herhangi bir gelecek beklentileri yok. Kariyer sonu sözleşmesi yapma dışında bir hedefleri yoktu bugüne kadar, bugün de onu başardılar. Futbol hayatları bitti.

Bunlara nasıl seviniyorsunuz? Nasıl yediriyorsunuz kendinize?

Orta sahaya transfer şart oğlu şarttı. Dzemaili'yi bilmiyorum izleyenler daha iyi yorumlar ama Prandelli'nin bi kaç günde bunu görüp hemen adam aldırması müthiş bi hamle bence. Selçuk'u CL maçlarında kesecek çok yüksek ihtimal. Pandev'de bi kaç mevkide oynayabiliyor bildiğim kadarıyla gezgin forvet tarzı bi adam forvet arkası da oynuyor. 11'de oynayacak diye bi şart yok illa. Önemli olan adamların potansiyelleri bence yani daha gelmeden öyle böyle demeye gerek yok. Bi de Prandelli zaten İtalya ligini avucunun içi gibi biliyordur muhtemelen oyuncuları da çok iyi tanıdığına eminim. Çok sıcak olmasam da oyunculara ona güveniyorum.

Beyler nasıl süper vs. diyorsunuz Pandev ve Dzemaili'ye?

Bunlar Napoli'de ilk 11'e girme ihtimali olmayan ve Napoli'nin elinden çıkartmak istediği oyuncular. Bizdeki Eboue pozisyonundalar hemen hemen.

Napoli kim? Şampiyonlar Ligi'ne bile girmekten aciz bir takım. Biz kimiz? 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılan, geçen sene son 16, bir önceki sene son 8 yapmışız.

İkisi de düşüte futbolcular, herhangi bir gelecek beklentileri yok. Kariyer sonu sözleşmesi yapma dışında bir hedefleri yoktu bugüne kadar, bugün de onu başardılar. Futbol hayatları bitti.

Bunlara nasıl seviniyorsunuz? Nasıl yediriyorsunuz kendinize?

Şimdi 40 milyon euro harcayıp orta sahaya Kroos'u forvete Balotelli'yi alsak oynatabilecek miydik 5 yabancılı ortamda?Mevcut yabancı kuralını da göz önüne alarak iki bölgeye alternatif oluşturmak gerekiyodu bu açıdan bakmak gerek.Kimse olağanüsütü harika falan demiyo bu adamlara mevcut şartlar altında ikisi de iyi transfer.

Şimdi 40 milyon euro harcayıp orta sahaya Kroos'u forvete Balotelli'yi alsak oynatabilecek miydik 5 yabancılı ortamda?Mevcut yabancı kuralını da göz önüne alarak iki bölgeye alternatif oluşturmak gerekiyodu bu açıdan bakmak gerek.Kimse olağanüsütü harika falan demiyo bu adamlara mevcut şartlar altında ikisi de iyi transfer.

Yabancıları sayıyorum; Fener'in forveti Sow/Emenike, Beşiktaş'ın Demba Ba, Trabzon'un Cardozo. Bizimki kim? Pandev. Adı Galatasaray'sa bu takımın, ben bu durumu içime sindiremiyorum. Kimse kusura bakmasın.

Katkı verirlerse eğer bu iki oyuncu takıma 4-5 oyuncu alınmış kadar yapabilir , çok stratejik 2 hamle oldu ,

defansı biraz daha öne çıkartabilmek ve oyunu kurabilmek fener ve bursa maçında yaşanılan abuk sabuk kayıpları minimize etmek ve takımın boyunu kısaltmak ,

Biz isim üzerinde biraz fazla duruyoruz. İstiyoruz ki madem çıtayı yükseğe çektik, gelecek adamlar da hep marka olsun. Ama o da her zaman iş yapmıyor işte. Kimisi sırf para için geliyor kimisi de egosundan çekilmiyor. Böyle ne çok isim yapmış ne de çok tanınmamış Ujfalusi, Elmander tarzı transferleri seviyorum ben. Para için değil, takım için oynar bu tip adamlar. Verimi de yüksek olur genelde.

Şanı şöhreti olup da böyle takım için oynayacak adam bulmak zor. İşte son zamanlarda bir tane bulduk (Sneijder), onu da pamuklara sarmak lazım. Muhteşem bir adam çünkü.

Bu transferlerde eleştirilecek en büyük taraf zaman. Bu kadar beklenmemeliydi.

Yabancıları sayıyorum; Fener'in forveti Sow/Emenike, Beşiktaş'ın Demba Ba, Trabzon'un Cardozo. Bizimki kim? Pandev. Adı Galatasaray'sa bu takımın, ben bu durumu içime sindiremiyorum. Kimse kusura bakmasın.

O takımların kalecileri yerli yabancı kontenjanını forvette kullanıyolar bizim öyle bi lüksümüz yok.Beğensek de beğenmesek de Burak bu sene takımın 1. santraforu olacak

Podolski gelse uçacaktı forum.Podolski nin Pandev den artısı yok yetenek olarakta kariyer olarakta.Pandev i küçümsemeyin bu kadar,Serie A ya yıllarını vermiş adam.

Bu yabancı sınırlamasında Pandev, Burak Yılmaz' ın yedeği olur.

Biz isim üzerinde biraz fazla duruyoruz. İstiyoruz ki madem çıtayı yükseğe çektik, gelecek adamlar da hep marka olsun. Ama o da her zaman iş yapmıyor işte. Kimisi sırf para için geliyor kimisi de egosundan çekilmiyor. Böyle ne çok isim yapmış ne de çok tanınmamış Ujfalusi, Elmander tarzı transferleri seviyorum ben. Para için değil, takım için oynar bu tip adamlar. Verimi de yüksek olur genelde.

Şanı şöhreti olup da böyle takım için oynayacak adam bulmak zor. İşte son zamanlarda bir tane bulduk (Sneijder), onu da pamuklara sarmak lazım. Muhteşem bir adam çünkü.

Bu transferlerde eleştirilecek en büyük taraf zaman. Bu kadar beklenmemeliydi.

Bize gelmeden Ujfalusi yi tanimiyorsan bu senin ayibin renktas

Adam Almanya Italya Ispanya da üst düzey oynayan bir stoper!!! Haa belki sadece Premier lig takip ediyorsan anlarim ama degilse :eek:

Umut gündoğanı vermeseydik iyiydi, o çocukta potansiyel vardı.

3 sene sonra almaya kalkarsak 10 milyon euro çekmeseler bari

Mbia song doumbia derken aldığımız adamlara bak. Pandev artık ihtiyar olmuş diğerini zaten tanıyan yok tarık ise yerliyağlıkazık ama içlerinden en iyisi tarık. En azından tarık sayesinde bruma oynar artık. Hayal kırıklığı bence

Bize gelmeden Ujfalusi yi tanimiyorsan bu senin ayibin renktas

Adam Almanya Italya Ispanya da üst düzey oynayan bir stoper!!! Haa belki sadece Premier lig takip ediyorsan anlarim ama degilse :eek:

Ya ben anlatamamışım ya da sen anlamamışsın. Çok tanınmayan adam diyorum yani çok fazla isim yapmamış diyorum. Yoksa Ujfalusi'yi de Elmander'i de herhalde biliyordum yok artık.

Italyanlar hiçte öyle çöpleri elden çikardik havasinda degil. Daha çok Prandelli ye kiziyorlar:). Faydali oyuncular olmalarina ragmen seneye kontratlari bittigi için kiraliyorlar. Beni asil düsündüren Tarik. Hem milyonlar çöpe gidecek, Hem Satilmisspor kalkinacak. Tarik'i hep kulübede görürüz. Sabri ve Veyselden artisi olmayan bir oyuncu.

Yabancıları sayıyorum: Fener'in orta sahası Diego/Meireles, Beşiktaş'ın 404 not found, Trabzon'un Colman; bizim Sneijder/Melo/Dzemaili. Bir de formsuz da olsa Selçuk var elimizde. Onların yerlileri hepten berbat. Kalite farkına bak.

Fener'in kalecisi ayı, Beşiktaş'ın Tolga, Trabzon'un Onur; bizim MUSLERA.

Onların forvetleri nasıl bizimkinden kaliteli yabancı veya yabancılardan oluşuyorsa, bizim kalecimiz de onlarınkinden daha kaliteli bir yabancı. Zaten tüm mevkiilerde tüm rakiplerden üstün olsaydık kesin şampiyonuz derdik. Evet rakiplere göre forvette daha zayıf kalıyoruz ama geri kalan tüm mevkiilerde onlardan üstünüz. Savunmada bile.

Geri
Üst Alt