Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Arkadaşlar yetkili biri bana Ümit Özdağ konusuna neden yorum yapma yetkim olmadığını açıklayabilir mi?

Herhangi bir siyasetçiye hakaret,yalan bilgi,iftira vb bir girişimim olmamış ki o toplara giren birisi zaten değilim

Elimizi sallasak moderatöre çarpıyor ama gel gelelim baktığımız 5 sayfanın ikisin de kısıtlama var.İnancınız olsun önceden bu forum bu kadar tutucu değildi ilginç ilginç işler türedi.

Oldu olacak forum silüetine duvar resimleri ekleyip kenarına da bir adalet yazın deniz gezmiş gibi bakıp gülelim bu ne ya
Ümit Özdağ konusuna yorum yapamıyor olma sebebiniz yasaklanma ya da konudan atılma değil. Zaten kimseyi o konudan atmadık.
1. Konu Tartışma Platformunda. Bu kısımdaki konulara mesaj yazmak için yetkiniz olmalı. Yetki için adminlerimize yazmalısınız.
2. Konu şu an zaten kilitli.

boş adamların boş tavırları, anlayamıyorum. muhalefete, dediklerinin tersine laf söylenmesini kabul edemiyorlar. 2010da bu sitede böyle durumlar yoktu daha adildi buralar. buraya ben herkez kendi ismiyle yazışıyor diye girdim zamanında. Şimdi Nicklerde kendine p. enis diyen liboş diyen g. veren, kolpa vs diyenlerle doldu son 5 senede. Anlamaya çalışma, çok takma, burayı bir çeşit narsistler yönetiyor diye düşün. hakaret bile olmadan engel atıyorlar ve büyük ihtimalle 15-20 yaşlarında veletler da var aralarında.
Sizi daha önce de uyardım. Tekrar uyarıyorum. Tıp tarihinde belki de bir ilke imza atıldı/atılacak ama bununla ilgili içi boş iftiraya yönelik söylemler, manipülatif laflarla bir yere varamazsınız.
Birbirlerine lakap takanlar da emin olun kendi aralarında muhabbete, samimiyete binaen yapıyorlar bunları. Yine ifitira atıyorsunuz bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Beğenmiyorsanız başka forumlar var twtiter var. Hiç birini istemiyorsanız günlüğünüze yazın.

Eskiden bir şey vardı, belki yanlış hatırlıyor olabilirim. Herhangi gibi bir başlığa giriliyordu, orada en çok beğeni alan postu görebiliyorduk. Yanlış mı hatırlıyorum? Varsa eğer öyle bir şeyi geri getirebilir misiniz?

boş adamların boş tavırları, anlayamıyorum. muhalefete, dediklerinin tersine laf söylenmesini kabul edemiyorlar. 2010da bu sitede böyle durumlar yoktu daha adildi buralar. buraya ben herkez kendi ismiyle yazışıyor diye girdim zamanında. Şimdi Nicklerde kendine p. enis diyen liboş diyen g. veren, kolpa vs diyenlerle doldu son 5 senede. Anlamaya çalışma, çok takma, burayı bir çeşit narsistler yönetiyor diye düşün. hakaret bile olmadan engel atıyorlar ve büyük ihtimalle 15-20 yaşlarında veletler da var aralarında.
@Enis Savar @Onur Liboş @Oğuzhan Liboş @Kolpa Kemal Kürek

Eskiden bir şey vardı, belki yanlış hatırlıyor olabilirim. Herhangi gibi bir başlığa giriliyordu, orada en çok beğeni alan postu görebiliyorduk. Yanlış mı hatırlıyorum? Varsa eğer öyle bir şeyi geri getirebilir misiniz?
En çok beğeni alan mesajlar vardı ama eklentisi sisteme çok yük getiriyor siteyi çok kasıyor kullanmıyoruz.

Geri
Üst Alt