Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

En çok beğeni alan mesajlar vardı ama eklentisi sisteme çok yük getiriyor siteyi çok kasıyor kullanmıyoruz.
başka yerden kısalım şu eklentiler gelsin yav

bugün 500 like ile falan lider olmam lazım sağ panelde

İkiniz de o kurduğunuz cümleleri oralarda da kurmuşsanız daha çok konuya giremezsiniz.

Buradakiler hem sizle uğraşıp hem de sizin hakaretlerinizi çekmek zorunda değil, beğenmiyorsanız girmezsiniz, şu an ikinizi de araştırsam kesin direkt olarak hatalı olduğunuzdan konulardan atıldığınız ortaya çıkar da gerek yok.

Hakaret yok deyip etmediği hakaret bırakmamak da pek tutarlı olmuş bu kafayla doluluğunuza devam edin.

O kurduğumuz cümleler nedir ?

Hangi siyasetçiye hakaretim olmuş şahsen merak ettim varsa bulun çıkartın bende yanlışımı bileyim cidden hiç uzatmayacağım

Araştırsam kesin direkt hatalı olduğunuz çıkar ne demek yani neye göre bu kanıya varılıyor bu önyargı değil mi ? Sen bir admin olarak kullanıcılar arasında ayrım ve kayırma yaptığını düşünmüyor musun şu cümleyle ?

Herhangi birinin konu için de cümle,üslup ya da tarz olarak yanlışı varsa ya da olursa o konudan uzaklaştırmak gayet tabi olan zaten buna itirazımız yok.

Demokrasi,adalet,eşitlik,sosyal medya özgürlüğü,düşünce özgürlüğü,insan hakları,insaniyet bunun neresin de

Tamam neyse uzatmıyorum girmiyorum o konulara zaten istemiyorum da sadece bunun yanlış olduğunu söylemek istiyordum

Ama bu şuna benziyor farklı,negatif,şüphe uyandıracak,fikir fırtınası yapılacak ortam olmasın kişiler kitleler hep bir ağızdan aynı sloganı tekrar etsin etsin de canımızı sıkmasın buranın ağası ya da paşası kimse onun sevdiği siyasetçiyi sevmeyen konuşmasın aman nolur nolmaz gibi bir algı yaratmış oluyor bu tutum

Mesela genel türkiye gündemi konusuna yazmama mani olunmuş bende konuya baktım yanlış birşey mi var diye yok görmedim göremedim

Sen ekonominin kötü olduğunu düşünürsün ben de o kadar da kötü değil ya diyebilirim değil mi böyle bir hakkım var sanırım bu ülke de yaşayan birisi olarak

Gerçek fikrimi yazmayıp ekonomi ölmüş bitmiş demezsem aynı düşünmezsem bu benim konudan uzaklaştırılmam için bir sebep mi oluyor ?

Neyse hakkını helal et uzatmayacaktım uzattım ilgilenmezsen de canın sağolsun forumu sevdiğim için bu kadar yazdım tek sebebi o

O kurduğumuz cümleler nedir ?

Hangi siyasetçiye hakaretim olmuş şahsen merak ettim varsa bulun çıkartın bende yanlışımı bileyim cidden hiç uzatmayacağım

Araştırsam kesin direkt hatalı olduğunuz çıkar ne demek yani neye göre bu kanıya varılıyor bu önyargı değil mi ? Sen bir admin olarak kullanıcılar arasında ayrım ve kayırma yaptığını düşünmüyor musun şu cümleyle ?

Herhangi birinin konu için de cümle,üslup ya da tarz olarak yanlışı varsa ya da olursa o konudan uzaklaştırmak gayet tabi olan zaten buna itirazımız yok.

Demokrasi,adalet,eşitlik,sosyal medya özgürlüğü,düşünce özgürlüğü,insan hakları,insaniyet bunun neresin de

Tamam neyse uzatmıyorum girmiyorum o konulara zaten istemiyorum da sadece bunun yanlış olduğunu söylemek istiyordum. Genel Türkiye Gündemi de o kısımda, o yüzden giremiyorsun.

Ama bu şuna benziyor farklı,negatif,şüphe uyandıracak,fikir fırtınası yapılacak ortam olmasın kişiler kitleler hep bir ağızdan aynı sloganı tekrar etsin etsin de canımızı sıkmasın buranın ağası ya da paşası kimse onun sevdiği siyasetçiyi sevmeyen konuşmasın aman nolur nolmaz gibi bir algı yaratmış oluyor bu tutum

Mesela genel türkiye gündemi konusuna yazmama mani olunmuş bende konuya baktım yanlış birşey mi var diye yok görmedim göremedim

Sen ekonominin kötü olduğunu düşünürsün ben de o kadar da kötü değil ya diyebilirim değil mi böyle bir hakkım var sanırım bu ülke de yaşayan birisi olarak

Gerçek fikrimi yazmayıp ekonomi ölmüş bitmiş demezsem aynı düşünmezsem bu benim konudan uzaklaştırılmam için bir sebep mi oluyor ?

Neyse hakkını helal et uzatmayacaktım uzattım ilgilenmezsen de canın sağolsun forumu sevdiğim için bu kadar yazdım tek sebebi o
Seninkinde pek bir şey yok ama diğer mesajın yarısında hakaret var.

Seni de konudan atmamışlar konu tartışma platformuna taşınmış orası için de yetki istememişsin hiç, o yüzden yok.

Sevgili yönetici arkadaşlar,

Son zamanlarda andorid telefondan uygulamayı açtığımda çok sık erişim engellendi diye bir yazı ile karşılaşıyorum

Ve uygulama çöküyor

Acaba benden mi kaynaklanıyor bu sorun yoksa bu tarz genel bir hata mı söz konusu

Bahsettiğim hatanın ekran görüntüsünü Ek'te bulabilirsiniz

Kolay gelsin
ed4a3fa49f665b5ad3163129d4e06f1e.jpg

Sevgili yönetici arkadaşlar,

Son zamanlarda andorid telefondan uygulamayı açtığımda çok sık erişim engellendi diye bir yazı ile karşılaşıyorum

Ve uygulama çöküyor

Acaba benden mi kaynaklanıyor bu sorun yoksa bu tarz genel bir hata mı söz konusu

Bahsettiğim hatanın ekran görüntüsünü Ek'te bulabilirsiniz

Kolay gelsin
ed4a3fa49f665b5ad3163129d4e06f1e.jpg
Bazen ilk girişte bende de yapıyor programa 2 3 defa çıkıp girdikten sonra girebiliyorum.

Tebrik
Tier fikrini ben de begendim ozellikle haber basliklarinin basina label olarak konması cok guzel dusunce, tbr ederim emegi gecenleri

Öneri
Daha önce de önermistim ama, foruma aylik ücretli abonelik tarzi bir sey getirilebilir bu reklamları görmeme açısından. Herhangi bir uygulama kullanmıyorum safari’den giriyorum foruma, reklamlar sebebiyle sayfanın render edilmesi cok uzuyor, üstten cıkıyor reklam aşağı indireyim derken kasmaya basliyor browser vs.

Reklamsız üyelik tarzında bir sey olsa aylik belli bir miktar karsiliginda yararlanabilsek, veya yillik, güzel olabilir

Teknik olarak da mümkün olabileceğini düsünüyorum bunun

Bir de ek olarak sayfanin alt kisminda pagination var ama üstte yok, bazen bu durum sıkıntı yaratabiliyor asagi kadar inip sayfa degistiriyoruz

Geri
Üst Alt