Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
Dukkandayim paso yaw zaman gecmiyor yarindan itibaren araziyim yineSon iki gundur database e fazla yuk bindirdigini gozlemledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dukkandayim paso yaw zaman gecmiyor yarindan itibaren araziyim yineSon iki gundur database e fazla yuk bindirdigini gozlemledim.
Yasam tarzin beni her daim aglatmistirDukkandayim paso yaw zaman gecmiyor yarindan itibaren araziyim yine
Yasam tarzin beni her daim aglatmistir
başka yerden kısalım şu eklentiler gelsin yavEn çok beğeni alan mesajlar vardı ama eklentisi sisteme çok yük getiriyor siteyi çok kasıyor kullanmıyoruz.
İkiniz de o kurduğunuz cümleleri oralarda da kurmuşsanız daha çok konuya giremezsiniz.
Buradakiler hem sizle uğraşıp hem de sizin hakaretlerinizi çekmek zorunda değil, beğenmiyorsanız girmezsiniz, şu an ikinizi de araştırsam kesin direkt olarak hatalı olduğunuzdan konulardan atıldığınız ortaya çıkar da gerek yok.
Hakaret yok deyip etmediği hakaret bırakmamak da pek tutarlı olmuş bu kafayla doluluğunuza devam edin.
Seninkinde pek bir şey yok ama diğer mesajın yarısında hakaret var.O kurduğumuz cümleler nedir ?
Hangi siyasetçiye hakaretim olmuş şahsen merak ettim varsa bulun çıkartın bende yanlışımı bileyim cidden hiç uzatmayacağım
Araştırsam kesin direkt hatalı olduğunuz çıkar ne demek yani neye göre bu kanıya varılıyor bu önyargı değil mi ? Sen bir admin olarak kullanıcılar arasında ayrım ve kayırma yaptığını düşünmüyor musun şu cümleyle ?
Herhangi birinin konu için de cümle,üslup ya da tarz olarak yanlışı varsa ya da olursa o konudan uzaklaştırmak gayet tabi olan zaten buna itirazımız yok.
Demokrasi,adalet,eşitlik,sosyal medya özgürlüğü,düşünce özgürlüğü,insan hakları,insaniyet bunun neresin de
Tamam neyse uzatmıyorum girmiyorum o konulara zaten istemiyorum da sadece bunun yanlış olduğunu söylemek istiyordum. Genel Türkiye Gündemi de o kısımda, o yüzden giremiyorsun.
Ama bu şuna benziyor farklı,negatif,şüphe uyandıracak,fikir fırtınası yapılacak ortam olmasın kişiler kitleler hep bir ağızdan aynı sloganı tekrar etsin etsin de canımızı sıkmasın buranın ağası ya da paşası kimse onun sevdiği siyasetçiyi sevmeyen konuşmasın aman nolur nolmaz gibi bir algı yaratmış oluyor bu tutum
Mesela genel türkiye gündemi konusuna yazmama mani olunmuş bende konuya baktım yanlış birşey mi var diye yok görmedim göremedim
Sen ekonominin kötü olduğunu düşünürsün ben de o kadar da kötü değil ya diyebilirim değil mi böyle bir hakkım var sanırım bu ülke de yaşayan birisi olarak
Gerçek fikrimi yazmayıp ekonomi ölmüş bitmiş demezsem aynı düşünmezsem bu benim konudan uzaklaştırılmam için bir sebep mi oluyor ?
Neyse hakkını helal et uzatmayacaktım uzattım ilgilenmezsen de canın sağolsun forumu sevdiğim için bu kadar yazdım tek sebebi o
Bazen ilk girişte bende de yapıyor programa 2 3 defa çıkıp girdikten sonra girebiliyorum.Sevgili yönetici arkadaşlar,
Son zamanlarda andorid telefondan uygulamayı açtığımda çok sık erişim engellendi diye bir yazı ile karşılaşıyorum
Ve uygulama çöküyor
Acaba benden mi kaynaklanıyor bu sorun yoksa bu tarz genel bir hata mı söz konusu
Bahsettiğim hatanın ekran görüntüsünü Ek'te bulabilirsiniz
Kolay gelsin![]()
forum yönetimini bug’a soktunyasaklı gazetede çalışan muhabirin attığı twiti paylaşmak da yasak mı?
şunu atacaktım nöbete önce bir sorayım dedimforum yönetimini bug’a soktun
Hayır.( Kendisine ait hesaptan paylaşım yapiyorsa)yasaklı gazetede çalışan muhabirin attığı twiti paylaşmak da yasak mı?
tamamdır üstatHayır.( Kendisine ait hesaptan paylaşım yapiyorsa)
yusufum şu açıdan bakmanı öneririm.yasaklı gazetede çalışan muhabirin attığı twiti paylaşmak da yasak mı?
@Kaan Pişken rdaşımızın önerisiyle hayata geçtiTier fikri kimden çikti bilmiyorum ama gerçekten çok Süper olmus ellerinize saglik
Kendisini GSC nobel ödülüne Laik görüyorum@Kaan Pişken rdaşımızın önerisiyle hayata geçti