- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Kendimi yanliz birakilmis hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ok.Nöbetten atilmisim ne zaman açılır banim ? Bunun yerine beni pazartesiye kadar komple banlamanizi rica etsem..
Abi bu ne ya kuran çarpsın valla böyle şeylere bakmadım.
Ekli dosyayı görüntüle 166918
sen bakmadın @Melih Sönmez bakmış demek kiAbi bu ne ya kuran çarpsın valla böyle şeylere bakmadım.
Ekli dosyayı görüntüle 166918
Allah sabaha cıkarmasın valla bakmadımbaktin
Hiç öyle bir arkadasa benzemiyor günahını almayalım sımdısen bakmadın @Melih Sönmez bakmış demek ki
Nöbetin amacı o zaten, sadece Galatasaray olmaması, sohbete yönelik bir ortam olması.Süper lig ve Avrupa transfer haberleri için ayrı bir başlık açılsa iyi olurdu. Bizimle alakasız her transfer haberi Transfer Nöbeti’inde paylaşılıyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 yil genclestiniz mi, hayirdir?doğum yılımı 1992 yapar mısınız?
kayıt olurken yanlış yazmıştım ama şimdiye kadar umursamadım. ama artık değişmeli diye düşündüm.1 yil genclestiniz mi, hayirdir?
Tamam hallediyorumkayıt olurken yanlış yazmıştım ama şimdiye kadar umursamadım. ama artık değişmeli diye düşündüm.
Pasf burayı kızlarsoruyor'a çevirme. Terket konuyuforum istatistikleri geri gelsin günün en çok beğeni alan mesajları vs.