Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ben neden nöbetten atildim arkadaslar kötü espri bile yapmadim salin beni

Nöbetten atilmisim ne zaman açılır banim ? Bunun yerine beni pazartesiye kadar komple banlamanizi rica etsem..

Abi bu ne ya kuran çarpsın valla böyle şeylere bakmadım.
Screenshot_20220707-205113.webp

Süper lig ve Avrupa transfer haberleri için ayrı bir başlık açılsa iyi olurdu. Bizimle alakasız her transfer haberi Transfer Nöbeti’inde paylaşılıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper lig ve Avrupa transfer haberleri için ayrı bir başlık açılsa iyi olurdu. Bizimle alakasız her transfer haberi Transfer Nöbeti’inde paylaşılıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nöbetin amacı o zaten, sadece Galatasaray olmaması, sohbete yönelik bir ortam olması.

En beğenilen mesajlarımızı görebilmek

1 hafta boyunca foruma en çok vakit ayırana tag

1 hafta boyunca en çok niteliksiz entry girene 1 gün myc

Nitelikli olana 1 aylık süre sonunda forma verilebilir(o transfer olursa benden birine forma diyen üyeler var bu jestleri doğru bir karşılık bulmuş olur)

1 sene sonunda ise bi ihtimal kombine

Yeni emoji ve rütbe değişimleride farklılık getirecektir

Bilgili üyeler forum hesabından twitterda space yayını yapabilirler sürekli okumaktan ziyade dinlemekte hem farklı hemde güzel olur

Senelerdir burda yöneticiler moderatörler zaman ve emek harcadı ama maddi olarak karşılığını almadı,derhal sponsorluk bulmalıyız ve parayı bu arkadaşlar cebine koymalı,ilk sponsorlukta okan özkana yakışır,ikincide saç ektiren şirket sahibi bi rtaşımız vardı o olmalı ağanın eli tutulmaz

Yt hesabı derhal açılıp suat kara rtaşımıza güzel bir program yaptırabiliriz(tipoloji kelimesini kullanmaması şartıyla)

Bazıları gerçekleştirilebilir bazıları zor ama yinede yazdım en kötü fikir olarak bi köşede dursun

Geri
Üst Alt