- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Son zamanlarda yapılan yenilikleri güzel buluyor tebrik ediyorum
Tier meselesi , space ...
Tier meselesi , space ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamdır Keramettin bey çok sağolun yardımınız içinTwitterdan dm at gscimbom hesabına.
Koray selim oldugunuzu belirtip gscimbom twitter hesabına dm atınız gsli oldugunuz kesinleşince üyeliginiz aktif edilecektirArkadaşlar bu gscimbom sosyal medya hesaplarını takip edip paylaşmam gerektiği konusunda mesaj geldi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Instagram ve Twitter'dan gscimbom hesabını takip ediyorum ama forumda bana gelen özel mesaja cevap veremiyorum yetkim yok diyor yardımcı olur musunuz?
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasil lsun istersinş twitter amblemni modernize eder misiniz facebook'a girmiş hissine giriyorum
bilmem degisner degilmNasil lsun istersin
Tahrik etmeye devam ha@Keramettin TANRIVERDİ abiim Onur ve Naci beni nöbetten atmışlar. Gerekeni yaparsan sevinirim.
sistemde sorun var bekleyelimmesaj yollarken bekleme sorunu var
evet cevap bekliyorumizlediginiz filmler baslıgına yetkiniz yok diyor. surekli yazdıgım bir baslıktı. neden gitti yetki?
a kind reminderizlediginiz filmler baslıgına yetkiniz yok diyor. surekli yazdıgım bir baslıktı. neden gitti yetki?
baslıgın lınkı nedira kind reminder
baslıgın lınkı nedir
küfretmıssın ahbabİzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz
Aşağıda linki verilen önceki konumuz 12.000 mesajı aştığından olduğu noktada arşivlenecektir. Eski Konu Yeni konumuz hayırlı olsun.www.gscimbom.com