Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Son zamanlarda yapılan yenilikleri güzel buluyor tebrik ediyorum
Tier meselesi , space ...

Arkadaşlar bu gscimbom sosyal medya hesaplarını takip edip paylaşmam gerektiği konusunda mesaj geldi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Instagram ve Twitter'dan gscimbom hesabını takip ediyorum ama forumda bana gelen özel mesaja cevap veremiyorum yetkim yok diyor yardımcı olur musunuz?

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar bu gscimbom sosyal medya hesaplarını takip edip paylaşmam gerektiği konusunda mesaj geldi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Instagram ve Twitter'dan gscimbom hesabını takip ediyorum ama forumda bana gelen özel mesaja cevap veremiyorum yetkim yok diyor yardımcı olur musunuz?

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koray selim oldugunuzu belirtip gscimbom twitter hesabına dm atınız gsli oldugunuz kesinleşince üyeliginiz aktif edilecektir

twitter.com/GSCForum

foruma bazı twitter vs hesaplarını yasaklama özelliği gelmeli. linki paylaşınca direk yasaklı link yazmalı.

Bu GSCimbom programında bildirimler gelmiyor .s temmuzda kaldı birdaha da gelmedi uyarı gelmesini geçtim kırmızı bile olmuyor artık . Ne yapmam gerek ?

izlediginiz filmler baslıgına yetkiniz yok diyor. surekli yazdıgım bir baslıktı. neden gitti yetki?

mesaj yollarken bekleme sorunu var

mesaj yollarken bekleme sorunu var
sistemde sorun var bekleyelim

1659180135548.webp

Genel Türkiye Gündemi basligina yetkim yok, gurbo oldugumdan dolayi mi?

Geri
Üst Alt