- 27 Ocak 2010
- 132.270
- 97.336
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reddedildi@Ahmet Özgün Güven adlı şahsa wow yasağı getirilmeli 5 yıl denetim verilmeli bir öneridir
Bende sorun yok renkdas, tarayicidan giriyorum.Twitter paylaşımları 1 aydan fazla oldu hala açılmıyor. Umarım artık sorun çözülür.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende sorun yok renkdas, tarayicidan giriyorum.
Aynen sorun uygulamada, web versiyonunda problem yokBen uygulamadan giriyorum açılmıyor
Aynen sorun uygulamada, web versiyonunda problem yok
O problem bizimle alakalı değil o yüzden çözülmüyor pek problemde olmuyor paylaşımlara göre değişiyor sanırımNormalde hemen hallediliyordu bu sefer çok uzun sürdü.
yat uyupazartesi mapusa düşen renktaşlarımızın cezaları affedilse hoş olur güzel olur. bu hasret son bulmalı
Bence mevcut logo güzel ama 1 noyu begendim açıkçası emegine sağlık hoş olmuş yalnızca arkaplanı resmi logomuzun gerisinde kalmış diyebilirim birde diğer klüplerin aksine alın teri ve helal yıldızlarımızı silmişsin reng.Bence forumun Logosu güncellenebilir. Bi tık daha minimalist ve modern şeklinde tasarlanabilir.
Özellikle Aslanın olduğu yer değişmeli ve belki farklı bir yazı tipine geçilebilir. Tabi bu sadece benim düşüncem.. şimdiden bana katılmayanlara saygı duyuyorum.
Mevcut Logo:
Ekli dosyayı görüntüle 193952
Bu tarzda olabilir (yapay zeka aracılığıyla üretilmiş örnekler, renklere ve yildiz eskikligine takilmayin bunlar sadece ornek)
:Ekli dosyayı görüntüle 193972 Ekli dosyayı görüntüle 193973Ekli dosyayı görüntüle 193977Ekli dosyayı görüntüle 193976