Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

profilini gizleyen üyeler yetmezmiş gibi ziyaretçi duvarını yoruma kapatıyorlar.

bunu önlemenin bir yolu yok mu ? @Emre Artemis mod olduğu için rahatça her yere yazabiliyorken, biz neden bu yasağı delemiyoruzz

@emrecim sakın yanlış anlama örnek olması için yazdım. 😘

profilini gizleyen üyeler yetmezmiş gibi ziyaretçi duvarını yoruma kapatıyorlar.

bunu önlemenin bir yolu yok mu ? @Emre Artemis mod olduğu için rahatça her yere yazabiliyorken, biz neden bu yasağı delemiyoruzz

27915.jpg

Buna stalker diyorlar, seni infaz etmemizi mi istiyorsun?

hemen sen oldugunu anladim

Buna stalker diyorlar, seni infaz etmemizi mi istiyorsun?
hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

infazdan ziyade yöneticilerimizin faydalandığı, ayrıcalıklardan yararlanmak istiyorum.

(bu tarz taleplerimi ele alırken lütfen dostluğumuzu ikinci planda bırak reis. )

hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

infazdan ziyade yöneticilerimizin faydalandığı, ayrıcalıklardan yararlanmak istiyorum.

(bu tarz taleplerimi ele alırken lütfen dostluğumuzu ikinci planda bırak reis. )
Konuyu terket hemen.

forum cok yavas bende konulara bazen giremiyorum bile dunden beri baska her yerde hiz super adminler yardim eder misiniz yeni uyeyim diye mi acaba

Geri
Üst Alt