- 5 Eylül 2014
- 80.133
- 62.796
- 4.283
kafa izni verildi haziran'a kadarSergen süresiz mi banlandı ? bi terbiyesizlik mi yaptı,, kayıp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafa izni verildi haziran'a kadarSergen süresiz mi banlandı ? bi terbiyesizlik mi yaptı,, kayıp
11 Haziran 2023 akşamı NASA, ay araştırmalarında görevlendirdiği Artemis uzay aracından Sergen’i transfer nöbetine tükürecekSergen süresiz mi banlandı ? bi terbiyesizlik mi yaptı,, kayıp
en sonunda uzaya gitti çocuk,11 Haziran 2023 akşamı NASA’nın ay araştırmalarında görevlendirdiği Artemis uzay aracından Sergen’i transfer nöbetine tükürecek
profilini gizleyen üyeler yetmezmiş gibi ziyaretçi duvarını yoruma kapatıyorlar.
bunu önlemenin bir yolu yok mu ? @Emre Artemis mod olduğu için rahatça her yere yazabiliyorken, biz neden bu yasağı delemiyoruzz
@emrecim sakın yanlış anlama örnek olması için yazdım.![]()
Buna stalker diyorlar, seni infaz etmemizi mi istiyorsun?profilini gizleyen üyeler yetmezmiş gibi ziyaretçi duvarını yoruma kapatıyorlar.
bunu önlemenin bir yolu yok mu ? @Emre Artemis mod olduğu için rahatça her yere yazabiliyorken, biz neden bu yasağı delemiyoruzz
hemen sen oldugunu anladimprofilini gizleyen üyeler yetmezmiş gibi ziyaretçi duvarını yoruma kapatıyorlar.
hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.Buna stalker diyorlar, seni infaz etmemizi mi istiyorsun?
Konuyu terket hemen.hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
infazdan ziyade yöneticilerimizin faydalandığı, ayrıcalıklardan yararlanmak istiyorum.
(bu tarz taleplerimi ele alırken lütfen dostluğumuzu ikinci planda bırak reis. )
Seni tebrik ediyorumkadın konuları üzerinden futbolcularımızın zor duruma bırakılmasından
açık ve net bir şekilde rahatsızım, şikayetçiyim
kadın konuları üzerinden futbolcularımızın zor duruma bırakılmasından
kadın konuları üzerinden futbolcularımızın zor duruma bırakılmasından
modeminiz 5 dkdır acık mıforum cok yavas bende konulara bazen giremiyorum bile dunden beri baska her yerde hiz super adminler yardim eder misiniz yeni uyeyim diye mi acaba
gurbette olanlara uygulanan standart bir olay renktaşforum cok yavas bende konulara bazen giremiyorum bile dunden beri baska her yerde hiz super adminler yardim eder misiniz yeni uyeyim diye mi acaba
Yönetim adına konuşmayınız.gurbette olanlara uygulanan standart bir olay renktaş
acik evetmodeminiz 5 dkdır acık mı
tarayıcı gecmısını cerezleri temizleyip bide modemi resleyıp deneyınızacik evet