Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

resmi olarak yasaklansın gs programları ile beraber

Fb maçlarında Lale Orta kaynaklı hakem hatalarından dolayı çoğumuz sinirliyiz ve tepkliyiz.Ramazan Bayramı nedeniyle en azından geçici banlar kaldırılabilir mi gönül ister ki kalıcı banlar da kalksın ama dediğim gibi en azından geçici banların kalkması güzel olurdu bence..

Fb maçlarında Lale Orta kaynaklı hakem hatalarından dolayı çoğumuz sinirliyiz ve tepkliyiz.Ramazan Bayramı nedeniyle en azından geçici banlar kaldırılabilir mi gönül ister ki kalıcı banlar da kalksın ama dediğim gibi en azından geçici banların kalkması güzel olurdu bence..

Adam mesela 1 ay ceza almış neden cezasını kaldıralım durduk yere? Bazı cezalarin affedilmesi söz konusu olamaz bayram bahanesiyle. Ufak tefek şeyler olsa anlarım ama sizin görmediğiniz/bilmediğiniz şeyler de var.

Sayfanın en altında Maça kalan süre sayacı çalışmıyor bunu izliyordum arada faal hale gelirse sevinirim, ayrıca yine alt kısımdaki online mod ve admin bölümünüde göremiyorum bugün ilk kez lazım oldu Administratör postu arayıp PP'si yeşil mi değil mi bakmak zorunda kaldım.

Forum olarak ortalamamiz 40 yaşın üzerinde artik ve maç günleri stresten ölüyoruz. Bu konuda üyeleri rahatlacak biseyler yapılamaz mı?

Forum olarak ortalamamiz 40 yaşın üzerinde artik ve maç günleri stresten ölüyoruz. Bu konuda üyeleri rahatlacak biseyler yapılamaz mı?
aynen forumda yaş haddi bayağı artı kalp yüksek tansiyon var bende ve özellikle maç günlerinde beni rahatlatacak bir hamle mümkünse yapılabilirse sevinirim

Geçen sene bu günlerde 2 günlüğüne admir olmuştum tekrar değerlendirilmesini arz ederim

Screenshot_2023-04-23-19-24-31-464_com.android.chrome.jpg

bu içerikli reklamlar ne arkadaş yeter yav bu tarz kelime aramaları falan da yapmam isim de olmaz ama bu tarz reklamlar neden çıkar bu sayfada anlamış değilim. Bir süredir tarayıcı uzerinden geç girmeye çekiniyorum.

Allesgo reklamları almış geç galiba ama sürekli bu içerikler çıkıyor

Şuan reklamlar gelmemeye başladı çok şükür ramazan ayında siteye giremez oldum şunlardan ötürü

Forum yöneticileri sizinle en son ne zaman iletişim kurdu? Ben uzun zamandır sıkı bir motivasyon konuşması almadığımı farkettim.
En azından bir kaç like alsak bu şahsen benim işimi yapmamda daha fazla teşvik ederdi.

1682521563158.png

Ne kadar doğru bir söz öyle değil mi?

1682521597508.png

Antu adminleri üyeler ile her gün konuşarak onlari terapi ederler, onların mesajlarına ne kadar da haklısın diye özguven yukleyici mesajları yazarmış.

Antuya git lan o zaman dediğinizi duyar gibiyim ?

1682521720388.png

Ben burada kalmayı seçiyorum.

Forum yöneticileri sizinle en son ne zaman iletişim kurdu? Ben uzun zamandır sıkı bir motivasyon konuşması almadığımı farkettim.
En azından bir kaç like alsak bu şahsen benim işimi yapmamda daha fazla teşvik ederdi.

Ekli dosyayı görüntüle 199478

Ne kadar doğru bir söz öyle değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 199479

Antu adminleri üyeler ile her gün konuşarak onlari terapi ederler, onların mesajlarına ne kadar da haklısın diye özguven yukleyici mesajları yazarmış.

Antuya git lan o zaman dediğinizi duyar gibiyim ?

Ekli dosyayı görüntüle 199480

Ben burada kalmayı seçiyorum.
Aferin doruk çalışmaya devam

Mizah başlığı vardı geçmişte.

Gsc Komedya adı altında paylaşımlar yapılıyordu.

Tekrar açılabilir mi

Geri
Üst Alt