Can Tarkin
Cezalı
- 11 Mart 2023
- 56
- 25
- 63
denedim malesef durum ayni. giris yapmadigimda sorun olmuyor giris yapinca her sey inanilmaz yavasliyor buraya zor ulastimtarayıcı gecmısını cerezleri temizleyip bide modemi resleyıp deneyınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
denedim malesef durum ayni. giris yapmadigimda sorun olmuyor giris yapinca her sey inanilmaz yavasliyor buraya zor ulastimtarayıcı gecmısını cerezleri temizleyip bide modemi resleyıp deneyınız
Fb maçlarında Lale Orta kaynaklı hakem hatalarından dolayı çoğumuz sinirliyiz ve tepkliyiz.Ramazan Bayramı nedeniyle en azından geçici banlar kaldırılabilir mi gönül ister ki kalıcı banlar da kalksın ama dediğim gibi en azından geçici banların kalkması güzel olurdu bence..
aynen forumda yaş haddi bayağı artı kalp yüksek tansiyon var bende ve özellikle maç günlerinde beni rahatlatacak bir hamle mümkünse yapılabilirse sevinirimForum olarak ortalamamiz 40 yaşın üzerinde artik ve maç günleri stresten ölüyoruz. Bu konuda üyeleri rahatlacak biseyler yapılamaz mı?
Bypass miaynen forumda yaş haddi bayağı artı kalp yüksek tansiyon var bende ve özellikle maç günlerinde beni rahatlatacak bir hamle mümkünse yapılabilirse sevinirim
Biraynen forumda yaş haddi bayağı artı kalp yüksek tansiyon var bende ve özellikle maç günlerinde beni rahatlatacak bir hamle mümkünse yapılabilirse sevinirim
aynen rengim mükemmel bir yorumBir'i bile sana çok gördüler.
Aferin doruk çalışmaya devamForum yöneticileri sizinle en son ne zaman iletişim kurdu? Ben uzun zamandır sıkı bir motivasyon konuşması almadığımı farkettim.
En azından bir kaç like alsak bu şahsen benim işimi yapmamda daha fazla teşvik ederdi.
Ekli dosyayı görüntüle 199478
Ne kadar doğru bir söz öyle değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 199479
Antu adminleri üyeler ile her gün konuşarak onlari terapi ederler, onların mesajlarına ne kadar da haklısın diye özguven yukleyici mesajları yazarmış.
Antuya git lan o zaman dediğinizi duyar gibiyim ?
Ekli dosyayı görüntüle 199480
Ben burada kalmayı seçiyorum.
Mizah başlığı vardı geçmişte.
Gsc Komedya adı altında paylaşımlar yapılıyordu.
Tekrar açılabilir mi