Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Bence forumun Logosu güncellenebilir. Bi tık daha minimalist ve modern şeklinde tasarlanabilir.
Özellikle Aslanın olduğu yer değişmeli ve belki farklı bir yazı tipine geçilebilir. Tabi bu sadece benim düşüncem.. şimdiden bana katılmayanlara saygı duyuyorum.

Mevcut Logo:
Ekli dosyayı görüntüle 193952

Bu tarzda olabilir (yapay zeka aracılığıyla üretilmiş örnekler, renklere ve yildiz eskikligine takilmayin bunlar sadece ornek)
:Ekli dosyayı görüntüle 193972 Ekli dosyayı görüntüle 193973Ekli dosyayı görüntüle 193977Ekli dosyayı görüntüle 193976
HANGİ siteden yapılıyor rengim kim bu yapay zeka adres alabilir miyiz

Bence mevcut logo güzel ama 1 noyu begendim açıkçası emegine sağlık hoş olmuş yalnızca arkaplanı resmi logomuzun gerisinde kalmış diyebilirim birde diğer klüplerin aksine alın teri ve helal yıldızlarımızı silmişsin reng.

Edit: Yıldız eksikliğine takılmışım yazı gözden kaçtı.
Yildizlari silmedim. Bu logolari yapay zeka kullanarak olusturdum fikrimi daha acklayici bir sekilde anlatabilmek icin. Yapay zekada yildizlari ekleyemedim ( kolay degil) amac sadece fikir sunmak oldugu icin yildiz olayini pek zorlamadim.

Screenshot_20230303-020711_Opera.jpg

İçinde gezindiğim konunun ismi sayfanın en üstünde yazardı şimdi yazmıyor gezindiğim konuyu unutuyorum bir süre sonra. yeni konu butonu vs de kayboldu başka tarayacıdan denedim aynı sorun ben de mi bir sorun var mı yoksa değişiklik mi yapıldı anlamadım.

Ekli dosyayı görüntüle 194311

İçinde gezindiğim konunun ismi sayfanın en üstünde yazardı şimdi yazmıyor gezindiğim konuyu unutuyorum bir süre sonra. yeni konu butonu vs de kayboldu başka tarayacıdan denedim aynı sorun ben de mi bir sorun var mı yoksa değişiklik mi yapıldı anlamadım.
Evet dun bende fark ettim, calismalar varmis. Suan teknik ekip bakiyor, insallah gun icinde halolur.

Uygulamadan twitter paylaşımlarının açılmama problemi de çözülür umarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

forum yavaşlamış durumda
lütfen buna çözüm bulunuz

twitter paylaşımları sitede de gözükmüyor

Sergen süresiz mi banlandı ? bi terbiyesizlik mi yaptı,, kayıp

Geri
Üst Alt