Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Favoritism konusu moderatorle alakali degil, soyledigim gibi senin takdirindir uyarip uyarmaman da onemli degil. O cezayi hak ettigimi dusunuyorum.

Tabii ki mukerrer suclar icin cezalari agirlastirin, ben buna da karsi degilim.

Ben diyorum ki son aldigim ceza haksiz cunku aylar once sordum ben bunun ceza olup olmadigini, hayir degil dendi o zaman. Zaten her gun herkes yaziyor bunlari, ama cezayi yiyen ben oluyorum.

Konu son aldigim ceza. Goruyorum ki sen de bu cezayi savunamiyorsun zaten. Bu benim icin yeterli. Ihrac etmedigine sukretmemi falan bekliyorsun sanirsam. Sukrettigimi varsay.

Yahu niye son aldığın ceza haksız oluyor? Bas bas bağırdık artık üslubunuza dikkat edin uyarıyoruz diye. Aç bak duyuruları okumadıysan. Sen onun bunun çocuğu yazıcam bu serbest olacak? Yok öyle bir dünya. Kim sana ne dediyse artık öyle değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim oldugum malum.

Forumu yazmasam da takip ediyorum, edecegim ,cunku sevdigim kisiler yaziyor okuyorum

, yazdigin mesaj aynen durumu ozetliyor, ben o kelimeyi kullanamam ama forum son 1 senedir ismi lazim degil malum sahsin ciftligi olmus durumda, ve bu hayatta bir sey basaramamis , ekran basinda kendini tatmin etme ic gudusuyle keyfe keder hareket eden bu sahis kafasina gore takilarak forumu yonetiyor .. dun bana ,bugun sana , yarin kafasina esen baska birine yapacaktir ,sasirma o yuzden

kendisinde gram yurek olsa, ceza sebebime "adaletsiz degilim ayni zamanda acimasizimdir" gibi laubali bir sey yazmazdi ... cunku o da biliyor , ben kimseye bana satasilmadikca terbiyesizlik etmem , ve beni forumdan uzaklastirirken , cezaya sebep olan mesajimi da silmis ki "millet hayrola sen neye suresiz ceza veriyorsun oyle" diyemesin diye

dedigim gibi , arkadas burayi yonetme yetisini kaybetmis , burada GS oyuncusuna bir soz soyledin diye sana ceza verirken , sifir kufurle kendisini elestiren 10 senelik uyeyi "attim .." diye caka satacak kadar da kompleksli bir tip

dedigim gibi , o korkak arkadas bana suresiz ceza verdigi mesajimi yuregi varsa koysun foruma , millet de ne kadar keyfe keder is yapildigini gorsun

sevgiler

sinan bilgin

Bunu tam okumamıştım. Bu şahsın forum huzurunu bozduğu için ve işlerimize karıştığı için ihracı verilmiştir. Keyfe kederse evet keyfe attım. Beni tanıyanlar zaten öyle atmayacağımı bilir.

images

Bazı arkadaşlar buranın durumunu pek anlayamamış galiba.

Resmi bir forum değil burası.
Galatasaray taraftarı için zamanında açılmış bir eğlence mekanı. Kuralar koyulmuş ki saygı, bazı kanunlar ezilmesin diye.

Yoksa yönetici dediğin kişiler çıkarları olmayan , senden benden farksız takılan kişiler.

Yöneticilerin bir ikisinin üslubu sert olabilir belki ama bu o kişinin tarzı bu. Sanki her ceza almayan üyenin üslubu iyide..

Ben üye olarak nasıl bazen sert mesajlar verebiliyor İsem onlarda verme hakkına sahipler.

Son zamanlarda like bildirimleri gelmiyor Tapatalktan haberiniz ola

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son zamanlarda like bildirimleri gelmiyor Tapatalktan haberiniz ola

Geliyor olması lazım renktaş? Belki yeni sürümü çıkmıştır plugini kontrol ederim ama uygulamada problem yok şimdi baktım. Ön belleğini temizler misin uygulamanın?

Geliyor olması lazım renktaş? Belki yeni sürümü çıkmıştır plugini kontrol ederim ama uygulamada problem yok şimdi baktım. Ön belleğini temizler misin uygulamanın?

1 haftadır falan gelmiyordu hep yazacaktım unutuyordum. Az önce bi post attım 2 like geldi birinin bildirimi geldi diğerinin gelmedi. Ön belleği temizlemeyi de denerim

Bazı arkadaşlar buranın durumunu pek anlayamamış galiba.

Resmi bir forum değil burası.
Galatasaray taraftarı için zamanında açılmış bir eğlence mekanı. Kuralar koyulmuş ki saygı, bazı kanunlar ezilmesin diye.

Yoksa yönetici dediğin kişiler çıkarları olmayan , senden benden farksız takılan kişiler.

Yöneticilerin bir ikisinin üslubu sert olabilir belki ama bu o kişinin tarzı bu. Sanki her ceza almayan üyenin üslubu iyide..

Ben üye olarak nasıl bazen sert mesajlar verebiliyor İsem onlarda verme hakkına sahipler.

Esasen mesele üslup değil. Her türlü küfrü,hakareti eden, provokasyon yapıp üyeleri rahatsız eden adamlar kendilerine o üslupla cevap verilince mağdur gibi davranıyor.

Yahu niye son aldığın ceza haksız oluyor? Bas bas bağırdık artık üslubunuza dikkat edin uyarıyoruz diye. Aç bak duyuruları okumadıysan. Sen onun bunun çocuğu yazıcam bu serbest olacak? Yok öyle bir dünya. Kim sana ne dediyse artık öyle değil.

Guzel, o zaman kufur imasi yeniden yasaklandi diye varsayabilirim?

Ziyadesiyle memnunum, forumu bırakan bazı hıyarağaları yüzünden içerik olarak hafif bir gerileme olsa da teknik açıdan altın çağını yaşıyor diyebilirim. Tapatalk sevmeyen birisi olarak tapatalk kullanmadan direkt mobil browser ile sorunsuz kullanabilmek güzel.

Tamer Tuna'nın dönüşüyle kusursuzluğu tadacağımızı düşünüyorum.

Teşekkürler.

Mühim edit. Forumu bırakan hıyarağalarından kasıt Ozan T. Ve Ayberk Ç. gibi şahıslardır. Dönemsel olarak gidip gelen arkadaşlar kastedilmemiştir.

Mehmet Arslaner

Ziyadesiyle memnunum, forumu bırakan bazı hıyarağaları yüzünden içerik olarak hafif bir gerileme olsa da teknik açıdan altın çağını yaşıyor diyebilirim. Tapatalk sevmeyen birisi olarak tapatalk kullanmadan direkt mobil browser ile sorunsuz kullanabilmek güzel.

Teşekkürler.

Mehmet Arslaner

Sayin TT balkan harbine mi gitmisti

Teşekkürler.

Mühim edit. Forumu bırakan hıyarağalarından kasıt Ozan T. Ve Ayberk Ç. gibi şahıslardır. Dönemsel olarak gidip gelen arkadaşlar kastedilmemiştir.

Mehmet Arslaner

Neyse ki ben üye olarak seviyeyi biraz dengeledim. Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt