Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Android uygulamasını kullanıyorum çıktığından beri.

Memnunum aslında gennelikle ama özelikle bir haftadır hiç bir bildirim mesajı alamıyorum.

Daha öncede oluyordu ara sıra ama artık bukadar süreden hiç gelmemesi kötü bir durum baya. Millet cevap yazıyor rastgele görüyorum veya görmeyip cevap yazana saygısızlık yapmış oluyoruz.

İlgileneceğim renktaş.

35 senelik forum üyesiyim Yerel seçim başlığına yazmam mümkün gözükmüyor yetkiniz yok deniyor . Kalbimi kıran bir hadise . Değiştirilebilinir mi acaba ?

35 senelik forum üyesiyim Yerel seçim başlığına yazmam mümkün gözükmüyor yetkiniz yok deniyor . Kalbimi kıran bir hadise . Değiştirilebilinir mi acaba ?
Bu sebepten dolayı.

42867

Bildirim uyarısına tıklamadan bildirim sayfasına girince bildirim uyarısı kayboluyor.

Sayfada mesajını bulmak zorunda kalıyorsun. Düzeltebilir misiniz bu durumu?

Linklerin ilgili fotografin uzerinde arka plan olmadan cikiyor ve okumasi zor oluyor. Bilmiyorum kolayca duzeltilebilir mi ama belki bir sonraki guncellemede dikkate alinir.

43042

Tartışma platformunda yazma yetkisi alabilir miyim acaba, nereye mesaj yazmam gerektiğini bulamadım buraya yazıyorum kusura bakmayın. :red:

Yeni gelen smileyleri kullanmaya çalışınca sunucu hatası veriyor , cevap yazılmıyor.
Sadece bende olan birşey mi?

Yönetici arkadaşlar şifremi unuttuğum yeni telefon ve bilgisayardan bağlanamıyorum. Şimdi eski telefonu açıp yazabildim. Şifre yenilemeyi deniyorum ama mailime ilgili link gelmiyor.

Geri
Üst Alt