- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
fake gibi geldi demek yoksa onaylarım. bu konuda en elibol benimdir.
La nasıl fake olsun Türkiye’de en çok kullanılan isim ve soyisme sahibim. Neyse ya Tanrı’ya şükredeyim kindar değilim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fake gibi geldi demek yoksa onaylarım. bu konuda en elibol benimdir.
La nasıl fake olsun Türkiye’de en çok kullanılan isim ve soyisme sahibim. Neyse ya Tanrı’ya şükredeyim kindar değilim!
çok sıradan geldi demek yoksa kesin onaylardım. bak buda fake testlerimizden geçmemesine sebep olabilir.La nasıl fake olsun Türkiye’de en çok kullanılan isim ve soyisme sahibim. Neyse ya Tanrı’ya şükredeyim kindar değilim!
Senin üstün olarak mevki adminlik ne varsa onu yaparsan kabul edebilirim. 48 saat görevde kalma şartıyla.
Tek kaldin diye saymayi mi unuttun abi?Mod yapayım demişim orda birader okuman yok mu? Benim üstümde rütbe yok.

Tebrik öneri şikayet başlığında sana küfretmek istemiyorum Tamako bey, konudan ivedilikle çıkar mısınız rica etsem?La nasıl fake olsun Türkiye’de en çok kullanılan isim ve soyisme sahibim. Neyse ya Tanrı’ya şükredeyim kindar değilim!
Mod yapayım demişim orda birader okuman yok mu? Benim üstümde rütbe yok.
Tebrik öneri şikayet başlığında sana küfretmek istemiyorum Tamako bey, konudan ivedilikle çıkar mısınız rica etsem?
yenı mod almanın vakti gelmedı mıMod yapayım demişim orda birader okuman yok mu? Benim üstümde rütbe yok.
görevinden pek atilan olmuyor. cidden bokunu cikarman gerek o nun icin. ki bana bi satir bile yazilmadi birakirkenKendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.
Peki görevinden atılanları niye küfür hakaret ederek ya da yaptığı hatayı kınayarak duyurmuyorsunuz?
yenı mod almanın vakti gelmedı mı
Hain keramettingörevinden pek atilan olmuyor. cidden bokunu cikarman gerek o nun icin. ki bana bi satir bile yazilmadi birakirken![]()
estagfurullah baya yardim etti bana, he agzima az zicmadi degil .dHain keramettin
yenı mod almanın vakti gelmedı mı
görevinden pek atilan olmuyor. cidden bokunu cikarman gerek o nun icin. ki bana bi satir bile yazilmadi birakirken![]()

Aynen bir şey kafalı da derler Japon askerine benzetme yaparken :/Tamako ne Japon askeri adı gibi!
senin emeklerinin karsiligini gscimbom ahalisi teyit eder sen keramettin yuzunden mi forumu birakmistin rengimestagfurullah baya yardim etti bana, he agzima az zicmadi degil .d