- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Butun bu sorularin tek cevabi var: EVETYav arkadaş o iğrenç küfrü nasıl yakıştırıyorsunuz kendine ? sizin akrabanızdan eşiniz dostunuzdan hiç mi fenerli yok ? yüzlerine edebiliyor musun bu küfrü ?
cimbomlu oldugumu ispat için fenerlilerin masum günahsız analarına küfretmek mi gerekiyor ? takım tutma kriterimiz bu mu yani ? bana ne fenerden beşiktaştan ? onlar kim kalibreleri kaç ki benimsediğim kafamı yastığına armasına koydugum takım için böyle bir şart sunuluyor ?
ancak bu kadar da çiğlik olur mu ?
hangi takım taraftarı olursa olsun birisinin anasına küfrederek Galatasaraylı olunmaz !Benim Erhan ELBİR'e itimatim yok surekli fbyi savunuyor geldiginden beri
ub.mesaji
Yav arkadaş o iğrenç küfrü nasıl yakıştırıyorsunuz kendine ? sizin akrabanızdan eşiniz dostunuzdan hiç mi fenerli yok ? yüzlerine edebiliyor musun bu küfrü ?
cimbomlu oldugumu ispat için fenerlilerin masum günahsız analarına küfretmek mi gerekiyor ? takım tutma kriterimiz bu mu yani ? bana ne fenerden beşiktaştan ? onlar kim kalibreleri kaç ki benimsediğim kafamı yastığına armasına koydugum takım için böyle bir şart sunuluyor ?
Fenerli olanları aileden atalı çok oldu.Yav arkadaş o iğrenç küfrü nasıl yakıştırıyorsunuz kendine ? sizin akrabanızdan eşiniz dostunuzdan hiç mi fenerli yok ? yüzlerine edebiliyor musun bu küfrü ?
Tip mi? Az önce zeytin dalı uzattım hemen bozdun yavSeni sevdim. Başın sıkışırsa özelden yaz. Yardımcı olurum. Arkandayım. Bu tiplere pabuç bırakma!
üyeliğim onaylanmadığı için özelden yazamıyorum ilgine teşekkürlerSeni sevdim. Başın sıkışırsa özelden yaz. Yardımcı olurum. Arkandayım. Bu tiplere pabuç bırakma!
Fatih Terim'i sever misiniz?üyeliğim onaylanmadığı için özelden yazamıyorum ilgine teşekkürler
Hic fblı ahbabımız yokYav arkadaş o iğrenç küfrü nasıl yakıştırıyorsunuz kendine ? sizin akrabanızdan eşiniz dostunuzdan hiç mi fenerli yok ? yüzlerine edebiliyor musun bu küfrü ?
El yazısıyla Mahir Tahir Koç bir motorbisikletçidir yaz renktaş sen olduğun belli olur.
Aslansın sen üstat normal prosedür bu bir kez geçtin mi bir daha danyal ile denk gelmiyorsun zaten
Officier recep haklıDostum kagıda isim soyısım yazıp yatagın uzerıne koyup foto atabılırmısın ne bılelım netten bulmadıgına ornek verıyorum
![]()
Subliminal msj olmadigini nerden bilelimOfficier recep haklı![]()
belhandacı olmak ne demek bilmiyorum ama oyununu sevmiyorum . benim için resmen hayal kırıklığı oldu .Belhandacı misin 2.kez soruyorum cevap ver @Erhan Elbir