Erhan Elbir
Sarı Üye
- 14 Kasım 2019
- 744
- 561
- 543
kağıda isim soy isim yazıp atarım şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanı benım onayıma onaylamazsam gozukmez ayrıca sılme hakkım mevcutTahir son hamleleriyle şüpheleri üstüne çekti, i adore you uğur yazıp foto yollasın derhal yollamazsa mesajları mod onayına düşsün. GSC'yi sokakta bulmadık !!!
Kuş avında herkes.Neden yatak örtüsü fotosu paylaşılıp duruyor yaw.
Bir şeyleri mi atladık GSC de?
Kuşlar da lazım, özellikle T. M. Koç gibilerinin kafasına zıçmaları içinKuş avında herkes.
rdash takılıyoruz yahu ciddiye alma bu kadar lütfen.
Yine de dikkatli olmalıyız, kendi yatagi olmayabilir arkadasindan foto istemistir diye düşünüyorumrdash takılıyoruz yahu ciddiye alma bu kadar lütfen.
admınlere ılettım büyük iht onaylanır üstadüyeliğim onaylanacak mı ?
Uyeliginiz onaylandi rtas msjlariniz icin onay kaldırılmıştır
şikayet nedirMehmet Arslaner adlı üyeden şikayetçiyim!
Yav arkadaş o iğrenç küfrü nasıl yakıştırıyorsunuz kendine ? sizin akrabanızdan eşiniz dostunuzdan hiç mi fenerli yok ? yüzlerine edebiliyor musun bu küfrü ?
cimbomlu oldugumu ispat için fenerlilerin masum günahsız analarına küfretmek mi gerekiyor ? takım tutma kriterimiz bu mu yani ? bana ne fenerden beşiktaştan ? onlar kim kalibreleri kaç ki benimsediğim kafamı yastığına armasına koydugum takım için böyle bir şart sunuluyor ?
ancak bu kadar da çiğlik olur mu ?
Tamamdir renktas uyeligin onaylanmistir.
Cozumu bilmiyorum cunku ilk defa boyle birseyi senden ogrenmis oldum abi, ama tavsiyem: eger mobilden foruma giris yapacaksan bunu mobil uygulamamizi kullanarak yapmandir.Önemli bir şey değil de çözümü bilen varsa makbule geçer, bazen telefon ile girdiğimde (chrome üzerinden giriyorum) kendi kendine verdiğim likeları değiştiriyor (like iken kalp yapıyor gibi) likeları geri alıyor tekrar likelıyor neden olabilir ? PC'den girdiğim de olmuyor bu.
Önemli bir şey değil de çözümü bilen varsa makbule geçer, bazen telefon ile girdiğimde (chrome üzerinden giriyorum) kendi kendine verdiğim likeları değiştiriyor (like iken kalp yapıyor gibi) likeları geri alıyor tekrar likelıyor neden olabilir ? PC'den girdiğim de olmuyor bu.
Her şeye sazan gibi atlama birader. Çık konudan.bende de PC de oluyor bu dediğin. PC chrome’den girince like iptal oluyor. Mobilden safariden giriyorum. Sorunsuz!