Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Kriter nedir Emrah? Tepkime mi yoksa bir kurul mu karar veriyor

Bir de aktif kullanıcı sayınızı sormuştum

Kolay gelsin

Biz niye karar verelim yav en çok tepkime alan mesaj neyse oraya düşüyor.

1000-2000 arası bazen üst bazen alt değişir

Haftanın en çok beğenilen mesajları ana sayfada sağ taraf kenar çubuğuna eklendi.
Emeğinize sağlık admirim. :) Naçizane olarak; haftanın en çok mesaj yazılan konularına da, böyle bir hızlı erişim iyi olabilir, tabi mümkünse.

Şu yazarlık sistemini bir türlü getiremediniz. Üye olduğumdan beri dilimde tüy bitti öneriyorum yapın diye.

Hazır ama nereye ekleyeceğime karar veremedim
Haddim olmayarak söylüyorum ama; ana sayfa da ki " Son Mesajlar | Son Konular | Transfer Nöbeti " kısmı aslında en hızlı çözüm olabilir admirim. Ya da beğenilen mesajlar kısmı gibi bir şey de yine iyi bir çözüm olabilir. " Son Mesajlar | Son Konular | Transfer Nöbeti " Kısmı için uzun bir yazı oluyorsa Haftanın konuları şeklinde kısaltılabilir belki ağabey. Hatta Haftanın konuları kısmında konuya kaç mesaj yazılmış görülebilirse çok iyi olabilir.

Haddim olmayarak söylüyorum ama; ana sayfa da ki " Son Mesajlar | Son Konular | Transfer Nöbeti " kısmı aslında en hızlı çözüm olabilir admirim. Ya da beğenilen mesajlar kısmı gibi bir şey de yine iyi bir çözüm olabilir. " Son Mesajlar | Son Konular | Transfer Nöbeti " Kısmı için uzun bir yazı oluyorsa Haftanın konuları şeklinde kısaltılabilir belki ağabey. Hatta Haftanın konuları kısmında konuya kaç mesaj yazılmış görülebilirse çok iyi olabilir.
Şimdi yan tarafa ekledim beğenilen mesajlar gibi. Top10'a eklemek için bakacağım.

Geri
Üst Alt