Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

''Yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu çok büyük.'' uyarısı alıyorum.
Tel.kamerasıyla çektiğim bir fotoyu atamıyorum mesela. Var mı bir çözüm
2.5 üstünü kabul etmez, hızlıca boyutunu düşürebileceğin uygulamalar var.

2.5 bu zamanda ne ki ?

Biraz zamanla gidelim Admincim.
Cep kamera ile çektim bir adet resim bile 5MB yi buluyor.

Teknik mi, maddi sorun mu

Transfer Istihbarat Şefi
Hem teknik hem maddi sorun.

Foruma 10 bin euroluk bir yardımda bulunursan hepsini düzeltiriz.

Hem teknik hem maddi sorun.

Foruma 10 bin euroluk bir yardımda bulunursan hepsini düzeltiriz.
Resmi GSC IBAN no yu alayım reis.

Ama sakin indire gandi yapayım deme, yoksa Almanya'dan ilk uçaga binip gelirim!

Yiğitle beraber Urugaya kaçarsınız belli olmaz

Transfer Istihbarat Şefi

Mozilla kullanırken tweetler gözükmüyor

Opera da sıkıntı yok

Bir de bazen resimler bir kere kopyalarken birden fazla geliyor

Bende de İsa tanrı mıdır; kampüs web; inanmıyorsan tıkladıktan sonra inanacaksın diye link çıktı. Bir kere tıkladım. Upuzun paragraf başı olmayan sıkıcı bir yazı çıktı. Şahadet getirdim ve sayfayı kapattım.
Bende de çıkıyor ve birebir aynı tepkiyi veriyorum ulan tmk resmen bana dönüşüyorsun dikkat et kendine

@Sinan Bilgin Twitter’ı silmiş ulan Sinan kaçak kaçak foruma giriyorsun online görüyorum arada nasıl başarıyorsun ki 😂🤣😂adamın cezası bile değişik

Bu arada Ünal Aysal iflas etti les ottomans açılmıyor ördeği sana vogueda yedireceğim bjk plazanın karşısında düşman hattında

Tebrik: @Sinan Bilgin e GSCimbom a girmeye devam edip envai çeşit forumda fünikiler yorumladığı için

Öneri: @Sinan Bilgin e instwgram hesabı aç panpik pipi takipleşelim

Şikayet: Sinan’ı neden takip etmediniz ey gsc ahalisi bakın irtibatı kopardı 3 takipçisi vardı biri ben biri doruk biri de babası:( Mustafa Göksu’ya sürekli soru tevdi ediyordu ilallah etmişti adam

Sinan😘

@Sinan Bilgin Twitter’ı silmiş ulan Sinan kaçak kaçak foruma giriyorsun online görüyorum arada nasıl başarıyorsun ki 😂🤣😂adamın cezası bile değişik

Bu arada Ünal Aysal iflas etti les ottomans açılmıyor ördeği sana vogueda yedireceğim bjk plazanın karşısında düşman hattında

Tebrik: @Sinan Bilgin e GSCimbom a girmeye devam edip envai çeşit forumda fünikiler yorumladığı için

Şikayet: Sinan’ı neden takip etmediniz ey gsc ahalisi bakın irtibatı kopardı 3 takipçisi vardı biri ben biri doruk biri de babası:( Mustafa Göksu’ya sürekli soru tevdi ediyordu ilallah etmişti adam

Sinan😘
üstad 5 tane menşın atmışsın fakat menşınlarda sorun var galiba gitmiyor.

Sinan😘
Üstat, gece gece ne içdin?

''Yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu çok büyük.'' uyarısı alıyorum.
Tel.kamerasıyla çektiğim bir fotoyu atamıyorum mesela. Var mı bir çözüm
düzenleden köşelerden kırparsan yükleniyor. yüksek çözünürlüklü çektiği için forum kabul etmiyor

Geri
Üst Alt