- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.997
- 4.338
Ama olmaz ki sizlerle güzel bir dolunay manzarası paylaşacaktım.evet
kamera ayarlarınızı düsük olarak belırleyın fotoyu oyle cekıp yukleyın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama olmaz ki sizlerle güzel bir dolunay manzarası paylaşacaktım.evet
kamera ayarlarınızı düsük olarak belırleyın fotoyu oyle cekıp yukleyın
fotonun ss'ini al öyle paylaş''Yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu çok büyük.'' uyarısı alıyorum.
Tel.kamerasıyla çektiğim bir fotoyu atamıyorum mesela. Var mı bir çözüm
2.5 üstünü kabul etmez, hızlıca boyutunu düşürebileceğin uygulamalar var.''Yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu çok büyük.'' uyarısı alıyorum.
2.5 bu zamanda ne ki ?2.5 üstünü kabul etmez, hızlıca boyutunu düşürebileceğin uygulamalar var.
Hem teknik hem maddi sorun.2.5 bu zamanda ne ki ?
Biraz zamanla gidelim Admincim.
Cep kamera ile çektim bir adet resim bile 5MB yi buluyor.
Teknik mi, maddi sorun mu
Transfer Istihbarat Şefi
Resmi GSC IBAN no yu alayım reis.Hem teknik hem maddi sorun.
Foruma 10 bin euroluk bir yardımda bulunursan hepsini düzeltiriz.
o zaman opera kullanalım renktaşMozilla kullanırken tweetler gözükmüyor
Opera da sıkıntı yok
Bir de bazen resimler bir kere kopyalarken birden fazla geliyor
o zaman opera kullanalım renktaş
Ustaca Çözüm Çözme işte buna derim.o zaman opera kullanalım renktaş
Bende de çıkıyor ve birebir aynı tepkiyi veriyorum ulan tmk resmen bana dönüşüyorsun dikkat et kendineBende de İsa tanrı mıdır; kampüs web; inanmıyorsan tıkladıktan sonra inanacaksın diye link çıktı. Bir kere tıkladım. Upuzun paragraf başı olmayan sıkıcı bir yazı çıktı. Şahadet getirdim ve sayfayı kapattım.
Teşekkürler sorunum çözüme kavuştu
üstad 5 tane menşın atmışsın fakat menşınlarda sorun var galiba gitmiyor.@Sinan Bilgin Twitter’ı silmiş ulan Sinan kaçak kaçak foruma giriyorsun online görüyorum arada nasıl başarıyorsun kiadamın cezası bile değişik
Bu arada Ünal Aysal iflas etti les ottomans açılmıyor ördeği sana vogueda yedireceğim bjk plazanın karşısında düşman hattında
Tebrik: @Sinan Bilgin e GSCimbom a girmeye devam edip envai çeşit forumda fünikiler yorumladığı için
Öneri: @Sinan Bilgin e instwgram hesabı aç panpik pipi takipleşelim
Şikayet: Sinan’ı neden takip etmediniz ey gsc ahalisi bakın irtibatı kopardı 3 takipçisi vardı biri ben biri doruk biri de babasıMustafa Göksu’ya sürekli soru tevdi ediyordu ilallah etmişti adam
Sinan![]()
Üstat, gece gece ne içdin?@Sinan Bilgin Twitter’ı silmiş ulan Sinan kaçak kaçak foruma giriyorsun online görüyorum arada nasıl başarıyorsun kiadamın cezası bile değişik
Bu arada Ünal Aysal iflas etti les ottomans açılmıyor ördeği sana vogueda yedireceğim bjk plazanın karşısında düşman hattında
Tebrik: @Sinan Bilgin e GSCimbom a girmeye devam edip envai çeşit forumda fünikiler yorumladığı için
Öneri: @Sinan Bilgin e instwgram hesabı aç panpik pipi takipleşelim
Şikayet: Sinan’ı neden takip etmediniz ey gsc ahalisi bakın irtibatı kopardı 3 takipçisi vardı biri ben biri doruk biri de babasıMustafa Göksu’ya sürekli soru tevdi ediyordu ilallah etmişti adam
Sinan![]()
düzenleden köşelerden kırparsan yükleniyor. yüksek çözünürlüklü çektiği için forum kabul etmiyor''Yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutu çok büyük.'' uyarısı alıyorum.
mod alımları kapalı şu an mevcut düzenden memnunuz8/2020 mod alımı olacak mı
reklamları modem arayüzünden kapattımmod alımları kapalı şu an mevcut düzenden memnunuz
gerektiği zaman paylaşım yapılacaktır
iyi forumlar dileriz
reklamları açmayı unutmayın