- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Chrome iyi bana göre ama forumda çok sıkıntı çıkarıyor sadeceChrome beni sinir ettiğinden beri Yandex kullanıyorum. Özellikle kendi eklentileri ad-block, wot çok işime yarıyo uğraştırmıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chrome iyi bana göre ama forumda çok sıkıntı çıkarıyor sadeceChrome beni sinir ettiğinden beri Yandex kullanıyorum. Özellikle kendi eklentileri ad-block, wot çok işime yarıyo uğraştırmıyo
Chrome iyi bana göre ama forumda çok sıkıntı çıkarıyor sadece
Renktas sistem seni kus familyasindan goruyor. En kisa zamanda sana donecegizuyeligim ne zaman onaylanir? su an mesajlarim mod onayindan sonra sisteme yansiyor bazi konulara ise hic yazamıyorum bile.
madem kusum neden bana renktaş diyorsun?Renktas sistem seni kus familyasindan goruyor. En kisa zamanda sana donecegiz
Ben demiyorum sistem diyor renktasmadem kusum neden bana renktaş diyorsun?
Sistemde saat farkı oluyordur muhtemelenBanım normalden 2 saat geç açıldı genelde de böyle oluyor sistemde bir sorun mu var ?
Bi ara öyle bir niyetim vardı ama bu tarz böyle bir etkinlik takvimi sıkıntılıydı kuramamıştık yeniden inceleyelim.Forum anasayfasında aylık plan şeklinde Futbol takımının maç programı eklenemez mi?
Dün 19:24de kalkması gereken banım zamanı geldiğinde kalkmayınca Gscyi sosyal medyadan dm yoluyla ve maille taciz etmek durumunda kalmıştım.Banım normalden 2 saat geç açıldı genelde de böyle oluyor sistemde bir sorun mu var ?
Dün 19:24de kalkması gereken banım zamanı geldiğinde kalkmayınca Gscyi sosyal medyadan dm yoluyla ve maille taciz etmek durumunda kalmıştım.
İnş bir ruhsuz topçuya daha hakaret edip ban yemem ama ne olur ne olmaz giderilmesi gereken bir problem.
Gsc bağımlısıyız her dakikanın önemi var.
Dün 19:24de kalkması gereken banım zamanı geldiğinde kalkmayınca Gscyi sosyal medyadan dm yoluyla ve maille taciz etmek durumunda kalmıştım.
İnş bir ruhsuz topçuya daha hakaret edip ban yemem ama ne olur ne olmaz giderilmesi gereken bir problem.
Alışkanlık. Öyle saate bakmak gibi her daim telefonu elime alınca bir girerim foruma.
Nerdeyse toplamda 2 gün ekstra ban demekSenin gibi üyeler için pek sorun teşkil etmez yine ilk baninmis benim 19 oldu her sefer aynı bekleyiş en çok bizi vuruyor![]()

Hiç ban yememiş bir üyeyim diye artistlik yapıyodun banaDün 19:24de kalkması gereken banım zamanı geldiğinde kalkmayınca Gscyi sosyal medyadan dm yoluyla ve maille taciz etmek durumunda kalmıştım.
Bir de rahat giden maçta oldu bu. Resmen nazarın değdi hain adamHiç ban yememiş bir üyeyim diye artistlik yapıyodun banaİlk küfründe alabora oldun be ihtiyar

Sana sövme demedim miBir de rahat giden maçta oldu bu. Resmen nazarın değdi hain adam![]()