Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Chrome iyi bana göre ama forumda çok sıkıntı çıkarıyor sadece

Chrome'a alışksan bir de Chromium'u inceleyebilirsin. Chrome'un birebir aynı ve açık kaynak ve çok daha iyi çalışan sürümü, Chrome dahil Edge, Yandex v.s. bir çoğu da Chromium alt yapısını kullanıyor.

Forumda 0 sıkıntı icin opera kullanın arkadaşlar

Forum anasayfasında aylık plan şeklinde Futbol takımının maç programı eklenemez mi?

Banım normalden 2 saat geç açıldı genelde de böyle oluyor sistemde bir sorun mu var ?
Dün 19:24de kalkması gereken banım zamanı geldiğinde kalkmayınca Gscyi sosyal medyadan dm yoluyla ve maille taciz etmek durumunda kalmıştım.

İnş bir ruhsuz topçuya daha hakaret edip ban yemem ama ne olur ne olmaz giderilmesi gereken bir problem.

Gsc bağımlısıyız her dakikanın önemi var.

Dün 19:24de kalkması gereken banım zamanı geldiğinde kalkmayınca Gscyi sosyal medyadan dm yoluyla ve maille taciz etmek durumunda kalmıştım.

İnş bir ruhsuz topçuya daha hakaret edip ban yemem ama ne olur ne olmaz giderilmesi gereken bir problem.

Neden

Senin gibi üyeler için pek sorun teşkil etmez yine ilk baninmis benim 19 oldu her sefer aynı bekleyiş en çok bizi vuruyor 😂

Hiç ban yememiş bir üyeyim diye artistlik yapıyodun bana :D İlk küfründe alabora oldun be ihtiyar

Geri
Üst Alt