- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
fb haberleri okuyorsan internetten ondandırUzun zamandir Fenerium'a girmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb haberleri okuyorsan internetten ondandırUzun zamandir Fenerium'a girmiyorum.
Bugün yeni sportif direktör iddiaları vardı. Onu okumuştum. Ondandır demekfb haberleri okuyorsan internetten ondandır
hı hı ondandırBugün yeni sportif direktör iddiaları vardı. Onu okumuştum. Ondandır demek
UzaUzun zamandir Fenerium'a girmiyorum.
Şikayetler yaradana

Seçim başlığı konusuna girişim engellenmiş küfür hakaret içeren mesajım bile yokinsanlar fikrini düşüncesini ifade edemeyecek herhalde anlaşılan bir taraf tutup savunmak gerek
bana küfrettiydin renktaşSeçim başlığı konusuna girişim engellenmiş küfür hakaret içeren mesajım bile yokinsanlar fikrini düşüncesini ifade edemeyecek herhalde anlaşılan bir taraf tutup savunmak gerek
Adaylik basvurusu yapmak icin basvuru yapan Galatasaray kongre uyeleri gibisin.Moderatör başvuruları açılacak mi ne zamandır başvuru yapamadık
ub.mesaji
Aynen admirim benim mesleğim oldu artikAdaylik basvurusu yapmak icin basvuru yapan Galatasaray kongre uyeleri gibisin.
adminlerden yetki isteniyor başlığa yazabilmek için rtaşBuraya yanıt vermek için yetkiniz yok diyor genel Türkiye gündemi başlığına neden öyle?
avukat varsa 1-2 şey sormak istiyorum.
Bir siyasi bana attığım twit dolayısıyla hakaret davası açmış onu soracaktım. Avukat ya da başına böyle bir olay gelmiş olan ulaşabilirse çok sevinirim.
Redface sözü verirsen ben dahil bir çok renktaş adaylığını destekler.Moderatör başvuruları açılacak mi ne zamandır başvuru yapamadık
ub.mesaji
rengim kesinlikle redface namusumuzdurRedface sözü verirsen ben dahil bir çok renktaş adaylığını destekler.