Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

dik durmama gerek yok ben forumdaki tüm adminleri seviyorum.

keşke sende birilerini sevmeye başlasan.

gönüllü toplamakta ne var? 1 günde halledilir bu işler.
eski modlar mesala bu işin kurdu sağda solda bira içeceklerine hallediverirler.
Ben de seviyorum. Bu forumda benden fazla seni seviyorum diyen yoktur.

Bir üyemizin bana özelden ilettigi bir öneriyi buraya tasimak istedim:

keşke aldığımız likelar karşılığında hizmet alabilsek.

Bir üyemizin bana özelden ilettigi bir öneriyi buraya tasimak istedim:

keşke aldığımız likelar karşılığında hizmet alabilsek.

20 k like - karı ile 1 saat
5 k like - karı kucak dansı
1 k like - Birileriyle oynaşmak

Forum bütçemiz bunu kaldırmaz maalesef.

Hoto pato hobaa samba samba kebaaa samba sambaaaa woopprrr sambaaa

Torobbyonggoo sarakebaa

Evet arkadaşlar sırf bu mesaj yüzünden nöbet konusundan atıldım. Halbuki Lincoln videosunun altına şaka olsun diye yapmıştım. Bu forumda 11 yıllık üyeyim. Sırf bu muamele yüzünden forumda yönetici olarak geçinen bazı çok bilmişler yüzünden burada renkdaş diyebileceğimiz adam kalmadı. Ne küfür var ne bişey. Neymiş trollmüş. Neyse daha fazla konuşmayacağım şimdi yine kendini bilmez fasulyeden nimet insanlar alıntı yapar, altına da şakşakçıları like atar. Bu forumu bu anlayışınız bitirdi.

Torobbyonggoo sarakebaa

Evet arkadaşlar sırf bu mesaj yüzünden nöbet konusundan atıldım. Halbuki Lincoln videosunun altına şaka olsun diye yapmıştım. Bu forumda 11 yıllık üyeyim. Sırf bu muamele yüzünden forumda yönetici olarak geçinen bazı çok bilmişler yüzünden burada renkdaş diyebileceğimiz adam kalmadı. Ne küfür var ne bişey. Neymiş trollmüş. Neyse daha fazla konuşmayacağım şimdi yine kendini bilmez fasulyeden nimet insanlar alıntı yapar, altına da şakşakçıları like atar. Bu forumu bu anlayışınız bitirdi.
2 kere yapmistin ve rahatsiz olan bir uye raporlamisti. Guzelce soylesen belki cezayi kaldirabilirdik ama bu uslupla mumkun degil. Bir de her yere yazmissin hakliymissin gibi.

2 kere yapmistin ve rahatsiz olan bir uye raporlamisti. Guzelce soylesen belki cezayi kaldirabilirdik ama bu uslupla mumkun degil. Bir de her yere yazmissin hakliymissin gibi.
Madem raporladı bir gün ceza verirsin. 3 gün oldu hala yazamıyorum. Bir de foruma girmezsen girme demişsin. Benim üslubumda ne var anlamadım. Ben de senin veya başkasının her mesajını takip edeyim en ufak troll mesajı raporlayım o da ceza mı alsın. Buraya bir gün için yüzlerce troll mesaj atılıyor. Yapılan muameleye göre empati kur. Sırf 2 mesaj üst üste diye bilmem kaç gün ceza alıyorsun. Nöbetteki mesajların %50 si troll zaten. Egzajere etmiyorum girip bakabilirsin. Bu kadar sert kurallarla insanlar forumdan uzaklaşır. Bazı şeyler tolere edilmeli.

Madem raporladı bir gün ceza verirsin. 3 gün oldu hala yazamıyorum. Bir de foruma girmezsen girme demişsin. Benim üslubumda ne var anlamadım. Ben de senin veya başkasının her mesajını takip edeyim en ufak troll mesajı raporlayım o da ceza mı alsın. Buraya bir gün için yüzlerce troll mesaj atılıyor. Yapılan muameleye göre empati kur. Sırf 2 mesaj üst üste diye bilmem kaç gün ceza alıyorsun. Nöbetteki mesajların %50 si troll zaten. Egzajere etmiyorum girip bakabilirsin. Bu kadar sert kurallarla insanlar forumdan uzaklaşır. Bazı şeyler tolere edilmeli.
Nöbet konusu süreklı yenilendiği için sınırsız atılıyor. Yeni konu açıldığında ceza da kalkmış olacaktı. O mesaji Lincoln icin attigini bile anlamistim. Bir de soyle bir mesajin var ki hic anlam veremedim. Öyle bir anlatiyorsun ki boş yere nobetten atilmissin gibi.

Nöbet konusu süreklı yenilendiği için sınırsız atılıyor. Yeni konu açıldığında ceza da kalkmış olacaktı. O mesaji Lincoln icin attigini bile anlamistim. Bir de soyle bir mesajin var ki hic anlam veremedim. Öyle bir anlatiyorsun ki boş yere nobetten atilmissin gibi.

Boş yere atıldım tabi.. O mesajlarda küfür mü var hakaret mi var ?? İnsanları tebessüm ettirmek için atılmış bir mesaj. Neyinden rahatsız oluyorsunuz. O zaman az önce 3-4 tane mesaj raporladım. Onların da hepsi troll onlara da ceza verelim olmaz mı? Ben de ondan rahatsız oldum. Buna troll diyorsan nöbette her sayfa başına 1-2 kişiyi atman lazım konudan.

Torobbyonggoo sarakebaa

Bu mesajlardan kim rahatsız olduysa beni kim trollediyse özelden numaramı yazacağım adam akıllı konuşalım merak ettim nesinden rahatsız olmuş. Biz burda aynı renklere gönüş vermiş insanlarız. Bu forumda birbirimize ''renkdaş'' diyoruz. Rahatsız olduysan en fazla mesajı editlersin konudan niye atılıyorum ben.

Geri
Üst Alt