- 16 Haziran 2010
- 202.526
- 154.284
- 6.838
Çıkın konudan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha kotusu en cok futbol yorumu yapanlar da futboldan anlamayanlarFutboldan anlamayan bi suru tip var. Bunlara bi test uygulansa da ondan sonra belli konularda yazma yetkisi verilse iyi olur
Engellediğin adamın açtığı konuları mı görmek istiyorsun? Yoksa konu açıldıktan sonra atılan ilk mesajı mı kastediyorsun?forumda bir bug tespit ettim. bir konuda ilk mesajı atan kullanıcıyı engelleyince konu komple gorunmez oluyor. bunun çözümü var mıdır?
Güncelleme ile böyle bir sıkıntı oluştu. Düzeltmeye çalışıcam.
Twitter gibi instagram linkleride mesaja gömülsün emrah admirimGüncelleme ile böyle bir sıkıntı oluştu. Düzeltmeye çalışıcam.
Admin bir yere gömecek gibi ama bilememTwitter gibi instagram linkleride mesaja gömülsün emrah admirim
engelledigim adamın actıgı konuları gormekten bahsediyorumEngellediğin adamın açtığı konuları mı görmek istiyorsun? Yoksa konu açıldıktan sonra atılan ilk mesajı mı kastediyorsun?
Bunları neden görmek istiyorsunki yav; engellemişsin adamı?engelledigim adamın actıgı konuları gormekten bahsediyorum
ben engelledigim kisinin yorumlarını gormek istemiyorum konuyu niye komple gormek istemiyim ki? mesela bir futbolcunun konusu acılmıs engelledigim biri tarafından, o futbolcuyu hic goremiyorum. mantıklı mı bu?Bunları neden görmek istiyorsunki yav; engellemişsin adamı?![]()
Tamam da sonuçta onun oluşturduğu bir içerik.ben engelledigim kisinin yorumlarını gormek istemiyorum konuyu niye komple gormek istemiyim ki? mesela bir futbolcunun konusu acılmıs engelledigim biri tarafından, o futbolcuyu hic goremiyorum. mantıklı mı bu?
sen harika bir detaysın
konu başlıgı listesinde engellenmiş biri tarafından acılmıs konu varsa listenin en sonunda 'engellenmis icerigi goster' diye bir secenek cıkıyor.Tamam da sonuçta onun oluşturduğu bir içerik.
Bakarız buna bir engel koyulup koyulmadığına da sanmıyorum, tema kodu bizde olsa macro yazılır engeli ilk mesajlarda devre dışı bırakırdık.
Açılan konu da bir mesaj olduğu için onu görmemen normal ama normalde konunun altında engellenmiş mesajları göster diye bir kısım olur, sende de konuların olduğu bölümde engellenmiş konuları göster gibi bir kısım olabilir, bir kontrol et.
Mobilde zaten görebilirsin.
Tamamdır