Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Videolar gözükmüyor

1626970916196.png

Son Mesaja Git butonu ihtiyaçlarımı karşılamıyor, son mesaj deyince hortlayan konudaki gün içinde atılan son mesaja gitse ne iyi olurdu. 3 gün önceki mesaja götürüyor. Bugün muhabbet nereden başlamış o önemli aslında orayı arıyorum ben.

forumda bir bug tespit ettim. bir konuda ilk mesajı atan kullanıcıyı engelleyince konu komple gorunmez oluyor. bunun çözümü var mıdır?

forumda bir bug tespit ettim. bir konuda ilk mesajı atan kullanıcıyı engelleyince konu komple gorunmez oluyor. bunun çözümü var mıdır?
Engellediğin adamın açtığı konuları mı görmek istiyorsun? Yoksa konu açıldıktan sonra atılan ilk mesajı mı kastediyorsun?

ben engelledigim kisinin yorumlarını gormek istemiyorum konuyu niye komple gormek istemiyim ki? mesela bir futbolcunun konusu acılmıs engelledigim biri tarafından, o futbolcuyu hic goremiyorum. mantıklı mı bu?
Tamam da sonuçta onun oluşturduğu bir içerik.

Bakarız buna bir engel koyulup koyulmadığına da sanmıyorum, tema kodu bizde olsa macro yazılır engeli ilk mesajlarda devre dışı bırakırdık.

Açılan konu da bir mesaj olduğu için onu görmemen normal ama normalde konunun altında engellenmiş mesajları göster diye bir kısım olur, sende de konuların olduğu bölümde engellenmiş konuları göster gibi bir kısım olabilir, bir kontrol et.

Mobilde zaten görebilirsin.

Tamam da sonuçta onun oluşturduğu bir içerik.

Bakarız buna bir engel koyulup koyulmadığına da sanmıyorum, tema kodu bizde olsa macro yazılır engeli ilk mesajlarda devre dışı bırakırdık.

Açılan konu da bir mesaj olduğu için onu görmemen normal ama normalde konunun altında engellenmiş mesajları göster diye bir kısım olur, sende de konuların olduğu bölümde engellenmiş konuları göster gibi bir kısım olabilir, bir kontrol et.

Mobilde zaten görebilirsin.
konu başlıgı listesinde engellenmiş biri tarafından acılmıs konu varsa listenin en sonunda 'engellenmis icerigi goster' diye bir secenek cıkıyor.
5E92FD44-59AC-4704-86DD-FB38C4F7E87E.webp

ona basınca konu gorunur oluyor. konunun tamamı konuyu acanın icerigi sayılır gibi bir mantık var galiba. yine de icinde yuzlerce mesaj olan bir konunun sırf konuyu acan yuzunden gorunmaz olması cok da dogru bir tasarım gibi gelmedi bana.

neyse zaten 10 yıldır ilk defa farkettigime gore cok da onemli birsey degil. sikayet degil de oneri olarak yazdım. bilginiz dahilindeyse sorun yok. saygılar.

Geri
Üst Alt