Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

gscimbom.com

haber paylaştığınız zaman yasaklı kaynak diyerek(yasak olduğunu belirttikleri hiç bir kural, mesaj yok) milleti banlayan , diktatör edasıyla konuları kilitleyip beğenmeyen girmesin, adam olun açmam konuları tarzı konuşan adminlerin olduğu forum. sözlüğün gözünü seveyim.
31 Ağustos 2021 19:26 · velios

türk spor basını

lağım çukurundan farkı olmayan medyadır. 5 dk öncesinde söylediğinin aksini söyleyen mi dersin, haberlerini silen mi dersin. twitter çıktı iyice suyu çıktı işin zaten.
31 Ağustos 2021 19:31 · velios

by çelişki
saatlere de dikkat edelim

gscimbom.com

haber paylaştığınız zaman yasaklı kaynak diyerek(yasak olduğunu belirttikleri hiç bir kural, mesaj yok) milleti banlayan , diktatör edasıyla konuları kilitleyip beğenmeyen girmesin, adam olun açmam konuları tarzı konuşan adminlerin olduğu forum. sözlüğün gözünü seveyim.
31 Ağustos 2021 19:26 · velios

türk spor basını

lağım çukurundan farkı olmayan medyadır. 5 dk öncesinde söylediğinin aksini söyleyen mi dersin, haberlerini silen mi dersin. twitter çıktı iyice suyu çıktı işin zaten.
31 Ağustos 2021 19:31 · velios

by çelişki
saatlere de dikkat edelim
by kudurtucu

Renktaşımız hangi husustan dolayı ceza almış
üstat bu hengamede çok alakasız bir talepte bulunucam derdini s diyebilirsin. benim tag e ne oldu yaw 50k postu geçince tagsiz kaldık
1630429310719.webp

Marcao başlığı açılsa ?

Affedildi adam takıma da döndü sonuçta

Aşağıda yer alan, 31 Ağustos 2021'de yazmış olduğum mesajın neresinden dolayı bana 8 gün ban cezası verildi acaba? Forum kurallarını okudum. Hadi yazdığım mesaj "aldatıcı haber" niteliği taşıyor olsun. O zaman da ilk başta uyarı, sonra ceza diyor ama bana kafadan 8 gün ban yapıştırılmış.
12 yıldır bu forumdayım. Daha bir kez olsun banlanmamışken, şu mesaj yüzünden banlandım. Kaldı ki; belirtmişim orada "eğer gerçekse" diye. Yani gerçek olmama payını da koymuşum.

Ha yok, ban cezası işi kurallara göre değil de, "moderatör-keyif-kahya görüşmesi" sonucunda belirleniyorsa, ona diyecek sözüm yok tabi.

Aha da bana ikazsız biçimde "şaaaak!!!" diye 8 gün ban cezası aldıran o idamlık mesaj.
Gedson da BJK'ye gitti diyorlar. Eğer bu iki haber doğruysa, çok ağır küfrederim. Yapacaklarından değil ama, yapmaları gereken şey, yönetim-hoca toplu halde istifa edip gitmektir eğer bu iki haber gerçekse.

Son düzenleme:
Sözlüğe çıkmışım

Geri
Üst Alt