- 1 Ağustos 2009
- 46.527
- 48.778
- 4.708
Bir adet hakaret edersiniz otomatik olarak banlanacaksınız ve uyarı point sayacınız sıfırlanacak.Benim ceza puanım kaç şu anda birde ne zaman sıfırlanıyor banlanınca mı =)
Buyurun lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir adet hakaret edersiniz otomatik olarak banlanacaksınız ve uyarı point sayacınız sıfırlanacak.Benim ceza puanım kaç şu anda birde ne zaman sıfırlanıyor banlanınca mı =)
he bu arada tartışmadım da kendisiyle takıldım orda ciddi dediğimi düşünmüyorsunuz heralde kaç senedir burda yazıyorum eğer tartışmak isteseydim farklı bir şey derdim, bir de birisine gerizekalı demenin ile lan demenin uyarı puanı aynıysa gerizekalı diyelim en azından hak ederek ceza alırızlan dedigin adamla tartıştıgın için raporlamış ondan 1 uyarı yemişsin 3 uyarı puanı oldugu icin ceza yemissin. gerizekalı diyen adama 1 uyarı puanı verilmiş 3 uyarı olunca oda banlanır. cezalar ne kadar uyarı aldıgına göre ne kadar cok ceza aldıgına göre otomatik olarak ceza süresini kısaltıp uzatıyor sonuc olarak adalet herkese lazım
Bir ekleme de ben yapayim sonra bazilarin akillarinda matematik hesaplari baslamasin diye;lan dedigin adamla tartıştıgın için raporlamış ondan 1 uyarı yemişsin 3 uyarı puanı oldugu icin ceza yemissin. gerizekalı diyen adama 1 uyarı puanı verilmiş 3 uyarı olunca oda banlanır. cezalar ne kadar uyarı aldıgına göre ne kadar cok ceza aldıgına göre otomatik olarak ceza süresini kısaltıp uzatıyor sonuc olarak adalet herkese lazım
Recep ustadim anladığım kadarıyla 1 ay icerisinde 2 defa küfretme hakkımız oluyor üyelere.. Doğru mu?
buyurun derken hakaret mi edeyim şimdi size ?Bir adet hakaret edersiniz otomatik olarak banlanacaksınız ve uyarı point sayacınız sıfırlanacak.
Buyurun lütfen
Haydaa bana niye edesin ya et birine de cezanı sıfırlayalım demiştimbuyurun derken hakaret mi edeyim şimdi size ?![]()
melek sanırım hanımefendi
Varsa özel biri seç yapayım hemen tatile çıkacağım o arada kalkarHaydaa bana niye edesin ya et birine de cezanı sıfırlayalım demiştim![]()
Forumumuzu Allaha kavuşturmak için gelmiş gibi görünüyormelek sanırım hanımefendi
@Oğuzhan OmicronVarsa özel biri seç yapayım hemen tatile çıkacağım o arada kalkar![]()
Biraz daha sabır. Heyecanınızı anlıyoruz ama bazı süreçler meşakkatlidir.Tema değişimi olmayacak mı
@Mehmet Mehmetoglu @Emre ErsoyBiraz daha sabır. Heyecanınızı anlıyoruz ama bazı süreçler meşakkatlidir.
Büyük sürprizlerimiz var. İnşallah yakın zamanda müspet gelişmeler olacak.
Saygılarımızla,
GSC Yönetim Kurulu Adına
Baş Moderatör Onur K.
bana kolpa gibi geldiBiraz daha sabır. Heyecanınızı anlıyoruz ama bazı süreçler meşakkatlidir.
Büyük sürprizlerimiz var. İnşallah yakın zamanda müspet gelişmeler olacak.
Saygılarımızla,
GSC Yönetim Kurulu Adına
Baş Moderatör Onur K.
Lütfen sayın yöneticim biraz forumumuzdaki gelişmelerden haberdar olunuz.bana kolpa gibi geldi
dolandırıldım latema değiştiriyoruz