Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

lan dedigin adamla tartıştıgın için raporlamış ondan 1 uyarı yemişsin 3 uyarı puanı oldugu icin ceza yemissin. gerizekalı diyen adama 1 uyarı puanı verilmiş 3 uyarı olunca oda banlanır. cezalar ne kadar uyarı aldıgına göre ne kadar cok ceza aldıgına göre otomatik olarak ceza süresini kısaltıp uzatıyor sonuc olarak adalet herkese lazım
he bu arada tartışmadım da kendisiyle takıldım orda ciddi dediğimi düşünmüyorsunuz heralde kaç senedir burda yazıyorum eğer tartışmak isteseydim farklı bir şey derdim, bir de birisine gerizekalı demenin ile lan demenin uyarı puanı aynıysa gerizekalı diyelim en azından hak ederek ceza alırız

lan dedigin adamla tartıştıgın için raporlamış ondan 1 uyarı yemişsin 3 uyarı puanı oldugu icin ceza yemissin. gerizekalı diyen adama 1 uyarı puanı verilmiş 3 uyarı olunca oda banlanır. cezalar ne kadar uyarı aldıgına göre ne kadar cok ceza aldıgına göre otomatik olarak ceza süresini kısaltıp uzatıyor sonuc olarak adalet herkese lazım
Bir ekleme de ben yapayim sonra bazilarin akillarinda matematik hesaplari baslamasin diye;

Recep'in anlattigi dogru ayrica GSC Ceza Kuralları bolumunde zaten cezalarin nasil ve hangi orantida verildigi belirtilmis.

Ust yonetimin her zaman kendi iradesiyle cezayi azaltmak/ yukseltmek gibi hakkina sahiptir. Yani mesela bir kisi bir konuda uyari bekleyebilir ama ben derim mesela "2 gun atin" , o zaman arkadaslar ona gore ceza vermis de olabilir.

Burada neye dikkat ederiz?

-Uyenin kendisine ilk olarak, vukuatli mi degil mi.
-Ceza/uyari gerektiren seyin ne kadar hafif/agir olmasi .

Tövbe est.

CC1942BF-EBE2-43E9-A1C7-9D76D799DCB6.webp

Tema değişimi olmayacak mı
Biraz daha sabır. Heyecanınızı anlıyoruz ama bazı süreçler meşakkatlidir.

Büyük sürprizlerimiz var. İnşallah yakın zamanda müspet gelişmeler olacak.

Saygılarımızla,

GSC Yönetim Kurulu Adına
Baş Moderatör Onur K.

Biraz daha sabır. Heyecanınızı anlıyoruz ama bazı süreçler meşakkatlidir.

Büyük sürprizlerimiz var. İnşallah yakın zamanda müspet gelişmeler olacak.

Saygılarımızla,

GSC Yönetim Kurulu Adına
Baş Moderatör Onur K.
bana kolpa gibi geldi

Geri
Üst Alt