- 1 Ağustos 2009
- 46.526
- 48.778
- 4.708
Kt: Ocağı bekleyinArkadaşlar hemen çözülecek iş olsa zaten çözülürdü.
Siteye girerken olan yönlendirmeyi tapa yapamıyor, ya o yönlendirme olmamalı ya da tapa bunu aşabilmeli, düzelir biraz sabredin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kt: Ocağı bekleyinArkadaşlar hemen çözülecek iş olsa zaten çözülürdü.
Siteye girerken olan yönlendirmeyi tapa yapamıyor, ya o yönlendirme olmamalı ya da tapa bunu aşabilmeli, düzelir biraz sabredin.
Biraz daha sabır. Heyecanınızı anlıyoruz ama bazı süreçler meşakkatlidir.
Büyük sürprizlerimiz var. İnşallah yakın zamanda müspet gelişmeler olacak.
Saygılarımızla,
GSC Yönetim Kurulu Adına
Baş Moderatör Onur K.

Kt: Ocağı bekleyin
insanları tercihlerinden ötürü darlamayalım oral beyArkadaşlar herhangi bir tarayicidan gscimbom.com a giris yaparsanız donmadan kasmadan forumda vakit geçirebilirsiniz.. Tapatalk veyahut app ısrarı neden
Nereden gireceğimizi sana mı soracaz aslanım?Arkadaşlar herhangi bir tarayicidan gscimbom.com a giris yaparsanız donmadan kasmadan forumda vakit geçirebilirsiniz.. Tapatalk veyahut app ısrarı neden
Metin bey özür dilerim ben sadece yardımcı olmak istemiştim.Nereden gireceğimizi sana mı soracaz aslanım?
İç çamaşırı reklamlarından neden rahatsızsın renkdaşım.Geribildirim için yazıyorum bende kasma yok.
DuckDuckGo mobile browser kullanıyorum google reklamlarını engelliyor böylelikle iç çamaşırı ve kampusweb dinden çıkarma reklamlarını görmüyorum
Sizler gibi renkdaşlarımızla olmak bizler için yeter renkdaşım.Forumumuz için bir taşı kaldırıp öteye koyan, bugüne kadar emek sarf eden tüm ekibe teşekkürü bir borç bilirim