Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.157
- 25.571
- 2.598
Aynen cevaplar geç gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu mesele yapmayalım
uuu Dislike...karışır buralar

önceden böyle istatistikler vardı sağ panelde geri istiyoruzGünün en çok beğeni alan mesajları diye bir bölüm açsak.
saçma sapan bireysel bencilliklerle "Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok." demeniz büyük saçmalık. Hakaret yoksa yasak vermeniz narsistlik. Konuşulmasını istemiyorsanız, komple konuyu kaldırınız.![]()
- emojisi de iyidir. İnsanlar fikri beğenmediklerini söyleyebilir. Belki - alan kişi kendini düzeltme ve fikrini gözden geçirme yoluna gidebilir. Yasaklamaktan daha mantıklı.+ artı emoji tepki fikri güzel (dislike hariç - o her daim tatsız)
Adminlerden yetki isteyebilirsiniz. En son yetki istedigimde 5 dakika icinde hal olmustu. Sanirimm @Danyal Artemis e özel mesaj atmistim ve cok cabuk halletmisti.saçma sapan bireysel bencilliklerle "Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok." demeniz büyük saçmalık. Hakaret yoksa yasak vermeniz narsistlik. Konuşulmasını istemiyorsanız, komple konuyu kaldırınız.![]()
he direkt + eksi diye değil , Ek olarak başka emojiler geslin demiştim ama evet Katılıyorum katılmıyorum gibisinden kibar şekilde olabilir bence de.- emojisi de iyidir. İnsanlar fikri beğenmediklerini söyleyebilir. Belki - alan kişi kendini düzeltme ve fikrini gözden geçirme yoluna gidebilir. Yasaklamaktan daha mantıklı.
konu nesaçma sapan bireysel bencilliklerle "Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok." demeniz büyük saçmalık. Hakaret yoksa yasak vermeniz narsistlik. Konuşulmasını istemiyorsanız, komple konuyu kaldırınız.![]()
yetki falan istemeye gerek yok. her seferinde insanları susturacaklar mı? kendileri yazıp kendileri okuyacaksa toptan yorum atmayı kaldırsınlar...Adminlerden yetki isteyebilirsiniz. En son yetki istedigimde 5 dakika icinde hal olmustu. Sanirimm @Danyal Artemis e özel mesaj atmistim ve cok cabuk halletmisti.