Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Aynen cevaplar geç gidiyor
1654439045151.webp

saçma sapan bireysel bencilliklerle "Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok." demeniz büyük saçmalık. Hakaret yoksa yasak vermeniz narsistlik. Konuşulmasını istemiyorsanız, komple konuyu kaldırınız. :nooo:🤬

+ artı emoji tepki fikri güzel (dislike hariç - o her daim tatsız)

saçma sapan bireysel bencilliklerle "Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok." demeniz büyük saçmalık. Hakaret yoksa yasak vermeniz narsistlik. Konuşulmasını istemiyorsanız, komple konuyu kaldırınız. :nooo:🤬

Katılıyorum bu durum ile son zamanlar da çok karşılaşıyorum

Demokratik bir ortam da insanların fikirlerini beyan etmesine tahammül edilmiyorsa veya aykırı fikirlere sabır gösterilemiyorsa o konunun olmasının da hiç bir anlamı yok

Konudan uzaklaştırılması gereken kişi zaten üslup ve etik kurallara uymayarak kendini belli eder.

Baştan bir sınır çizmenin diktatoryal sistemden ne farkı var.

Fikri hür vicdanı hür bir biçim de topluma örnek teşkil edebilecek bir forum etiği ve anlayışının olmasını temenni ederim

Adminlerden yetki isteyebilirsiniz. En son yetki istedigimde 5 dakika icinde hal olmustu. Sanirimm @Danyal Artemis e özel mesaj atmistim ve cok cabuk halletmisti.

- emojisi de iyidir. İnsanlar fikri beğenmediklerini söyleyebilir. Belki - alan kişi kendini düzeltme ve fikrini gözden geçirme yoluna gidebilir. Yasaklamaktan daha mantıklı.
he direkt + eksi diye değil , Ek olarak başka emojiler geslin demiştim ama evet Katılıyorum katılmıyorum gibisinden kibar şekilde olabilir bence de.

Yasaklanma konusu nedir tam bilmiyorum - beni aşan bir konu

Ben Gayet GsCimbom.Comd'an Memnunum 3Haftadır Burdayım Hala Memnun olduğumu Dile Getirebilirim Değerli Ve Özel Ben Sürekli 7/24Saat Burdayım Çıkmıyorum Çıkmamda Galatasaraya Dair Ne Varsa Burda Görüyorum Öğreniyorum Önemli Ve Güvenilir Sitemiz Pırıl Pırıl

Geri
Üst Alt