Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ben Gayet GsCimbom.Comd'an Memnunum 3Haftadır Burdayım Hala Memnun olduğumu Dile Getirebilirim Değerli Ve Özel Ben Sürekli 7/24Saat Burdayım Çıkmıyorum Çıkmamda Galatasaraya Dair Ne Varsa Burda Görüyorum Öğreniyorum Önemli Ve Güvenilir Sitemiz Pırıl Pırıl

konu genel olarak insanların bazı konulara yazmasının engellenmesi. Hakaret olmadığı sürece engelleme yapılması...
Hakaret edene ceza verilir. Ancak manipülatif söylemler, bile bile yanlışta ısrar edilmesi, iftira vb yazıların sahipleri konudan atılır. Yıllardır böyle ve böyle devam edecek bir uygulama

Fikir beyan etmek ile yetkin olmadığın konuda yalan yanlış atıp tutmanın farkını öğrendikten sonra demokrasi dersi verirsiniz.

Hakaret edene ceza verilir. Ancak manipülatif söylemler, bile bile yanlışta ısrar edilmesi, iftira vb yazıların sahipleri konudan atılır. Yıllardır böyle ve böyle devam edecek bir uygulama
burası A haber, burada muhalefet yapılamaz diyorsunuz yani. Bir nevi Akp'siniz yani...

burası A haber, burada muhalefet yapılamaz diyorsunuz yani. Bir nevi Akp'siniz yani...
Burada hemen her konuda muhalif insanları bulabilirsiniz. Ben genel geçer kuralladan bahsediyorum. Birisi ispat edemediği bir bilgide ısrar ediyorsa "Fatih Terim transferlerden komisyon alıyor" gibi, bunu önce konudan atarız sonra ceza veririz.

baktım şimdi ben olsam atmadım ama haksız da sayılmazlar arkadaslar. toplum sağlığına doğrudan etki edebilecek altı, üzeri boş cümlelerle aşı karşıtlığına izin vermek doğru değil.
bu aşı karşıtı bir tanıdığın; arkadasım aşı oldu ve öldü demesinden farklı değil. :D
adamın trafik kazasından gitmesi dışında absürd bir şey yoktu aslında. :))

Yazdığım bu:

19.12.2021
unnamed.jpg

Aldığım ceza bu:

unnamed (1).jpg

Neye göre böyle bir ceza aldım merak ediyorum. Kolpa olan nedir? Olsa bile cezası 6 ay mıdır?
Cezayı veren arkadaş bi açıklarsa sevinirim.

ALLAH RIZASI İÇİN TWİTTER GİBİ YAPIN ŞU İNSTAGRAM LİNKLERİNİ

TWİTTER MESAJA GÖMÜLÜYOR İNSTAGRAM İÇİN LİNKE TIKLAMAK GEREKİYOR

2 seçim konusu da kilitli şu an inanılmaz bi acemilik

Arkadaşlar yetkili biri bana Ümit Özdağ konusuna neden yorum yapma yetkim olmadığını açıklayabilir mi?

Herhangi bir siyasetçiye hakaret,yalan bilgi,iftira vb bir girişimim olmamış ki o toplara giren birisi zaten değilim

Elimizi sallasak moderatöre çarpıyor ama gel gelelim baktığımız 5 sayfanın ikisin de kısıtlama var.İnancınız olsun önceden bu forum bu kadar tutucu değildi ilginç ilginç işler türedi.

Oldu olacak forum silüetine duvar resimleri ekleyip kenarına da bir adalet yazın deniz gezmiş gibi bakıp gülelim bu ne ya

Arkadaşlar yetkili biri bana Ümit Özdağ konusuna neden yorum yapma yetkim olmadığını açıklayabilir mi?

Herhangi bir siyasetçiye hakaret,yalan bilgi,iftira vb bir girişimim olmamış ki o toplara giren birisi zaten değilim

Elimizi sallasak moderatöre çarpıyor ama gel gelelim baktığımız 5 sayfanın ikisin de kısıtlama var.İnancınız olsun önceden bu forum bu kadar tutucu değildi ilginç ilginç işler türedi.

Oldu olacak forum silüetine duvar resimleri ekleyip kenarına da bir adalet yazın deniz gezmiş gibi bakıp gülelim bu ne ya
boş adamların boş tavırları, anlayamıyorum. muhalefete, dediklerinin tersine laf söylenmesini kabul edemiyorlar. 2010da bu sitede böyle durumlar yoktu daha adildi buralar. buraya ben herkez kendi ismiyle yazışıyor diye girdim zamanında. Şimdi Nicklerde kendine p. enis diyen liboş diyen g. veren, kolpa vs diyenlerle doldu son 5 senede. Anlamaya çalışma, çok takma, burayı bir çeşit narsistler yönetiyor diye düşün. hakaret bile olmadan engel atıyorlar ve büyük ihtimalle 15-20 yaşlarında veletler da var aralarında.

İkiniz de o kurduğunuz cümleleri oralarda da kurmuşsanız daha çok konuya giremezsiniz.

Buradakiler hem sizle uğraşıp hem de sizin hakaretlerinizi çekmek zorunda değil, beğenmiyorsanız girmezsiniz, şu an ikinizi de araştırsam kesin direkt olarak hatalı olduğunuzdan konulardan atıldığınız ortaya çıkar da gerek yok.

Hakaret yok deyip etmediği hakaret bırakmamak da pek tutarlı olmuş bu kafayla doluluğunuza devam edin.

Şimdi konusunu bulamayacağım mobilden, Android GSC çalışmıyor birkaç gündür, genelde girmeme hiç izin vermiyor.

Sıklıkla şunu alıyorum:
Screenshot_2022-06-12-23-51-13-896_com.tapatalk.gscimbomcomforum.webp

Geri
Üst Alt