Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.465
- 1.698
- 1.948
konu genel olarak insanların bazı konulara yazmasının engellenmesi. Hakaret olmadığı sürece engelleme yapılması...konu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu genel olarak insanların bazı konulara yazmasının engellenmesi. Hakaret olmadığı sürece engelleme yapılması...konu ne
anladım onu yaw :d nereye giremiyon ondan bahsediyorumkonu genel olarak insanların bazı konulara yazmasının engellenmesi. Hakaret olmadığı sürece engelleme yapılması...
Ben Gayet GsCimbom.Comd'an Memnunum 3Haftadır Burdayım Hala Memnun olduğumu Dile Getirebilirim Değerli Ve Özel Ben Sürekli 7/24Saat Burdayım Çıkmıyorum Çıkmamda Galatasaraya Dair Ne Varsa Burda Görüyorum Öğreniyorum Önemli Ve Güvenilir Sitemiz Pırıl Pırıl
Hakaret edene ceza verilir. Ancak manipülatif söylemler, bile bile yanlışta ısrar edilmesi, iftira vb yazıların sahipleri konudan atılır. Yıllardır böyle ve böyle devam edecek bir uygulamakonu genel olarak insanların bazı konulara yazmasının engellenmesi. Hakaret olmadığı sürece engelleme yapılması...
Fikir beyan etmek ile yetkin olmadığın konuda yalan yanlış atıp tutmanın farkını öğrendikten sonra demokrasi dersi verirsiniz.
burası A haber, burada muhalefet yapılamaz diyorsunuz yani. Bir nevi Akp'siniz yani...Hakaret edene ceza verilir. Ancak manipülatif söylemler, bile bile yanlışta ısrar edilmesi, iftira vb yazıların sahipleri konudan atılır. Yıllardır böyle ve böyle devam edecek bir uygulama
Konuyu nerden nereye getirdin saskinlika izliyorumburası A haber, burada muhalefet yapılamaz diyorsunuz yani. Bir nevi Akp'siniz yani...

Burada hemen her konuda muhalif insanları bulabilirsiniz. Ben genel geçer kuralladan bahsediyorum. Birisi ispat edemediği bir bilgide ısrar ediyorsa "Fatih Terim transferlerden komisyon alıyor" gibi, bunu önce konudan atarız sonra ceza veririz.burası A haber, burada muhalefet yapılamaz diyorsunuz yani. Bir nevi Akp'siniz yani...
Pardon yanlış oldu kardeşimBurada hemen her konuda muhalif insanları bulabilirsiniz. Ben genel geçer kuralladan bahsediyorum. Birisi ispat edemediği bir bilgide ısrar ediyorsa "Fatih Terim transferlerden komisyon alıyor" gibi, bunu önce konudan atarız sonra ceza veririz.
boş adamların boş tavırları, anlayamıyorum. muhalefete, dediklerinin tersine laf söylenmesini kabul edemiyorlar. 2010da bu sitede böyle durumlar yoktu daha adildi buralar. buraya ben herkez kendi ismiyle yazışıyor diye girdim zamanında. Şimdi Nicklerde kendine p. enis diyen liboş diyen g. veren, kolpa vs diyenlerle doldu son 5 senede. Anlamaya çalışma, çok takma, burayı bir çeşit narsistler yönetiyor diye düşün. hakaret bile olmadan engel atıyorlar ve büyük ihtimalle 15-20 yaşlarında veletler da var aralarında.Arkadaşlar yetkili biri bana Ümit Özdağ konusuna neden yorum yapma yetkim olmadığını açıklayabilir mi?
Herhangi bir siyasetçiye hakaret,yalan bilgi,iftira vb bir girişimim olmamış ki o toplara giren birisi zaten değilim
Elimizi sallasak moderatöre çarpıyor ama gel gelelim baktığımız 5 sayfanın ikisin de kısıtlama var.İnancınız olsun önceden bu forum bu kadar tutucu değildi ilginç ilginç işler türedi.
Oldu olacak forum silüetine duvar resimleri ekleyip kenarına da bir adalet yazın deniz gezmiş gibi bakıp gülelim bu ne ya
Bu sorun çözüldü diye biliyordumŞimdi konusunu bulamayacağım mobilden, Android GSC çalışmıyor birkaç gündür, genelde girmeme hiç izin vermiyor.
Sıklıkla şunu alıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 162207