- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Cevap için teşekkürler.Öyle uygun gördük.
Ancak moderatörünün sorduğum soruya cevap vermek yerine benim sorumdan hemen sonra dalga geçer gibi Mansur Yavaş başlığına mesaj atması aşırı çirkin bir hareket oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap için teşekkürler.Öyle uygun gördük.
Moderatörüm üstlerinin cevap vermesinin daha uygun olduğunu düşünerek cevap vermemiş. Sana kasıtlı bir şey için yazmakla niye uğraşsın?Cevap için teşekkürler.
Ancak moderatörünün sorduğum soruya cevap vermek yerine benim sorumdan hemen sonra dalga geçer gibi Mansur Yavaş başlığına mesaj atması aşırı çirkin bir hareket oldu.
Dünkü çocuk değilim Emrahcığım.Moderatörüm üstlerinin cevap vermesinin daha uygun olduğunu düşünerek cevap vermemiş. Sana kasıtlı bir şey için yazmakla niye uğraşsın?
Peki Mahir sonuç olarak uygun görmediğimiz için açılmıyor başlık. İyi forumlar.Dünkü çocuk değilim Emrahcığım.
Bu başlığa sorumu sorduktan sonra bana birkaç ay önce pkk sempatizanı imasinda bulunan moderatörün Mansur Yavaş konusunu canlandırması ne masumane ne de tesadüfidir.
Forum son dönemde politik kutuplaşmanın tartışmanın olduğu bir mecraya döndü. Bunda moderasyonun etkisi çok büyük. Yazılanların ne anlama geldiğini anlamayıp moderatör olduklarını unutup holigan gibi saldırgan, yıldırıcı tavırları bunun en büyük sebebidir. Tabiki düdük sizde istediğiniz gibi davranabilirsiniz zaten verdiğiniz cevaplarda apaçık gösteriyorsunuz. İyi forumlar benden de.Peki Mahir sonuç olarak uygun görmediğimiz için açılmıyor başlık. İyi forumlar.
Benim ne demek istediğime kafan basmaz beyefendi. Yorma kendini.Vatandaşı kendisi ile aynı düşünmeye zorlayıp vatandaşa sürekli cart curt eden ve sürekli vatandaşın siniri ile oynayan zata karşı tedbir alıp kararlarının arkasında duran yöneticilere tebriklerimi iletiyorum.
Senin ne dediğin zaten anlaşılmıyor. Ama sana demilmesini gerekeni diyenler diyor ama bu durumda maalesef sen mağdur durumuna düşüyorsun ve gereğini diyenler uzun cezalar alıyor.Benim ne demek istediğime kafan basmaz beyefendi. Yorma kendini.
Ayrıca millete laf ederdin cesaretin varsa alıntılayarak cevap ver diye aynı şeyi sen yapmışsın. Yakıştı.
Yazılan şeyleri anlayamayıp terörist demeyi, ima etmeyi hak görüyorsunuz kendinizde.Senin ne dediğin zaten anlaşılmıyor. Ama sana demilmesini gerekeni diyenler diyor ama bu durumda maalesef sen mağdur durumuna düşüyorsun ve gereğini diyenler uzun cezalar alıyor.
Neyse sen bu kafa ile devam et. Senin yüzünde 1 kişi ceza alır 2 kişi alır, sonunda millet artık bu kadar kişiyi çileden çıkartanla haklı olarak uğraşmak istemez.
Hayır renktaş. Vatansever insanları desteklediğimizden dolayı kibirliyiz. O yüzden zaten senin bakış açına göre doğru bildiğimizi söylemeye de hakkımız yok. Sen Bay Kemal'e oy vermeyen haindir demeyi de kendinde hak gördüğün için sen ne istiyorsan herkes onu yapmak zorunda.Yazılan şeyleri anlayamayıp terörist demeyi, ima etmeyi hak görüyorsunuz kendinizde.
Doğru bildiklerimi yeri geldiğinde her yerde söyledim, burada da söyledim. Hazımsızlık varsa soda içebilirsiniz. O da iyi gelmezse masaya çıkıp tepinebilirsiniz.
Benim kimseye hain dediğim tek bir mesaj yok. Erdoğan'a sallayıp küfür edip, Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermem diyene hain dedim. Sizler üzerinize alındınız. Ama sizler açık açık sizin fikrinize ters düşen oldu mu terörist diyorsunuz. Daha fazla mahalle kavgasına dönmeden bitirelim. Benim diyecek başka sözüm yok!Hayır renktaş. Vatansever insanları desteklediğimizden dolayı kibirliyiz. O yüzden zaten senin bakış açına göre doğru bildiğimizi söylemeye de hakkımız yok. Sen Bay Kemal'e oy vermeyen haindir demeyi de kendinde hak gördüğün için sen ne istiyorsan herkes onu yapmak zorunda.
Bir gurbo olarak 'gurbolar oy kullanabilmeli mi' konusuna yazamamak beni ziyadesiyle uzmektedir.
Layklanmak gönlümü okşasa da, engeli kaldirmaya yönelik hamlelere hız verelim derim.
Tarayıcı önbelleğinizi temizleyin lütfen, sorun kalmayacaktır.Merhabalar, forumda değişiklik oldu sanırım, Google chromedan rahatlıkla giriliyor fakat opera ile girilmiyor ne yazık ki. Ekli dosyayı görüntüle 179082
Twitter'dan yazmıştım ama görüldü mu bilmiyorum, forumun devamlılığı açısından buna ne gibi bir çözüm bulabileceğimizi söyleyebilir misiniz? Benden kaynaklı bir problem mi acaba?
Denedim ama olmadı, napalim chromedan devam edicez artık.Tarayıcı önbelleğinizi temizleyin lütfen, sorun kalmayacaktır.