Yasin Sansi
Parçalı Üye
Merhaba modlar, seçim basligina yazamiyorum bunun icin ‘izin almam gerektigi’ yaziyo, bu sorunu halledebilirmisiniz?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Merhaba modlar, seçim basligina yazamiyorum bunun icin ‘izin almam gerektigi’ yaziyo, bu sorunu halledebilirmisiniz?
Adminlere dm atabilir misinizMerhaba modlar, seçim basligina yazamiyorum bunun icin ‘izin almam gerektigi’ yaziyo, bu sorunu halledebilirmisiniz?
Adminlere dm atabilir misiniz
@Alper AltunAdminler kim?
@Yasin PaçavraAdminler kim?
tesekkur ederim Kemalim umarim mesajin gerekilen yere ulasmistirBir tebrik mesaji da benden @Mehmet Mehmetoglu na gitsin her türlü sorunlarima jet hiziyla yetismesi kendisinin süper mod olmasi gerektigini düsündürüyor
Teşekkürler Mehmet
Ekli dosyayı görüntüle 202477
Transfer döneminde başkanımızı onurlandırmak adına transfer nöbeti konusu için isim önerim :
Gsc Erden Timur - Transfer Nöbeti

seçim öncesi genel af çıkmalı rengimAhmed Arif Kesen'in ihraç edilmesi bugüne bakınca büyük haksızlık olarak duruyor. Şu an bile aynı şekilde davranan kaç kişi var.
Standardı olmayan bir uygulama olarak göze çarpmakta.
Af getireyim mi herkese dayıseçim öncesi genel af çıkmalı rengim
mutlaka ama mutlaka adminasyondan beklentimiz seçim öncesi GENEL AF'tır
GENEL AF gscimbom'un bütün sorunlarını çözer modum. küsleri barıştırır, kırgınlıkları giderir. ağlayan anaların gözlerindeki yaş diner. binler olarak yeniden renktaş oluruz. arkamızda bıraktığımız her şeyin geride kaldığını kabul edelim ve yeni bir sayfa açalım lütfenAf getireyim mi herkese dayı
GENEL AF gscimbom'un bütün sorunlarını çözer modum. küsleri barıştırır, kırgınlıkları giderir. ağlayan anaların gözlerindeki yaş diner. binler olarak yeniden renktaş oluruz. arkamızda bıraktığımız her şeyin geride kaldığını kabul edelim ve yeni bir sayfa açalım lütfen
Galatasarayımızın şampiyonluğu ve seçim HATRINA GENEL AF istiyoruz. genel af GSCİMBOM için olmazsa olmaz hale gelmiştir
arz ederim
sanmambugunki actigim konulardan oturu ben tebrik edecekmisin @Kolpa Kemal Kürek