Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Merhaba modlar, seçim basligina yazamiyorum bunun icin ‘izin almam gerektigi’ yaziyo, bu sorunu halledebilirmisiniz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Merhaba modlar, seçim basligina yazamiyorum bunun icin ‘izin almam gerektigi’ yaziyo, bu sorunu halledebilirmisiniz?

7e72882880d53a0871757e80286f55dc.jpg

Bu hatayi veriyo

@Keramettin TANRIVERDİ admirin dönmesiyle birlikte, kendisine hosgeldin diyorum bu arada böyle bir öneride bulunmak istiyorum.

Ankaragücü maci öncesi Pazar olabilir veya pazartesi de olabilir kesinlikle bir Doldur Bosalt programinda heyecanimizi masaya yatirip zamani azaltalim önerisinde bulunmak istiyorum.

Transfer döneminde başkanımızı onurlandırmak adına transfer nöbeti konusu için isim önerim :
Gsc Erden Timur - Transfer Nöbeti

Ahmed Arif Kesen'in ihraç edilmesi bugüne bakınca büyük haksızlık olarak duruyor. Şu an bile aynı şekilde davranan kaç kişi var.

Standardı olmayan bir uygulama olarak göze çarpmakta.
seçim öncesi genel af çıkmalı rengim
mutlaka ama mutlaka adminasyondan beklentimiz seçim öncesi GENEL AF'tır

Af getireyim mi herkese dayı
GENEL AF gscimbom'un bütün sorunlarını çözer modum. küsleri barıştırır, kırgınlıkları giderir. ağlayan anaların gözlerindeki yaş diner. binler olarak yeniden renktaş oluruz. arkamızda bıraktığımız her şeyin geride kaldığını kabul edelim ve yeni bir sayfa açalım lütfen

Galatasarayımızın şampiyonluğu ve seçim HATRINA GENEL AF istiyoruz. genel af GSCİMBOM için olmazsa olmaz hale gelmiştir
arz ederim

GENEL AF gscimbom'un bütün sorunlarını çözer modum. küsleri barıştırır, kırgınlıkları giderir. ağlayan anaların gözlerindeki yaş diner. binler olarak yeniden renktaş oluruz. arkamızda bıraktığımız her şeyin geride kaldığını kabul edelim ve yeni bir sayfa açalım lütfen

Galatasarayımızın şampiyonluğu ve seçim HATRINA GENEL AF istiyoruz. genel af GSCİMBOM için olmazsa olmaz hale gelmiştir
arz ederim

503 hatası ile ilgili sorular gelmekte. Forum sitemizin sunucularında çalışma yapıyoruz bu sebeple zaman zaman hatalar alınabiliyor. Ceza falan almadınız içiniz rahat olsun :)

En altta bulunan sayfa geçme/seçme sekmesini üste de koyalım lütfen

Geri
Üst Alt