Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.549
- 5.155
- 1.408
Hata yok yav dönüyorda dönüyor anlamadımHangi hatayla karşılaşıyorsun üstad ben girebiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hata yok yav dönüyorda dönüyor anlamadımHangi hatayla karşılaşıyorsun üstad ben girebiliyorum
girdi şimdi tşk üstadHangi hatayla karşılaşıyorsun üstad ben girebiliyorum
Windows+rPcden girilmiyor foruma
10-23 yaş arası renklerimize verilmek üzere bir forma çekilişi planlanmalı rengimCim Bom Bom
Catlasin dusmanlar
Artik benim de
Bir tag'im var
Gel opiim @Keramettin TANRIVERDİ
Yeni tagimin serefine forma cekilisi bile yaparim
Arkasina da tagimi veren admirin serefine "99 Tanriverdi" yazdirayim.10-23 yaş arası renklerimize verilmek üzere bir forma çekilişi planlanmalı rengim
6 yaşında mı üye oldunEkli dosyayı görüntüle 212411
foruma üye oldugumda reşit değildim farklı bir doğum yılı vermiştim, şimdi doğum tarihini güncelleyemiyorum, editlemeye izin vermiyor
23.02.2004 olarak revize edebilir miyiz
Forum kuralları gereği benden küçük kayıt almıyoruz maalesefEkli dosyayı görüntüle 212411
foruma üye oldugumda reşit değildim farklı bir doğum yılı vermiştim, şimdi doğum tarihini güncelleyemiyorum, editlemeye izin vermiyor
23.02.2004 olarak revize edebilir miyiz
ben yazdıgım mesajların çıktısını alıp klasörlüyorum. öyle daha kolay bulunuyor.ahbablar dalga geçmeyelim önemli bir husus forumun özelliği var görünüyor ama çalışmıyor.
ben rashica konusuna yazdığım tüm mesajları bir ekranda görebilmek istiyorum , tutarsız yorum yapan forumdaşlarıda tespit edip taştaş geçebiliriz.
Arkadaşlar senınle ıletısıme gececek renktaşForumda paylaşılan medyalara tıkladığımda iznimin yetersiz olduğunu söylüyor. Bunun sebebi nedir?
Yöneticilere mesaj atma seçeneğini bulamadım sosyal medyadan ilettiğim mesajlara dönüş alamadım o yüzden burdan sormak istedim.
Yigit'e ozel bir baslik acsak oraya atsa her gun her saat ne istiyorsa ? Ilgilenen birileri cikar illa ki boylelikle bizde ilgili basliklardan verim aliriz.
Teşekkürler ilgi ve alakanız için.Arkadaşlar senınle ıletısıme gececek renktaş
halledılmıs iyi forumlarTeşekkürler ilgi ve alakanız için.