Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

ahbablar dalga geçmeyelim önemli bir husus forumun özelliği var görünüyor ama çalışmıyor.

ben rashica konusuna yazdığım tüm mesajları bir ekranda görebilmek istiyorum , tutarsız yorum yapan forumdaşlarıda tespit edip taştaş geçebiliriz.
ben yazdıgım mesajların çıktısını alıp klasörlüyorum. öyle daha kolay bulunuyor.

Yigit'e ozel bir baslik acsak oraya atsa her gun her saat ne istiyorsa ? Ilgilenen birileri cikar illa ki boylelikle bizde ilgili basliklardan verim aliriz.

Forumda paylaşılan medyalara tıkladığımda iznimin yetersiz olduğunu söylüyor. Bunun sebebi nedir?
Yöneticilere mesaj atma seçeneğini bulamadım sosyal medyadan ilettiğim mesajlara dönüş alamadım o yüzden burdan sormak istedim.

yeterli sayıda iletiden sonra standart üye statüsüne geçebilirsiniz

Forumda paylaşılan medyalara tıkladığımda iznimin yetersiz olduğunu söylüyor. Bunun sebebi nedir?
Yöneticilere mesaj atma seçeneğini bulamadım sosyal medyadan ilettiğim mesajlara dönüş alamadım o yüzden burdan sormak istedim.
Arkadaşlar senınle ıletısıme gececek renktaş

Küçük kulübün maç başlıklarında başlıkta yazan B harfinin de küçük yazılmasını öneriyom..

Geri
Üst Alt