- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.982
- 2.233
O feramuza özel bir badge.peki Feramuz nasıl sarı üyeye sabitlendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O feramuza özel bir badge.peki Feramuz nasıl sarı üyeye sabitlendi
Ona ozel bir badge ama onu kim yapti az cok tahmin edebilirsinizpeki Feramuz nasıl sarı üyeye sabitlendi
Tier konusu adminlerimiz tarafından değerlendiriliyor.Twitter para muhabbeti döndükten sonra duyumcu sıfatındaki mahlukların götü başı ayrı oynayama başladı.
Herif gün içinde 5 farklı oyuncu söylüyor sabah bakıyor oyuncuyunun adı yok gelmeyecek falan diye zırvalıyor 2 saat sonra oyuncuyla anlaşıldı haberi düşünce silip gelecek demiştim ki ayağına yatıp maaşına sözleşmesine giriyor.
Hadi bir yalanı saldın piyasaya yalanı düzeltmek için kuyruklu yalan fırlatıyor herif.
Tier kalabilir de iyi bir çalışmayla bu sene yalan makinasına dönüşen heriflerin öncelikle transfer haberleri tamamen yasaklanabilir. Diğer konularda yorum yapar o yorumudur vs diye düşünebiliriz ama transfer konusunda bariz sallıyor herifler
peki Feramuz nasıl sarı üyeye sabitlendi
Twitter para muhabbeti döndükten sonra duyumcu sıfatındaki mahlukların götü başı ayrı oynayama başladı.
Herif gün içinde 5 farklı oyuncu söylüyor sabah bakıyor oyuncuyunun adı yok gelmeyecek falan diye zırvalıyor 2 saat sonra oyuncuyla anlaşıldı haberi düşünce silip gelecek demiştim ki ayağına yatıp maaşına sözleşmesine giriyor.
Hadi bir yalanı saldın piyasaya yalanı düzeltmek için kuyruklu yalan fırlatıyor herif.
Tier kalabilir de iyi bir çalışmayla bu sene yalan makinasına dönüşen heriflerin öncelikle transfer haberleri tamamen yasaklanabilir. Diğer konularda yorum yapar o yorumudur vs diye düşünebiliriz ama transfer konusunda bariz sallıyor herifler
burhan canTwitter para muhabbeti döndükten sonra duyumcu sıfatındaki mahlukların götü başı ayrı oynayama başladı.
Bilmiyorum ama actim.Zehra Güneş başlığının kilitlenme sebebini merak ettim?
korumaya alınmıstırZehra Güneş başlığının kilitlenme sebebini merak ettim?
fenerli trollerin algı icin paylastıgı kerem dua voleybol milli takım twitini foruma tasıdıgın icin ceza aldınHer gördüğünü foruma taşıma diye bir ceza var mı ? Yoksa keyfin bilir dediğim için keyfiyete göre ceza mı veriyorsun ?
@Recep Timur
Neyse çok uzatmak istemiyorum ama ego yaptın boşu boşuna ceza verdin bu forumda rakip takım forumlarından enstantaneler diye konu var yahu biz bunlara bakıp dalga geçiyoruzfenerli trollerin algı icin paylastıgı kerem dua voleybol milli takım twitini foruma tasıdıgın icin ceza aldın
Neyse çok uzatmak istemiyorum ama ego yaptın boşu boşuna ceza verdin bu forumda rakip takım forumlarından enstantaneler diye konu var yahu biz bunlara bakıp dalga geçiyoruz
bu twitin amacı nedir?
Adam 5 vakit namazını kılan, ibadetini yapan birisi, dünyadaki üst düzey çoğu oyuncu oyuna girerken haç çıkarır onlara da benzer tepkiler veriyor musun?Amacı şudur; ülkemiz de bilim ve akıl ekseninden uzaklaşıp başarıyı ve ilerlemeyi çalışmadan emek vermeden ilahi güçlerden hazır olarak beklemeye başlayan insanlarla dolmaya başladı buna dikkat çekmiş milli takımın halide ortada kereme takılma hepsi öyle dini şov olarak kullanmaya karşıyım daha sonradan kerem olduğu için görüntüde kuşlar bunu kullandı ama tabiki
Keremin sözde müslüman olmadığına katılıyorum gerçekten dinini yaşayan birisi benim paylaşmakta amacın kerem değildi genel milli takım durumuyduAdam 5 vakit namazını kılan, ibadetini yapan birisi, dünyadaki üst düzey çoğu oyuncu oyuna girerken haç çıkarır onlara da benzer tepkiler veriyor musun?
Kerem dua etti diye şov mu yapıyor oldu yani? Elle tutulur yanı yok yaptığının cidden.
Kerem’e takılma diyorsun burası GS forumu tabii ki ona takılınacak.