Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

@Recep Timur
@Murat Durmaz

Aranızda geçeni bilmiyorum, bilmek de istemiyorum zaten. Madem çözemiyorsunuz ve hoşnut değilsiniz birbirinizi alıntılamayın ve konuşmayın.

Konudan dağılın.

Avatarında bulunan şahıs kim kim rengim ünlü bir bodybuilder mı yoksa?
yok ya ünlü bir fikir adamı, ANAP ESKİ GENEL BAŞKAN ADAYI, GSCİMBOMDAN AZLEDİLMİŞ BİR KOMUTAN, ESKİ YOUTUBER, twitter yazıcısı, okur, siyaset erbabı, özalbilimci, gençlerin ağabeyi sn uğur güzel
onun şahsında gscde yükselen genel af talebini yeniden dilledirelim

Forum yönetimi tarafından yapılan bir transfer tier listesi var. Kimin paylaşılıp kimin yasaklı olduğu açıkça belirtildiği halde paylaşılan çoğu isim için onu paylaşma bunu paylaşma denilerek engel olunmaya çalışılıyor. Ya bu listede herkesi yasaklı yapın kimse paylaşılmasın yönetim kendi versin haberleri verebiliyorsa ya da bu üyelere karşı bir önlem alın.

Biraz evvel alper admin ile laflarken aklıma forumun problemleri konusunda hiçte sorumluluk almadığım hissi geldi.

Bildiğiniz gibi hali hazırda forumun çok güçlü bir yönetim kadrosu var. Fakat üyeler ile yönetimin bazen anlaşamadığı durumlar olabiliyor. (kuşak farkı, gurbetçi-yerli ve kendini doğru ifade edemeyen üyeler)

sorunların hızlı çözümü için bir tane üye temsilcisi seçilmesini fikrini sunmak istiyorum. üye temsilcisi aniden aklıma geldi forum belediye başkanı yada forum başkanı da uygun.

yönetim toplantılarına katılacak, onların planları projelerı hakkında bilgi sahibi olacak. halka inecek en önemli nokta burası kesinlikle çünkü halk diyince dursun özbek başlığı geliyor insanların aklına ama öyle değil.
gerek sinema konuları, gerek sözlük ve oyun , karılar tüm bunlara ilgi duyan yönetici profili olmayabiliyor. hepsi olgun donanımlı ve evli barklı yani hak veriyorum.

bir tane başkan seçelim ki üyelerin problemlerini dinleyip bunları çözümü için takipçisi olsun ve bir de havalı tag ile banlanmama garantisi.
3 tane aday belirleyelim. oylama usulü (gurbetçi üyeler oy kullanmayacak)
her yılda bu seçmi tekrarlayalım ki havalı olsun. eski başkan yeni başkan kapışması forum retingleri tavan yapar.
hazır ligler bitti şu an forumdaki boşluğu değerlendirmeliyiz.

ne diyorsunuz bu arada ben aday değilim arkadaşlar tabi üyelerin takdiri

Geçenlerde dikkatimi çekmişti
Şampiyonlukta tek post atmamış, Erden Timur'a saydırıyordu
Bu nasıl GS Efendisi diye içimden geçirmiştim
Tebrik ederim

1717759614520.png

Biraz evvel alper admin ile laflarken aklıma forumun problemleri konusunda hiçte sorumluluk almadığım hissi geldi.

Bildiğiniz gibi hali hazırda forumun çok güçlü bir yönetim kadrosu var. Fakat üyeler ile yönetimin bazen anlaşamadığı durumlar olabiliyor. (kuşak farkı, gurbetçi-yerli ve kendini doğru ifade edemeyen üyeler)

sorunların hızlı çözümü için bir tane üye temsilcisi seçilmesini fikrini sunmak istiyorum. üye temsilcisi aniden aklıma geldi forum belediye başkanı yada forum başkanı da uygun.

yönetim toplantılarına katılacak, onların planları projelerı hakkında bilgi sahibi olacak. halka inecek en önemli nokta burası kesinlikle çünkü halk diyince dursun özbek başlığı geliyor insanların aklına ama öyle değil.
gerek sinema konuları, gerek sözlük ve oyun , karılar tüm bunlara ilgi duyan yönetici profili olmayabiliyor. hepsi olgun donanımlı ve evli barklı yani hak veriyorum.

bir tane başkan seçelim ki üyelerin problemlerini dinleyip bunları çözümü için takipçisi olsun ve bir de havalı tag ile banlanmama garantisi.
3 tane aday belirleyelim. oylama usulü (gurbetçi üyeler oy kullanmayacak)
her yılda bu seçmi tekrarlayalım ki havalı olsun. eski başkan yeni başkan kapışması forum retingleri tavan yapar.
hazır ligler bitti şu an forumdaki boşluğu değerlendirmeliyiz.

ne diyorsunuz bu arada ben aday değilim arkadaşlar tabi üyelerin takdiri

1717759890426.jpeg

Halkın Sesi olarak kendimi sunuyorum saygılar

Yasakli kaynagin paylastigi haberi baskalir da paylastigi an, o haber paylasilabiliyor mu?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben forumu tarayıcı üzeri takip etmeyi seviyorum. Tapatalk da maalesef sıkça sıkıntı oluyor.

Forumun tarayıcı mobil view versiyonunu seviyorum - sadece bir problemim var / Öneri.

Yazılar maalesef küçük gözüküyor.
Yazı'yı büyütdüm vakit her yazı büyüyor ama en önemli body yazıların boyutu değişmiyor..sanki sistem orda yazı olduğunu görmüyor gibi.
Body Text hariç herşey büyüyor.

Misal yazı boyutunu büyüttüm, ama önemli yerdeki yazı değişmiyor. Android Sistem üzeri yahut Tarayıcı (Chrome, Brave) üzeri fark etmiyor.

Olayı daha iyi anlamak için bir SS:
1000094212.jpg

Geri
Üst Alt