Biraz evvel alper admin ile laflarken aklıma forumun problemleri konusunda hiçte sorumluluk almadığım hissi geldi.
Bildiğiniz gibi hali hazırda forumun çok güçlü bir yönetim kadrosu var. Fakat üyeler ile yönetimin bazen anlaşamadığı durumlar olabiliyor. (kuşak farkı, gurbetçi-yerli ve kendini doğru ifade edemeyen üyeler)
sorunların hızlı çözümü için bir tane üye temsilcisi seçilmesini fikrini sunmak istiyorum. üye temsilcisi aniden aklıma geldi forum belediye başkanı yada forum başkanı da uygun.
yönetim toplantılarına katılacak, onların planları projelerı hakkında bilgi sahibi olacak. halka inecek en önemli nokta burası kesinlikle çünkü halk diyince dursun özbek başlığı geliyor insanların aklına ama öyle değil.
gerek sinema konuları, gerek sözlük ve oyun , karılar tüm bunlara ilgi duyan yönetici profili olmayabiliyor. hepsi olgun donanımlı ve evli barklı yani hak veriyorum.
bir tane başkan seçelim ki üyelerin problemlerini dinleyip bunları çözümü için takipçisi olsun ve bir de havalı tag ile banlanmama garantisi.
3 tane aday belirleyelim. oylama usulü (gurbetçi üyeler oy kullanmayacak)
her yılda bu seçmi tekrarlayalım ki havalı olsun. eski başkan yeni başkan kapışması forum retingleri tavan yapar.
hazır ligler bitti şu an forumdaki boşluğu değerlendirmeliyiz.
ne diyorsunuz bu arada ben aday değilim arkadaşlar tabi üyelerin takdiri