Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ios uygulamasi da düzeldi

Gecici mi yoksa problem tamamen giderildi mi

Yazilim tester’i lagzimsa el atabilirim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Nöbetten atılmışım eyvallah hiç sıkıntı yok ama keşke bu hakkımı daha faydalı kullanabilseydim tekrar acarsaniz yönetime sövebilirim

Bu teklife geri dönmeniz için 24 saat ültimatom veriyorum saygılar

Sorun yasadigim birkaç nokta var. Yardimci olabilir misiniz?

1- Pek çok forum basliginda "Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok" mesajı alıyorum.
2- Resim veya görsellere tikladigimda "Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok" mesajı alıyorum.
3- Mesajlarimin moderator onayi alması gerekiyor. Onaylanana kadar konu takip gitmiş olacak diye yazmaktan imtina ediyorum. Bununla ilgili forumlarda yazılanlara baktım ve twitter ile bağlantı yapılınca bu surecin daha hızlı asilacagini okudum. Ancak Twitter falan kullanmadigim icin bunu yapmam mümkün degil. Ne kadar sure sonra veya kaç mesaj sonra forumu normal olarak kullanabileceğim?

Öyle bir ihtimal yoktur.
Teşekkürler 🙂 Hocam şu arama kısmı neden düzgün çalışmıyor. Boey yazıyorum kısa filtre diyor sacha boey diyorum uzun diyor hiç bir türlü arama yapamıyorum. Karakter sınırı mi var boşluk birakmadan? Misal torreira icardi ziyech yazinca cikip kerem boey zaha yazınca çıkmıyor. Şu arama kısmının doğru çalıştığını düşünmüyorum

Ya ben sadece meraktan soruyorum, engelimin kaldırılıp kaldırılmamasıyla ilgili bir derdim yok. Ben neden transfer nöbetinden engel yedim? Meraktan soruyorum

Teşekkürler 🙂 Hocam şu arama kısmı neden düzgün çalışmıyor. Boey yazıyorum kısa filtre diyor sacha boey diyorum uzun diyor hiç bir türlü arama yapamıyorum. Karakter sınırı mi var boşluk birakmadan? Misal torreira icardi ziyech yazinca cikip kerem boey zaha yazınca çıkmıyor. Şu arama kısmının doğru çalıştığını düşünmüyorum

6 harften kısaysa kelimenin sonuna kesme işareti korsanız çıkıyor

örn
eray yazsam çıkmaz
eray’’ yazınca eray kelimesi geçen postlar çıkıor

Geri
Üst Alt