Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Transfer dönemini atlattık

kulüp yönetimi hariçinde herkese tebrikler ve teşekkürler.

Uygun konu bulamadığım için buraya yazıyorum.

İsim değişikliği istek başlığına girdi girmem engellenmiş durumda.

Kullandığım isimden memnun değilim lütfen yardımcı olun.

Saygılarımla,
Gürbüz Kayalar

Beni de atmışlar Gürbstone

Bu vesileyle şikayetçiyim

Uygun başlık bulamadığım için buraya yazıyorum.

Tapa kullanırken telefonum gavur koltuk altı gibi ısınıyor. Bir türlü çözüm bulamadım ayrıca çok kasıyor. Çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla,
Gürbüz Kayalar

bence o konu kapanmış.

Galatasaraylı yorumcu olarak bilinen Uğur'un yasaklanmasını talep ediyom.Konu'su da kilitli diye aklımda kalmış.Yönetime bizde istifa diyoz ama sürekli rakip takım taraftarlarına malzeme veriyo.Bu yeni sponsorla ilgili yaptığı eleştirileri de kullanmaya başlamışlar..

Galatasaraylı yorumcu olarak bilinen Uğur'un yasaklanmasını talep ediyom.Konu'su da kilitli diye aklımda kalmış.Yönetime bizde istifa diyoz ama sürekli rakip takım taraftarlarına malzeme veriyo.Bu yeni sponsorla ilgili yaptığı eleştirileri de kullanmaya başlamışlar..
Uğur'u ben de pek sevmem de ona varıncaya kadar yasaklanması gereken sürüsüyle isim var sanki yav
En başta yer alan sahtekarlar

b.c.t
emre kaplan
memet özcan

bunların direk yasaklanması şart

Uğur'u ben de pek sevmem de ona varıncaya kadar yasaklanması gereken sürüsüyle isim var sanki yav
En başta yer alan sahtekarlar

b.c.t
emre kaplan
memet özcan

bunların direk yasaklanması şart
Bunlarda yasaklansın reiste bunun bu yeni sponsorla ilgili söylediklerini rakip takım taraftarları kullanıyo..

İtrizio nun yasaklanmasını talep ediyorum. Osimhen tribün paylaşımını silmiş. Güzide forumumuzda parali satılmış adamlara yer yok. İsterse adamın sıçtığı boktan gece ne yediğini haber versin benim için önemi yok. Bu sene yediği naneler bir değil beş değil

Genelde forum reklamlarında rahatsız edici dul karı fotoğrafları çıkardı.

ilk kez forumu takdir ettim sokak hayvanları için gerekli hassasiyeti göstermişler.

1726738796584.png

Sametin profiline tıklamıştım reklama bakarken açık kalmış, kendisine nazım geçer o yüzden hoş göreceğini düşüyorum.

Keremselleştirme yasaklamalı ve acilen gscimbom duyurularinda recep tarafinda duyurulmalı.

Nedir Keremselleştirme sözleşmeli futbolcularimizin kasitki olarak kalıplaşmış üyelerce yıpratılmasını engellemektir. Bunu yapanlar 3 gün uzaklastirma almalıdır.
Kendi oyunumuzu değersizleştirme devri artık bitmeli.

Bu arada bu terimin isim babası ben olduğum için isminin Keremselleştirme olmasinı öneriyorum.

Geri
Üst Alt